MARCOWE MAMUSIE 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej, u nas zebow nadal brak, raczkowanie opanowane w 100%, ehhh w domu teraz trzeba uwazac na wszystko
Mam urlop i wyjezdzamy na 4 dni nad morze, Jas poplywa w morzu (w hotelu jest basen z morska woda). Zamelduje sie jak wrocimy.
Trzymajcie sie zdrowo!ania_mr, Kocur lubią tę wiadomość
-
ahh te zęby...
dziewuszki a macie takie projektory co wyswietlaja gwiazdki lub cos na suficie... bo mały ma dostac na gwiazdke i mamy wybrac jaki a nie chciala bym jakiegos co sie okaze nie fajny ze tak powiem... podoba mi sie taki kubus z balonem i gra do tego kołysanki tylko cce aby bylo widac cos na suficie... -
Witam Was kochane
Juicca Dziękuję w imieniu Madzialeny :*
U nas dzień przed skończeniem 9 miesięcy pojawił się pierwszy ząbal
niestety ostatni tydzień nie był łatwy zaczeło się od tej biegunki potem doszedł katar i kaszel gorączka i skończyło się na antybiotyku Teraz już jest lepiej
Czytam Was z tel ale ciągle mi jakoś tak doby brakuję.
Pozdrawiam i wszystkie całuję :*Kocur lubi tę wiadomość
-
Najlepszego dziewczyny! Pozdrowienia z urlopu. Ja dzis spalam 2 godziny, bo wzialam Jaska do siebie do lozka, lozko 80 cm szerokie to sobie mozecie wyobrazic, za to Jas ani razu sie nie zbudzil, tylko mama zombi na urlopie
Kocur lubi tę wiadomość
-
Buziaki dla wszystki forumowych rozrabiaków:)
Mam oczywiście sporo rzeczy do robienia na uczelnię w międzyczasie pisze pracę a i Ryś wchodzi w kolejny skos rozwojowy. Wróciły problemy z zasypianiem, nie są jakies drastyczne, ale stęka przed snem. Wybudza sie ok 4-5 na mleko i chce spać ze mną.
Mówi Ma-mma do mnie więc śmiało mogę stwierdzić, że "tata" było pierwsze ale absolutnie swiadome słówko to "mama" <3 Zawsze jak tak mówi, mam ciarki na plecach, bo to dopiero 3 dzień, że przychodzi i mnie zaczepia "ma-mma" albo jak mnie woła "ma-mma" oprócz tego oczywiście cały słownik tylko jemu zrozumiałych pisenek, opowieści itd. z resztą znacie to heheh
No i cóż nie wiem czy nie powinnam odnotować już pierwszych samodzielnych kroczków. Nie jestem pewna od kiedy to powinnam liczyć, ale puszcza sie i potrafi samodzielnie zrobić 1-2 kroki (nie zawsze się udaje, ale robi tyle prób dziennie, ze czasami wychodzi lepiej a czasem gorzej). Pewnie, że chwije sie i oczywiście ląduje na tyłku. Przy meblach podtrzymuje się już tylko 1 ręką i zasuwa przepięknie , zaczyna sam wstawać bez podtrzymywania się. Prowadzać też chce się tylko za 1 rękę. Choć nie raz buja się jak tylko, ale bardzo chce i bardzo mu sie to podoba. Zwariował na maksa , a matka obserwuje i wspiera w tych codziennych bataliach.
Paula- u nas dziś KUPKI ZE ŚLUZEM (njpierw był bobek twardy z rana a poxniej takie akcje, ze wsadzałam go całego pod prysznic, bo kupa po pachy dosłownie;/) i to cały dzień... podejrzewam górną trójkę , bo świeci się na horyzoncie, wiec jeżeli będzie to ząbek, to teoria ząbkowo-kupkowa zostanie potwierdzona a jeżeli jednak nie, to nie wiem może jakaś alergia na jedzenie i szukanie igły w stogu siana...
Buziakó milion, wszystkiego dobrego dla bąbelków, wszystkich kochanych
W temacie kg Rysiek ok 11 kg waży (choć ważyłam go jakiś miesiąc temu chyba), ale nie jest jakiś wielki i gruby, ma tylko taki brzuszek sterczący ;p -
Cześć.
Mam do Was takie pytanie- czy któreś z Waszych dzieci urodziło się albo dostało w pierwszych miesiacach życia plamę kawy z mlekiem? takie jednolite jasnobrązowe przebarwienie na ciele? Bardzo proszę o odpowiedz, bo trochę wariuję?
Pozdrawiam3 letnia córeczka- naturalnie
Starania o drugiego potomka.
Pojedyncze plemniki w nasieniu
06.2017 ICSI ( 21 oocytów, zapłodnionych 6, 4 słabe blastocysty)
3 x
01.2018 2 ICSI ( 8 zaplodnionych, 3 zarodki 3-dniowe + 1 opóźniony)
02.2018
25.07.2019 FET....