MARCOWE MAMUSIE 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
U nas też coraz lepiej z karmieniem co prawda brodawki popękane i obolałe ale regenerują się kiedy mała śpi. Czasem muszę ją dokarmić mleczkiem modyfikowanym jak po moim zbudzi się po godzince. Nie wiem czemu tak jest może pokarm w piersi nie jest taki jeszcze wartościowy...
Wy też tak macie że jak dziecko zakwili na karmienie to leci Wam pokarm z piersi że ciężko opanować ? Ah ta natura -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
teraz kilka zdjęć Dareczka z mamusią
moje duże stopy
a to ja
mój łobuz je co 3 godziny. w dzień ładnie śpi a w nocy daje czadu. zazwyczaj między karmieniem 22-01 w nocy. kurczy nóżki, pręży się i nie może purtnąć przy czym strasznie płacze. muszę mu kupić jakieś kropelki na te gazy.Miriam, pillow, juicca, szczessciara, paula22, Viril lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja juz czekam z utęsknieniem na ten dzień , tylko kurcze kiedy to będzie.. tak bym juz w tym tyg miała cesarkę a tak dupa blada bo dalej nie wiem jaki ten poród będzie wr wg lekarza może sie jeszcze z ułożenia skośnego obróci niżej a ja kurde i tak w to wątpie...
-
jutro mam ktg , cesarke miałam miec zaplanowaną na 14-15 marca a tak na nast wizyte kazał przyjśc 21 marca , odwidziało mu się normalnie , stwierdził że może dam rade urodzić dołem skoro jest ułożony główką w dół ale tak pod skosem
-
nick nieaktualnyJucica podziwiam Cie ja im bliżej porodu tym bardziej wydaje mi sie ze za wcześnie o matko i zaczynam sie bać ze nie dam rady ze nie wszystko zapiete na ostatni guzik itp nie wiem co sie ze mną dzieje zamiast cieszyć sie ze to już blisko strach mnie paraliżuje chyba ze mną cos nie tak
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny