X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne MARCOWE MAMUSIE 2014
Odpowiedz

MARCOWE MAMUSIE 2014

Oceń ten wątek:
  • juicca Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2015, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Endokobietko i jak maja sie sprawy z mieszkaniem? mieszkacie juz?

Dominika 11.04 2012(18tyg) Aniołek 11.02 2013(7tyg)

3jvz3e5ek8iil2ca.png

https://www.suwaczki.com/tickers/3jvz3e5ek8iil2ca.png
  • Endokobietka Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2015, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mieszkamy od niedzieli, ale jeszcze na kartonach i z betonowa podloga w kuchni. Jeszcze mase rzeczy zostala w starym mieszkaniu. Mylslam ze w nowym bede miala wreszcie porzadek i wszystko super poukaldane, a mam na odpierd... zeby tylko sie gdzies zmiescilo i Jas nie porozwalal albo sobie krzywdy nie zrobil :)

A co u Was?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2015, 09:24

17u93e5exqfllrog.png
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2015, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przepraszam z góry, ze tak sie wbijam i spamuje ale prosze o polubienie :)
    Ciuszki dla dzieci i Mamuś :)

https://www.facebook.com/stylovemaluszki

" Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwyciężcami "
    relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • Endokobietka Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2015, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudasek, bylam, widzialam, polubilam. Genialne sa te dresy :)

17u93e5exqfllrog.png
  • juicca Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2015, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas czas leci do przodu Dawid rosnie maly lobuziak sie robi .
    Ja po rozwodzie za tydz wyrok sie uprawomocni tatus sie nie odzywa generalnie stajemy na nogi

3jvz3e5ek8iil2ca.png

• Endokobietka Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Juicca szybko z tym rozwodem poszlo, moge spytac czy byl z jego winy?
    Zobaczysz wszystko sie ulozy, czasem tak jest lepiej.

U nas Jas tez troche lobuzuje, wkurza sie jak czegos mu nie wolno zabrac, mysle ze to troche przez to ze w zlobku moze wziac sobie wszystko.
    Nauczyl sie pieknie jesc, nawet zupa czy jogurt nie jest juz problemem, ladnie je lyzeczka i nie jest brudny. Ze zlobka tez wraca czysty, nawet go przebierac nie musze. Problem w tym ze po 4-5 lyzeczkach juz mu sie nie chce jesc, wiec nadal go "dokarmiam" i wtedy zje cala porcje.
    Za 3 tygodnie mamy 2 dawke szczepionki mmr i potem pare lat spokoju.
    W zlobku narazie do 13.8 nie beda strajkowac i Jas chodzi od 3 tygodni codziennie i odpukac narazie nawet bez kataru, choc wszystkie dzieci chore i wychowawczynie.

17u93e5exqfllrog.png
  • juicca Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak z jego winy na 1 rozprawie sue zakinczylo. bajpietw nie chcual sie przyznac ale w koncu sad go wysmial to sie orzyznal. mialam niezbite dowody

3jvz3e5ek8iil2ca.png

• Endokobietka Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2015, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Juicca to przynajmniej tyle dobrze, ze poszlo gladko. A jak jego kontakty z Dawidem, nadal kiepsko?

U nas ciezka noc z soboty na niedziele, 2 razy Jas sie budzil z mega placzem i nie dalo sie go uspokoic, rano pogryzl tak mocno gryzak ze znowu z dziasel poleciala krew - wiec jednak na 99% zabkowanie, troche ulga, ze to nic powaznego, ale te zeby sa straszne. Jas ma nadal 7 czy teraz sie cos wyklulo i co to naprawde nie wiem, w piatek sprawdzalam dziasla i nie wydawalo mi sie zeby cos bylo na rzeczy. W Weekend oczywiscie nie pozwolil sobie sprawdzic.

17u93e5exqfllrog.png
  • juicca Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2015, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w ogole sie nie interesuje Dawidem. tydz temu napisal z zapytaniem jak Dawid czy zdrowy co juz pitrafi... ze musimy zgadac sie na spotkanue i tyle w temacie i ciiisza

3jvz3e5ek8iil2ca.png

• Endokobietka Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2015, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przykre to Juicca.

Sprawa placzu w Weekend wyjasniona, pojawila sie gorna prawa 4 - czyli nasz dopeiro 8 zabek. Sa 2 prawe czworki, nadal brak dolnych dwojek :) - te jaskowe zeby mnie wykoncza.

