MARCOWE MAMUSIE 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Postanowilam ze zrobie Jasiowi jutro na urodziny budyn malinowy wlasnej roboty z kaszy jaglanej W przerwie w pracy lece po swieczke, bo zapracowana matka nie miala wczesniej czasu kupic
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2015, 10:14
Kocur lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczynki kurcze tak mi głupio Wy matki pracujace macie czas na forum a ja ciagle za murzynami
Czytam Was coprawda czesto ale tak jakoś po nocach bardziej.
Kocurku jeszcze raz wszystkiego dobrego dla Rysia jutro swój pierwszy roczek kończy Jasio dla Ciebie również wszystkiego najlepszego skarbie.
Moja Magda podreptała jakieś dwa tygodnie temu pierwszy raz umie to robic bo ciagle by chodziła ode mnie do taty i spowrotem ale pewniej sie czuje na czterech wiec nie zmuszam by chodziła. Wyszły jej górne dwójki wiec mamy jedynki na dole i dwojki u góry:)
Pozdrawiam z moją już roczną córką wszystkich kolegów i koleżanki oraz wszystkie cioteczki.Endokobietka, pillow, Kocur lubią tę wiadomość
-
endokobietko Darek dzielnie się trzyma swojego kolegi Jasia jeśli chodzi o rozwój jamy ustnej. nas też tylko dolne jedynki ale górne jedynki i dwójki aż się proszę o wyrżnięcie na światło dzienne.
100 lat dla Madzi
a z okazji jutrzejszych WALENTYNEK 100 buziaków dla małych księżniczek i dzielnych rycerzy :*Endokobietka, Effcia28 lubią tę wiadomość
-
Dziekuje dziewczyny za zyczenia.
Z nowosci to chyba cos sie w paszczy rusza, nic nie widac, ale te gorne dziaslo nie jest juz idealnie rowne, pojawily sie wzgorki w miejscu moze 2,3 na dole to samo, pelno wyboi.
Od wczoraj Jas staje sam, narazie po pare sekund, ale stoi w lekkim rozkroku, co najlepsze to jak tak stoi to sie zaczyna smiac jak pokrecony no i wtedy tez sie chwieje i musi czegos zlapac.
Chrzest byl piekny, Jas byl mega grzeczny, wlaczal sie aktywnie w nabozenstwo, machal reka przy spiewaniu i odpowiadal po swojemu jak my odpowiadalismy. Diakon byl super, rozmaiwlam z Jasiem non stop, dal mu powachac olej krzyzma, ba dal mu nawet ten caly zbiornik potrzymac, obawialismy sie ze Jas mu go nie odda, ale oddal. Potem Jas trzymal swiece i byl mega dumny. Jas dostal od kociola w prezencie Biblie (szkoda ze normalna a nie dla dzieci), dla dzieci ksiazeczke do nauki modlitw, super, modlitwy i ktrotkie opowiadania, ksiazeczke Slowo Boze na 2015 rok i rozaniec. wszystko slicznie zapakowane, wyszlismy z kosciola z prezentami. Mily gest, zwlaszcza ze Biblie mamy tylko po polsku w domu.ania_mr, Kocur lubią tę wiadomość
-
Spoznione ale szczere sto lat dla Jasia i Madzi z okazji roku;)
Amelka zalala nam laptopa i jestem bez komputera obecnie.
W pt bylismy u lekarza i ma infekcje zatokowo gardlowa:/
Jutro jedziemy znowu bo wysypka z nogi robi sie na calym ciele pojedynczymi
zmianami.
Wesele przezylam ale bardzo tesknilam za nia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2015, 11:32
Endokobietka, ania_mr, Kocur lubią tę wiadomość
-
W sobote spala wiec nie zauwazyla bo ja zabawiali dziadkowie a w nocy wrocilam to polozylam sie kolo niej. Wczoraj na poprawiny to plakala bardzo;( serce mi sie kroilo ale jak wrocilam to juz na rece i nie dala mi sie nawet rozebrac
Endokobietka lubi tę wiadomość