MARCOWE MAMUSIE 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
a Miriam każda z Nas przeżywa to inaczej jak przyjdzie co do czego to pewnie tez stwierdze że nie jestem jeszcze gotowa ;P i co fajny mam rugby brzuch ? hahah jak znajde kabla to wrzuce to zdj na kompa , bo znów go gdzieś zapodziałam
Miriam lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczęta
Ja juz po wizycie KTG w normie delikatn skurcze.
Nie ma co przejmowac sie roznica miedzy brzuszkiem a glowka poprostu moja Blanka bedzie tlusciutka jak to powiedział lekarz:)
Szyjki brak rozwarcie cały cza na 1 cm nic sie nie zwiekszyło
a szkoda bo myslam ze moze coś wczesniej sie wydarzy, jak najbardziej termin 19 marzec jest wiarygodny.
Córcia waży około 4 kg:) wiec niezły kolecek. W karcie ciazy wpisane duży płod...wiec jak mała bedzie chciała wyjsc po terminie to moze bedzie czekac mnie cc:( zobaczymy:)
Za tydzień kolejna wizytaBea_tina, pillow, juicca, szczessciara, kaaasiaczek_ lubią tę wiadomość
-
Klemens86 moj maly na 30 minut przed cc na USG mial wage 3200 a urodzil sie z 2660 takze nic pewnego.
Do wszystkich Nierozpakowanych jeszcze: nie marudzcie, tylko odpoczywajcie przez te ostatnie chwile i spijcie na zapas wiem co mowie, od 3 tygodni i 3 dni spie po 4 godziny na dobe, mac 1,5 godziny pod rzad.juicca, Miriam, Effcia28, wisnia11 lubią tę wiadomość
-
Witam sie i ja jestem juz po ktg zapis prawidłowy
lekarz zrobił krótkie USG żeby sprawdzic ułożenie dziecka : ułozony główkowo i własnie główka jest już bardzo nisko , więc teraz oczekiwać skurczy regularnych, byc może ze poród będzie na dniach a do nastepnej wizyty 21 możemy nie dotrwać ,
szacowana waga miedzy 3200 a 3600g , ciekawe ile bedzie miał jak sie urodzi wiec z CC nici , no chyba że poród naturalny nie będzie postepowaćViril, pillow lubią tę wiadomość
-
dziewczyny Endokobietka na rację z tym spaniem. Ja też nie śpie za dużo. a im Darek jest starszy tym mniej śpi. a mamy jeszcze kłopoty z gazami które go strasznie męczą i bardzo płacze jak nie może sobie purtnąć. na razie pomagają tylko gorące ręce mojej mamy.
tak więc laski wyśpijcie się puki możeciemagdalena lubi tę wiadomość
-
Mam wielką prośbę: mojemu kuzynowi urodziło się dziecko z rozszczepem podniebienia, jest już po dwóch operacjach, jednak potrzebne są kolejne. Jeśli chcielibyście pomóc oddając 1% z podatku to są potrzebne dane:
Fundacja "Rozszczepowe Marzenia"
Organizacja Pożytku Publicznego
KRS: 0000248920
z dopiskiem NA LECZENIE TYMOTEUSZA BRĄSZKOWSKIEGO
Będę też wdzięczna za udostępnienie tego dalej, dziękuję