17u93e5exqfllrog.png
  • juicca Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2015, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to gratulujemy kolejnego ząbka:-)

3jvz3e5ek8iil2ca.png

• juicca Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2015, 22:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale tu cisza...kilka dni mnie nie bylo problem z netem Kocur Sylvia Ania Mr Endokobietko Marysia gdzie jestescie?

3jvz3e5ek8iil2ca.png

• Endokobietka Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem, jestem, zagladam, ale nie bede sama ze soba pisac :)

No wlasnie dziewczyny: obijacie sie!!!
    Olenka jak tam ciaza, potwierdzila sie? Jesli tak, to jak przebiega, jak sie czujesz?

U nas wychodzi nastepna 4, bedzie to dopiero 9 zabek - powoli nam to idzie.
    W zlboku lepiej, ale nadal tam malo je i poplakuje rano jak go oddaje, ale jak juz zamykam drzwi to jest ok, dzis np. nie plakal wogole.

17u93e5exqfllrog.png
  • sylvia Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :)jestesmy jestesmy.... u nas Ali mówi coraz więcej i robi na nocnik jak mu sie przypomni.. nie moge go zmuszac sam zawoła jak chce eeee i robi.. kupe rano tez woła chociaz nie zawsze mam siłe wstac z wyra i go posadzic hehehe bylismy nad morzem to dzieciak miał raj na ziemi :) jest Bączuś kochany rozlelany przez całą rodzie.. lubi bawic sie z dziecmi na placu zabaw chociaz nie wszystkie chca sie z nim bawic.. coz bezstresowe wychowanie rodzicow wychodzi- podeszla do niego dziewczynka i kopnela go w brzuch a matka nic... wk.. sie mocno.. teraz jest okres mama mama i mama do kibelka nawet isc sama nie moze hehhehe... zeby wychodza wszystkie 4 na raz ... cały czas czekamy na szczepionke ospa itp bo przestali produkowac w stacji epid....

czasu nie mam na nic hehehe :)

relgg7rfroacrbi5.png
  • Endokobietka Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WOW Sylvia ale postepny, ja nawet szczerze mowiac nie probowalam jezscze z nocnikiem, a Jas gada caly dzien ale tylko po swojemu, no ewentualnie tata, Mama, nie ma, daj i to koniec ;)
    My mamy Termin na 2 dawke ospy... na 17.7. mam nadzieje, ze Jas bedzei zdrowy i uda nam sie go zaszczepic. Byloby super, bo to by byla jak narazie ostatnia szczepionka.

17u93e5exqfllrog.png
  • sylvia Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u nas mama, tata, baba, adzia-dziadzia, kto to, nie, ide, ej ty, oło-koło, oko, lampa, auto, didi-smoczek, tam, bam, am, ałka... i chyba tyle nie pamietam wiecej hehe ale powiem wam ze szybko łapie słowa... strach sie bac trzeba sie pilnowac aby nie zaklnąć :P

relgg7rfroacrbi5.png
  • ania_mr Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 07:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylvia wrote:
    :)jestesmy jestesmy.... u nas Ali mówi coraz więcej i robi na nocnik jak mu sie przypomni.. nie moge go zmuszac sam zawoła jak chce eeee i robi.. kupe rano tez woła chociaz nie zawsze mam siłe wstac z wyra i go posadzic hehehe bylismy nad morzem to dzieciak miał raj na ziemi :) jest Bączuś kochany rozlelany przez całą rodzie.. lubi bawic sie z dziecmi na placu zabaw chociaz nie wszystkie chca sie z nim bawic.. coz bezstresowe wychowanie rodzicow wychodzi- podeszla do niego dziewczynka i kopnela go w brzuch a matka nic... wk.. sie mocno.. teraz jest okres mama mama i mama do kibelka nawet isc sama nie moze hehhehe... zeby wychodza wszystkie 4 na raz ... cały czas czekamy na szczepionke ospa itp bo przestali produkowac w stacji epid....

czasu nie mam na nic hehehe :)

a jaką masz szczepionkę na ospę bo teraz nam przypada druga dawka i też muszę kupić

relgh371tnvgf6k5.png77d19a1547e45cc4.png
  • sylvia Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a powiem ci ze nie wiem...

relgg7rfroacrbi5.png
  • sylvia Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w przychodni kupuja...

relgg7rfroacrbi5.png
  • Endokobietka Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylvia a nie macie wklejone w ksiazeczke szczepien?

17u93e5exqfllrog.png
‹‹ 383 384 385 386 387 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