MARCOWE MAMUSIE 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Marysia0312 wrote:Super wiadomości:) A miałąś przeczucia na synka?
jakoś jak zwracałam się o dziecku to właśnie w formie on;)
ale dla mnie najważniejsze było aby zdrowo rosło;)
ale super było sie dowiedziec a przyszły tatus z radości skakał chociaz obstawiał córke bo kazdy mówił,że chlopak bedzie;) -
paula22 wrote:Dziewczyny ja już po wizycie dzisiejszej;)
mój maluch ma 6,2cm a przezierność karkowa 1,4
miałam tez cytologię dziś,badanie piersi. no i o dziwo poznałam płeć dziecka ale lekarz powiedział żebym nie rozpowiadala bo dziś powiedział,że sporo daje i się pod tym podpisuje, że będzie synek;) ale pewności udzieli mi w 20 tyg;) maluszek bardzo sie kręcił i przecierał sobie buźkę cudowny widok;) nast. wizyta 23.09;)paula22 lubi tę wiadomość
-
Fajnie tak podglądnąć maluszka i zobaczyć co tam porabia :)No i poznać płeć Ja mam wizytę 5 września u innej Pani doktor niż dotychczas. Mam nadzieję, że dzidziulka pomacha mamie ;)Strasznie się dłuży ten czas między wizytami.
A propos przeczuć ja od początku mam przeczucie na chłopca. Mąż wolałby synka, mi wszystko jedno byle było wszystko dobrze, choć podświadomie chyba jednak wolałabym córeczkę -
hehe a ja dzisiaj sie obkupiłam przed pracą jakbym miała przez kilka dni do domu nie wrócić banan, pomarańczko, jogurt pomarańczowo-ananasowy, 2 bułki, sałatka z makaronem, serek biały, pomidorek z ogródka, koktajl mleczny truskawkowy, jogurt do picia jakiś tropikalny z którym jem musli. sok jabłkowo-gruszkowy już wypiłam i ogromna butelka wody
i gdzie ja to wszystko pomieszczę??
pillow, Iwo123, Mikusia2 lubią tę wiadomość
-
Jestem po wizycie i wszystko jest ok dzidzia rozwija sie prawidłowo dostała foto taki kochaniutki jest mój bobasek teraz mam wizyte 17 września ....
ale jestem przeszczęśliwapillow, kaaasiaczek_, wisnia11, paula22, Kocur, olka331, Iwo123, Mikusia2 lubią tę wiadomość
-
sylvia wrote:Jestem po wizycie i wszystko jest ok dzidzia rozwija sie prawidłowo dostała foto taki kochaniutki jest mój bobasek teraz mam wizyte 17 września ....
ale jestem przeszczęśliwasylvia lubi tę wiadomość
-
Ja się właśnie zapisałam na warsztaty dla kobiet w ciąży na 9 września w Katowicach ale są też w rożnych miejscach więc dla zainteresowanych podaje stronę gdzie można się zapisać www.warsztaty.mamotoja.pl (Moda na brzuszek). W tym czasie są też warsztaty dla dla rodziców 0-1
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2013, 17:49
-
No pewnie Swoją drogą napisałam już w II trymestrze, ale zapisałam się na warsztaty w Szczecinie, czy któraś z was również się wybiera ? Oprócz tego zaczęłam się oglądać za szkołami rodzenia w naszym mieście z tego co do tej pory się dowiedziałam są dwie bezpłatne, o bardzo dobrym standardzie i można chodzić już od 20 tygodnia !!!