X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne MARCOWE MAMUSIE 2014
Odpowiedz

MARCOWE MAMUSIE 2014

Oceń ten wątek:
  • juicca Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2015, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Endokobietko i jak maja sie sprawy z mieszkaniem? mieszkacie juz?

Dominika 11.04 2012(18tyg) Aniołek 11.02 2013(7tyg)

3jvz3e5ek8iil2ca.png

https://www.suwaczki.com/tickers/3jvz3e5ek8iil2ca.png
  • Endokobietka Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2015, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mieszkamy od niedzieli, ale jeszcze na kartonach i z betonowa podloga w kuchni. Jeszcze mase rzeczy zostala w starym mieszkaniu. Mylslam ze w nowym bede miala wreszcie porzadek i wszystko super poukaldane, a mam na odpierd... zeby tylko sie gdzies zmiescilo i Jas nie porozwalal albo sobie krzywdy nie zrobil :)

A co u Was?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2015, 09:24

17u93e5exqfllrog.png
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2015, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przepraszam z góry, ze tak sie wbijam i spamuje ale prosze o polubienie :)
    Ciuszki dla dzieci i Mamuś :)

https://www.facebook.com/stylovemaluszki

" Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwyciężcami "
    relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • Endokobietka Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2015, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudasek, bylam, widzialam, polubilam. Genialne sa te dresy :)

17u93e5exqfllrog.png
  • juicca Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2015, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas czas leci do przodu Dawid rosnie maly lobuziak sie robi .
    Ja po rozwodzie za tydz wyrok sie uprawomocni tatus sie nie odzywa generalnie stajemy na nogi

3jvz3e5ek8iil2ca.png

• Endokobietka Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Juicca szybko z tym rozwodem poszlo, moge spytac czy byl z jego winy?
    Zobaczysz wszystko sie ulozy, czasem tak jest lepiej.

U nas Jas tez troche lobuzuje, wkurza sie jak czegos mu nie wolno zabrac, mysle ze to troche przez to ze w zlobku moze wziac sobie wszystko.
    Nauczyl sie pieknie jesc, nawet zupa czy jogurt nie jest juz problemem, ladnie je lyzeczka i nie jest brudny. Ze zlobka tez wraca czysty, nawet go przebierac nie musze. Problem w tym ze po 4-5 lyzeczkach juz mu sie nie chce jesc, wiec nadal go "dokarmiam" i wtedy zje cala porcje.
    Za 3 tygodnie mamy 2 dawke szczepionki mmr i potem pare lat spokoju.
    W zlobku narazie do 13.8 nie beda strajkowac i Jas chodzi od 3 tygodni codziennie i odpukac narazie nawet bez kataru, choc wszystkie dzieci chore i wychowawczynie.

17u93e5exqfllrog.png
  • juicca Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak z jego winy na 1 rozprawie sue zakinczylo. bajpietw nie chcual sie przyznac ale w koncu sad go wysmial to sie orzyznal. mialam niezbite dowody

3jvz3e5ek8iil2ca.png

• Endokobietka Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2015, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Juicca to przynajmniej tyle dobrze, ze poszlo gladko. A jak jego kontakty z Dawidem, nadal kiepsko?

U nas ciezka noc z soboty na niedziele, 2 razy Jas sie budzil z mega placzem i nie dalo sie go uspokoic, rano pogryzl tak mocno gryzak ze znowu z dziasel poleciala krew - wiec jednak na 99% zabkowanie, troche ulga, ze to nic powaznego, ale te zeby sa straszne. Jas ma nadal 7 czy teraz sie cos wyklulo i co to naprawde nie wiem, w piatek sprawdzalam dziasla i nie wydawalo mi sie zeby cos bylo na rzeczy. W Weekend oczywiscie nie pozwolil sobie sprawdzic.

17u93e5exqfllrog.png
  • juicca Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2015, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w ogole sie nie interesuje Dawidem. tydz temu napisal z zapytaniem jak Dawid czy zdrowy co juz pitrafi... ze musimy zgadac sie na spotkanue i tyle w temacie i ciiisza

3jvz3e5ek8iil2ca.png

• Endokobietka Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2015, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przykre to Juicca.

Sprawa placzu w Weekend wyjasniona, pojawila sie gorna prawa 4 - czyli nasz dopeiro 8 zabek. Sa 2 prawe czworki, nadal brak dolnych dwojek :) - te jaskowe zeby mnie wykoncza.

