MARCOWE MAMUSIE 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
To wg listy teraz kolej na mnie
Zobaczymy co jutro mi powie lekarz, mam nadzieje że szyjka jest już otwarta
Byle dotrwać do soboty bo mam jeszcze mamy imieniny i do pracy muszę podskoczyć na chwilkę ale w niedziele mogę już rodzićpillow, kaaasiaczek_ lubią tę wiadomość
-
dzien dobry wszystkim
gratulację dla pauli i mikusi
ja już po wizycie. ktg wyszło pięknie. serduszko bije równiutko i miarowo. skurczy brak chociaż średnio na poziomie 20. (w szpitalu miałam na poziomie 1-5) szyjki praktycznie brak, jest płaska i rozpulchniona ale bez rozwarcia. pani doktor mówi że jak będę miała skurcze to rozwarcie pójdzie szybko. mały jest ułożony jak do porodu. główka już zeszła do miednicy i bardzo uciska na brzuch. dlatego ciężko mi się chodzi. następna wizyta 4 marca. ciekawe czy dotrwamy równie dobrze mogę urodzić za 2-3 dni albo za 2-3 tygodnie. czyli ze nie znam dnia ani godziny...
u dentysty tez było dobrze. okazało się że nie ułamał mi się ząb tylko kamień. zęby są zdrowe. dentystka zdjęła kamień.
Miriam, kaaasiaczek_, ania_mr, pillow, Iwo123, Marysia0312, sylvia, juicca, magdalena, Oleńka lubią tę wiadomość
-
dziewczyny, mam takie pytanie, jak zapatrujecie się na "pępkowe"? bo mi ostatnio mąż zapowiedział, że jak tylko Michał się urodzi, to on pępkowe wyprawia (jak my będziemy jeszcze w szpitalu). oczywiście nie miałabym nic przeciwko, gdyby to było wypicie toastu za zdrowie malca, ale jak dodał, że alkohol się będzie lał strumieniami, to myślałam, że go zabije - tak mnie wk*rwił. zresztą cały czas mam ochotę to zrobić. brak mi czasem słów. dlatego skomentowałam jego pomysłu na "świeżo", ale nie omieszkam jeszcze tego zrobić.
-
Mój mąż też planuje pępkowe jak my będziemy jeszcze w szpitalu, taka tradycja niestety i nie będę mu zabraniać. Ma zapowiedziane że w domu ma być posprzątane po tej imprezie, więc mam nadzieje że nie będzie tak źle:-)
niedawno wróciłam z wizyty, Mały ma się dobrze jest już bardzo niziutko. Doktor powiedziała że powinien urodzić się w ciągu tygodnia więc mam nadzieje że jej słowa się sprawdzą
pillow, kaaasiaczek_ lubią tę wiadomość
-
mój mąż też na pępkowe się wybiera. zaprosi paru kolegów do pubu i będą pić. ja nie widzę w tym nic złego. najwyżej będzie zdychał na drugi dzień. w końcu jest dorosły i wie co robi.
u mnie dzisiaj masakra. wczoraj nie mogłam chodzić tak mnie mały uciskał w dole brzucha a dzisiaj jakby się podniósł ale za to już 4 razy byłam w toalecie. ;( pewnie się czymś porządnie strułam...pillow, kaaasiaczek_ lubią tę wiadomość
-
Ja dziś byłam u fryzjera a dodatkowo szafę przywieźli. Jeszcze się zastanawiam aby kupić garderobę na przedpokój, zwłaszcza że dostałam kasę z rozliczenia podatkowego, nigdy tak szybko jeszcze nie dostałam. W niedziele się rozliczyłam i wysłałam przez internet a dziś już była kasa na koncie
kaaasiaczek_, magdalena lubią tę wiadomość
-
Mój też planuje pepkowe co mi się nie podoba- wiem jak to się skończy a do tego mieszkanie świeżo po remoncie... Mam nadzieję że mały się w tygodniu urodzi he he . Dziś miałam taki porządny skurcz...Alex się spieszy do mamusi...
kaaasiaczek_ lubi tę wiadomość
-
Mój raczej nie od razu bo musi mi pomóc w szpitalu itd bo nie mam nikogo w pobliżu. Ale później jak ogarniemy jak będzie chciał to mu nie zabroni pójść na piwko w końcu jest co świętować - porządna okazja
Jakby to faceci rodzili to ja bym na pewno z koleżankami oblewała hehejuicca, kaaasiaczek_, magdalena lubią tę wiadomość
-
Ciekawe , mój też tak gadał że postawi % na pępkowe ale że pić na umór nie będzie hehe bo jak auto oblewali mąż z moim tatą to oj noc byla ciężka heh struł się ale kto wie.. wolałabym żeby zajął się nami no ale zabraniać nie będę
też w tym tygodniu chcę zafarbować włosy bo już mam odrosty ;Pkaaasiaczek_ lubi tę wiadomość