Buziaki dla wszystki forumowych rozrabiaków:)
Mam oczywiście sporo rzeczy do robienia na uczelnię w międzyczasie pisze pracę a i Ryś wchodzi w kolejny skos rozwojowy. Wróciły problemy z zasypianiem, nie są jakies drastyczne, ale stęka przed snem. Wybudza sie ok 4-5 na mleko i chce spać ze mną.
Mówi Ma-mma do mnie

więc śmiało mogę stwierdzić, że "tata" było pierwsze ale absolutnie swiadome słówko to "mama"

<3 Zawsze jak tak mówi, mam ciarki na plecach, bo to dopiero 3 dzień, że przychodzi i mnie zaczepia "ma-mma" albo jak mnie woła "ma-mma" oprócz tego oczywiście cały słownik tylko jemu zrozumiałych pisenek, opowieści itd. z resztą znacie to heheh
No i cóż nie wiem czy nie powinnam odnotować już pierwszych samodzielnych kroczków. Nie jestem pewna od kiedy to powinnam liczyć, ale puszcza sie i potrafi samodzielnie zrobić 1-2 kroki (nie zawsze się udaje, ale robi tyle prób dziennie, ze czasami wychodzi lepiej a czasem gorzej). Pewnie, że chwije sie i oczywiście ląduje na tyłku. Przy meblach podtrzymuje się już tylko 1 ręką i zasuwa przepięknie , zaczyna sam wstawać bez podtrzymywania się. Prowadzać też chce się tylko za 1 rękę. Choć nie raz buja się jak tylko, ale bardzo chce i bardzo mu sie to podoba. Zwariował na maksa , a matka obserwuje i wspiera w tych codziennych bataliach.
Paula- u nas dziś KUPKI ZE ŚLUZEM (njpierw był bobek twardy z rana a poxniej takie akcje, ze wsadzałam go całego pod prysznic, bo kupa po pachy dosłownie;/) i to cały dzień... podejrzewam górną trójkę , bo świeci się na horyzoncie, wiec jeżeli będzie to ząbek, to teoria ząbkowo-kupkowa zostanie potwierdzona a jeżeli jednak nie, to nie wiem

może jakaś alergia na jedzenie i szukanie igły w stogu siana...
Buziakó milion, wszystkiego dobrego dla bąbelków, wszystkich kochanych
W temacie kg Rysiek ok 11 kg waży (choć ważyłam go jakiś miesiąc temu chyba), ale nie jest jakiś wielki i gruby, ma tylko taki brzuszek sterczący ;p
2014- synek cc 36 tc
2016- adopcja córeczki
2019- poronienie zatrzymane 10 tc 💔
2020- ciąża w bliźnie po cc 8/9tc 💔
2024- córeczka cc 36 tc