MARCOWE MAMUSIE 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
aaaaa alee nas dużo
Endokobietko widzę, że i Ty się przełamałaś hihi super
Znamy się już wszystkie trochę lepiej w końcu, przynajmniej z imienia
Sylvia zamiast jajka dałam kluski jajeczne Dziś do pomidorówki juz drugi raz zaserwuję
Z takich "normalnych rzeczy" to nie wiem włąściwie co napisać, bo nasze obiady już wyglądają baaardzo podobnie. Tzn. dostaje np. brązowy ryż z wołowiną duszoną w pomidorach, papryce,cebuli i ziołach i do tego buraczka gotowanego, a że jesteśmy z mężem na diecie CHodakowskiej :D i większość rzeczy jest bez soli,to możemy sobie na to pozwolić. Nie daję mu oczywiście pizzy i frytek (choć przyznaję sie bez bicia, ze kiedy byliśmy w kfc dałam mu spróbowac kurczaka bez panierki i baaardzo musmakował, co było do przewidzenia:P) ale tak jak piszę jemu już na prawdę podobnie i od niedawna daję mu szansę się najeść samodzielnie, więc mamy niezły sajgon, a ja dokarmiam go w międzyczasie łyżką, ale sam też fajnie sobie radzi i obiady są dla niego przyjemniejsze
Endokobietka lubi tę wiadomość
-
ania_mr wrote:Mam pytania czy jak robicie same obiadki swoim pociechom to codziennie gotujecie czy obiadki macie na dwa dni
czasem codziennie, a czasem na dwa dni :)zależy, ale robię np tak, ze robiąc warzywa na parze robie na 2 dni i pierwszego dnia serwuję np. z razowym makaronem i kurczakiem a na drugi dzień z jajemania_mr lubi tę wiadomość
-
nadal dajecie mięso co drugi dzień?
ja za kilka dni znowu wróce do żółtka i zobaczymy;)
przed problemami z kupami Amelki byłam odważniejsza w nowych posiłkach dla niej a teraz sie jakoś boje;(Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2014, 14:41