MARCOWE MAMUSIE 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Rysio się wycwanił;/
Od kilku dni już jakoś szło- dostawał wodę w nocy i dalej lulu. Od wczoraj ile wody by nie wypił i tak nie śpi. Wczoraj już dostał 1 raz mleko a za drugim razem wodę a i tak stękał. Nosiłam, kołysałam, tuliłam aż w końcu dostał cyca i on po prostu zarządził spanie przy cycku. Dosłownie spanie- czyli jak tylko próbowałam go odstawić szukał i się denerwował ;/ Dziś w nocy powtórka z rozrywki ;/
Dziewczyny, pomocy !
Jakieś pomysły? -
Sylwia u mnie mały ma indentyczny porządek. Idzie spać przed 20. Budzi się o 24 później 3-4 a ok. 6.3 pobudka, ale jeszcze niedawno przesypiał całe noce ;/ od 20-6, a teraz budzi się i chce spać przy cycolu ;/ zacznę o tego, że w dzień też nigdy nie pozwolę na spanie przy cycy ani przy butli, może o to chodzi.
U mnie smoczek przez tydzień pomagał w zasypianiu jak mięliśmy kryzys.
Później nauczył się wieczorem sam zasypiać i teraz jak daję mu smoka to od razu wyrzuca -
Mój mały usnął o 20 , potem pobudka o 00.30 na mleczko i spanko do 6 dzis ponawiam próbę z marchewką bo ostatnio cos go wysypało ale nie byłam pewna czy to z marchewki , bo wczsniej miał jakies krostki plamki;/ zobaczymy co i jak
-
Hej dziewczyny. Bylam u ortopedy dzisiaj. Prawa stopka juz 100% super, lewa jeszcze potrzebuje troche, dostalismy skierowanie znowu na nastepone 10 rehabilitacji z tym ze teraz juz tylko 1 w tygodniu, wczensiej bylo 2 razy na tydzien.
Po lekarzu wstapilam do sklepu z icuhami, mam tam roczna karte i w ostatie srody miesiaca sa promocj, nigdy nie wiadomo co bedzie: dzis bylo 50% na wszystko co jest przecenione. Kupilam 3 komplety na przyszle lato (86) spodnie na teraz i pizamke. nic wiecej nie bylo dla chlopcow, dla dziewczynek oczywiscie wszystkie wieszaki pelne
U nas Jas ma kryzys jedzenia, je od 3 dni malo tzn. czasem sala butle czasem mniej. Wczoraj poierwszy raz przy jedzeniu w polowie sloiczka zaczal plakac, zrobilam przerwe nie wiedzialam co mu bylo, potem dalej otwieral buzie i zjadl do konca.
Moze to naprawde skok, bo przesypia nie tylko cale noce srednio od 21 do 6:30-7 rano, ale i tez wiekszosc dnia ostatnio.
U nas dzis bosko tylko 24,5 stopnia!
-
Pilow udanego urlopu
Endokobietko cieszę się, że Jaś już coraz lepiej sobie radzi i rehabilitacja przynosi porządany efekt
Dziś konsekwentnie nie pozwalam na zasypianie przy cycu i wiecie co? nie jest tak źle Mały się wycisza- troszkę go tulę i lulam i najdłuzej usypianie zajęło nam 40 minut (wydaje się ze mega długo, ale przez ten czas popłakiwał może 5 minut tylko a byla przygotowana na jakieś 2 h WALKI) zobaczymy jak dalej nam pójdzie
Przyszedł dziś wózek- pierwszy spacer zaliczony. Tyłem do mamy= przodem do kierunku jazdy. Dziecko ANIOŁ ! Ładnie spał, a kiedy się budził, nawet go nie słyszałam. Pobawił sie przez chwilke zabawką i dalej lulu Uffffffffffff oby było tak już zawsze <3<3 A wózeczek lekki i bardzo zwrotnyEndokobietka, ania_mr, juicca, pillow lubią tę wiadomość
-
Dziś zauważyłam że nie chęć do nocnego spania i budzę się częściej ma po wprowadzeniu jedzonka jak wprowadziłam marchewkę to potem się często budziła jak już się przyzwyczaiła i wprowadziłam kalafior to dziś też się częściej budziła nie wiem czy to zbieg okoliczności zobaczymy przy odprowadzaniu kolejnych produktów czy to się potwierdzi
Endokobietka lubi tę wiadomość
-
Aniu ja mimo brania minipigulki przy ktorej nie dostaje sie wogole okresu mam krwawienie od 3 tygodni, a termin u ginekologa dopiero na poczatku wrzesnia, bo teraz ona ma 2 tygodnie urlopu a potem my. Chyba moje chorobsko wstretne powraca
ania_mr lubi tę wiadomość