MARCOWE MAMUSIE 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Endokobietka wrote:Mi 12 dni po owulacji wyszedl test negatywny a beta pozytywna, ale i tak musialam bete dla pewnosci powtorzyc za pare dni. Zagniezdzenie zarodka trwa 6-10 dni, wiec wczesniejsze testy wedlug mnie nie maja sensu.
Czyli myślisz że powinnam jeszcze poczekać te 10 dni?? Tylko czy dam rade..Monia -
Monia TAK musisz na siebie uwazac, nie chodzic po schodach (zwlaszcza schodzenie), polegiwac z nogami u gory, nie uzywac kosmetykow ani tzw. chemii gospodarczej, nie pic kawy, alkoholu i ogolnie UWAZAC na siebie, zwlaszcza jesli 2 razy poronilas, nie musisz lezec plackiem, ale nie przeginaj. Poczytaj sobie zalecenia dla kobiet po in vitro w internecie i stosuj sie do nich.
-
Endokobietka wrote:Monia TAK musisz na siebie uwazac, nie chodzic po schodach (zwlaszcza schodzenie), polegiwac z nogami u gory, nie uzywac kosmetykow ani tzw. chemii gospodarczej, nie pic kawy, alkoholu i ogolnie UWAZAC na siebie, zwlaszcza jesli 2 razy poronilas, nie musisz lezec plackiem, ale nie przeginaj. Poczytaj sobie zalecenia dla kobiet po in vitro w internecie i stosuj sie do nich.
Dziękuje Ci bardzo :*Monia -
pillow wrote:To akurat bylo z ryzem i ten ryz nie byl taki super miekki. Sama przed podaniem jemu sprobowalam i wlasnie pomyslalam ze bez zębow takie chyba nie za bardzo, no ale bede obserwowala czy nic sie nie dzieje
Obserwuj, bo to moze ale nie musi miec zwiazku z ta konsystencja -
ale akcja z tym jedzonkiem oO miejmy nadzieje, ze jednorazowa sytuacja
no i będzie okazja dla taty zeby poradził sobie z maluchem w kryzysowej sytuacji -
Alicja ostatnio jadła rosołek z kurczakiem i ryżem i bardzo jej smakowało pomimo że były kawałki ryżu.
Ponadto daje jej połóweczkę jabłka i o dziwo pierwszy raz myślałam że będzie mamlać a ona zaczęła jabłuszko gryźć musiałam tylko uważać by się nie ugryzła ja dużego kawałka.
A nam chyba też idą jakieś ząbki bo znowu zaczęła mnie gryźć w sutek a było tak spokojnie bez gryzienia... będę musiało to jakoś wytrzymać.
Z katarku Alicja szybko wyzdrowiała nawet nie podawałam jej tyle tych lekarstw jedynie co jej teraz podaje to witaminę C oraz calcium.
Od czasu do czasu sobie pokaszluje. Ale tak to jest w porządku.
Sylvia gratulacje pierwszego ząbkaKocur, kaaasiaczek_ lubią tę wiadomość
-
Kobietki ostatnio zajestrowałam sie na streetcom z polecenia kolezanki i za wypełnianie ankiet mozna testować rózne produkty. Ona teraz dostała pudło zup Winiary, ale ogolnie sa produkty np do sprzatania, kosmetyki itp. A podobno niedługo maja wejsc kampanie dla dzieci, wiec moze bedziecie zainteresowane. Za darmo to i ocet słodki
Podaje linka do rejestracji
https://ekspert.streetcom.pl/pl/secured/user/share-registration/52bd5961f6e9e2865bee1a5d2c060678Kocur lubi tę wiadomość
-
No to Księciunio przeszedł samego siebie...
24.30 pobudka - butla 120 i co? brojenie do 2.30 !!! Nie, nie stękanie, nie płacz ZABAWAAA , o 2.30 dostał kolejną butle i wielkich bólach z kręceniem się i niekoniecznie uradowaną miną zasnął.
ale pobudka o 7 standardowo, bo jak to tak? Dziś jestem MOMBIE
a takie miałam na dziś plany naukowo- biblioteczne.
Pewnie jak na złość nawet nie będzie chciał specjalnie odsypiać w ciągu dnia.
idę parzyć kawę
A! nie dałam cyca w nocy mimo, że szukał i próbował sobie wyciągać nawet
EDIT : ACHA NAJWAŻNIEJSZE - nie chciał sie bawić sam w łóżeczku tylko z nami w naszym łóżku, wiec nie spaliśmy razem z nim,bo choddził po nas, szczypadł gryzł, gadał, śpiewał itd. nasza aktywność sprowadzała się chyba jedynie do 'dziecko śpij już , co ty wyprawiasz' Nawet nie wiem czy go karmić rano tyle się w nocy objadł. Nic nie woła póki co. Zabawa na całego...Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2014, 07:26
Endokobietka, juicca lubią tę wiadomość