MARCOWE MAMUSIE 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Oj Sylvia wspolczuje choroby dziecka no i takich doswiadczen z lekarzami.
Ja bym tez takich lekarstw nie podala bez konsultacji z innym lekarzem.
Naprawde wiedza lekarska wiedza, ale czasem podjescie do pacjenta jest najwazniejsze.
Jas narazie (odpukac) zdrowy i po za katarkiem w wieku 4 miesiecy, ktory trwal 2 dni, nic nie bylo. Ale wtedy my bylismy mega chorzy i go zarazlismy, u mnie to trwalo wtedy 3 tygodnie, maz bral antbiotyk.
ania_mr lubi tę wiadomość
-
wiec dziewczyny nic małemu nie jest obadał i poprostu zeby mu wychodza i nadmiar śliny dlatego kaszeleki nas zapchany nic na oskrzelach ani nigdzie ... nie powinien dostawac tego syropu co tamta lekarka zapisala bo to od 2 lat.... zapisal cos do nosa i kazał skórke chleba aby dawać do gryzienia na gluten :)_
kamień z sercaEndokobietka, Kocur, Marysia0312 lubią tę wiadomość
-
oj Ci lekarze... jak byłam z Amelka w szpitalu to pytam czy podawać jej normalnie wit.D to powiedziała jedna zołza, że nie a druga mnie opieprzyła, że nie dawałam a jak pow, że to lekarka druga tak zaleciła to sie zaśmiała i powiedziała 'no to niech pani nie daje jeszcze kilka dni'
i kogo tu słuchać... -
Dziekuje! Ale ona ma juz "dorosla" minke. hoho juz panna a nie Jakis tam niemowlaczek. Kurcze dziewczynki to tak fajnie mozna poubierac, dla chlopcow duzo mnie ciekawych kreacji
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2014, 14:36
paula22 lubi tę wiadomość
-
kaaasiaczek_ wrote:Ania, my też kupiliśmy Recaro tylko cały czarny i Misiek już od ok. 2 tygodni go użytkuje
Dziewczyny, macie może fejsa? Jeśli tak to zapraszam
https://www.facebook.com/katarzyna.wilczura
my też już użytkujemy od tygodnia bo fotelik muszę oddać bo lada chwila moja siostra będzie rodzić. A ponadto mała się denerwowała że nóżek nie mogła wyprostowaćkaaasiaczek_ lubi tę wiadomość
-
A na imprezie jak w weekend byłam u teściów mąż mnie cały czas krytykował albo mówił co mam robić, jak nigdy coś mu odbiło, pewnie wódka z imprezy bo rzadko pije a moja teściowa się w kurzyła i mu parę słów powiedziała a on zdziwiony je jego mamusia nie była za nim a ona mu powiedział "a co myślałeś że będę po twojej stronie" jednak teściowa mnie rozumie jako matka, że mogę być zmęczona i chce odpocząć
Kocur, kaaasiaczek_ lubią tę wiadomość
-
Jaaaakie śliczneee bąbelki !!!!!
mój facebook https://www.facebook.com/beata.cerazykraczkowska
tak, tam właśnie zarzucam wszystkich zdjęciami mojego Rysia
kaaasiaczek wysłałam zaproszenieania_mr, pillow, kaaasiaczek_, juicca lubią tę wiadomość