MARCOWE MAMUSIE 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kasiaczek, Anka gratulacje Kochane :*
Kurde wszystkie te dzieciaczki są takie cudowne, że aż coraz bardziej wam zazdroszcze że juz macie je u swojego boku ;P
Sylvia, ja ten kremowy śluz mam juz 3 dzieńale narazie nic więcej.
Miriam , Juicca, Sylvia , Klemens - tylko my zostałyśmy zapakowane, ciekawe która będzie następna( chyba nikogo nie ominełam, a jeśli to z góry przepraszam
)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2014, 15:18
kaaasiaczek_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jak tam dziewczyny po nocy? Mnie maly ssal przez cala noc praktycznie. Moze przespalam ze 2 godziny lacznie. Ale wazne ze zalapal karmienie piersia. Teraz mam chwilke odpoczynku... jak dobrze pojdzie to wyjdziemy dzisiaj do domku.
na co nie ukrywam bardzo licze. Bo jednak w domu czlowiek lepiej dochodzi do siebie.
ania_mr, Kocur, Effcia28 lubią tę wiadomość
-
kaaasiaczek_ wrote:Jak tam dziewczyny po nocy? Mnie maly ssal przez cala noc praktycznie. Moze przespalam ze 2 godziny lacznie. Ale wazne ze zalapal karmienie piersia. Teraz mam chwilke odpoczynku... jak dobrze pojdzie to wyjdziemy dzisiaj do domku.
na co nie ukrywam bardzo licze. Bo jednak w domu czlowiek lepiej dochodzi do siebie.
Tak samo u mnie. Dodatku mala upodobala sobie prawa tylko piers i teraz cala brodawka mnie boli teraz musze jej wciskac lewa a tej zbytnio nie.chce. My tez jak.dobrze pojdzie.dzis wyjdziemy
-
No my juz dzisiaj wychodzimy
z czego sie ogromnie ciesze. Tylko teraz zalatwianie tych szpitalnych wypisow i papierkow pewnie troche zajmie.
Ania, Michal praktycznie pije z dwoch piersi. Ale bo nocnym maratonie tak mnie bola, ze musialam juz bephantenem smarowac brodawki. Czego sie nie robi dla dzieckapillow, Kocur lubią tę wiadomość