17u93e5exqfllrog.png
  • juicca Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2015, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to gratulujemy kolejnego ząbka:-)

3jvz3e5ek8iil2ca.png

• juicca Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2015, 22:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale tu cisza...kilka dni mnie nie bylo problem z netem Kocur Sylvia Ania Mr Endokobietko Marysia gdzie jestescie?

3jvz3e5ek8iil2ca.png

• Endokobietka Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem, jestem, zagladam, ale nie bede sama ze soba pisac :)

No wlasnie dziewczyny: obijacie sie!!!
    Olenka jak tam ciaza, potwierdzila sie? Jesli tak, to jak przebiega, jak sie czujesz?

U nas wychodzi nastepna 4, bedzie to dopiero 9 zabek - powoli nam to idzie.
    W zlboku lepiej, ale nadal tam malo je i poplakuje rano jak go oddaje, ale jak juz zamykam drzwi to jest ok, dzis np. nie plakal wogole.

17u93e5exqfllrog.png
  • sylvia Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :)jestesmy jestesmy.... u nas Ali mówi coraz więcej i robi na nocnik jak mu sie przypomni.. nie moge go zmuszac sam zawoła jak chce eeee i robi.. kupe rano tez woła chociaz nie zawsze mam siłe wstac z wyra i go posadzic hehehe bylismy nad morzem to dzieciak miał raj na ziemi :) jest Bączuś kochany rozlelany przez całą rodzie.. lubi bawic sie z dziecmi na placu zabaw chociaz nie wszystkie chca sie z nim bawic.. coz bezstresowe wychowanie rodzicow wychodzi- podeszla do niego dziewczynka i kopnela go w brzuch a matka nic... wk.. sie mocno.. teraz jest okres mama mama i mama do kibelka nawet isc sama nie moze hehhehe... zeby wychodza wszystkie 4 na raz ... cały czas czekamy na szczepionke ospa itp bo przestali produkowac w stacji epid....

czasu nie mam na nic hehehe :)

relgg7rfroacrbi5.png
  • Endokobietka Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WOW Sylvia ale postepny, ja nawet szczerze mowiac nie probowalam jezscze z nocnikiem, a Jas gada caly dzien ale tylko po swojemu, no ewentualnie tata, Mama, nie ma, daj i to koniec ;)
    My mamy Termin na 2 dawke ospy... na 17.7. mam nadzieje, ze Jas bedzei zdrowy i uda nam sie go zaszczepic. Byloby super, bo to by byla jak narazie ostatnia szczepionka.

17u93e5exqfllrog.png
  • sylvia Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u nas mama, tata, baba, adzia-dziadzia, kto to, nie, ide, ej ty, oło-koło, oko, lampa, auto, didi-smoczek, tam, bam, am, ałka... i chyba tyle nie pamietam wiecej hehe ale powiem wam ze szybko łapie słowa... strach sie bac trzeba sie pilnowac aby nie zaklnąć :P

relgg7rfroacrbi5.png
  • ania_mr Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 07:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylvia wrote:
    :)jestesmy jestesmy.... u nas Ali mówi coraz więcej i robi na nocnik jak mu sie przypomni.. nie moge go zmuszac sam zawoła jak chce eeee i robi.. kupe rano tez woła chociaz nie zawsze mam siłe wstac z wyra i go posadzic hehehe bylismy nad morzem to dzieciak miał raj na ziemi :) jest Bączuś kochany rozlelany przez całą rodzie.. lubi bawic sie z dziecmi na placu zabaw chociaz nie wszystkie chca sie z nim bawic.. coz bezstresowe wychowanie rodzicow wychodzi- podeszla do niego dziewczynka i kopnela go w brzuch a matka nic... wk.. sie mocno.. teraz jest okres mama mama i mama do kibelka nawet isc sama nie moze hehhehe... zeby wychodza wszystkie 4 na raz ... cały czas czekamy na szczepionke ospa itp bo przestali produkowac w stacji epid....

czasu nie mam na nic hehehe :)

a jaką masz szczepionkę na ospę bo teraz nam przypada druga dawka i też muszę kupić

relgh371tnvgf6k5.png77d19a1547e45cc4.png
  • sylvia Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a powiem ci ze nie wiem...

relgg7rfroacrbi5.png
  • sylvia Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w przychodni kupuja...

relgg7rfroacrbi5.png
  • Endokobietka Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylvia a nie macie wklejone w ksiazeczke szczepien?

17u93e5exqfllrog.png
‹‹ 383 384 385 386 387 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