Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyInes super ze impreza udana:-) a Synek przespal grzecznie najwazniejsza uroczystosc:-)
DOrka ale masz spiocha malego:-) pozazdroscic chcialabym zeby moje dziecko ktores pospalo do 13:-) starsza spala z przerwami na jedzenie od 20 do 10 rano. A mlodsza teraz jak zaprogramowana o 7 juz wyspana i sila bym jej nie uspala. no ale i tak nie narzekam. Moglobyc gorzej:-)
Rubi ja tez uwazam ze femaltiker pomaga choc poczatkowo nie wierzylam ze cos da. W sumie to tylko slod jeczmienny np piwko karmi ma to samo. Ale po femaltikerze jakos lepsze rezultaty widze nIz po karmi ktore tez popijalam wczesniej. Moze ma wiecej w skladzie:-)
A u mnie dzis byla wolowinka Z warzywami i ryzem. -
Justyska89 wrote:No to mnie nie strasz lepiej już niech nas te kolki chociaż ominą bo juz mamy dysplazje bioderka wiotkosc krtani ale lekarka nic szczególnego nie powiedziała na to tylko ze samo przejdzie i chyba wezidelko do podciecia ale sama u niewiem położna mówiła ze trzeba podciąć lekarka nic nie powiedziała a ja głupia z wrażenia zapomniałam zapytać wiec zapytam 21 maja mam czas do 3 mies. To chociaż kolki niech nam odpuszcza. Ale jeszcze co do kolek to i mojego kuzyna córka i mojej koleżanki synek mieli od samego początku i oni kombinowali bo kropelki można od 2 tyg chyba najwcześniej a oni kombinowali co zrobić żeby wcześniej coś moc dziecku podać żeby ulżyćhttp://naforum.zapodaj.net/thumbs/3dc010d52285.jpg
-
noa8 wrote:Czytalas w necie? Bo mi lekarz powiedzial ze jak moj synek nie ma juz kolek to nie bedzie mial. A mial wtedy ok 3tyg.
Ja tez jem wszystko i poki co nic sie dzieje , mam spokojne dziecko
Z tymi kolkami to jest jak widze dużo opini.http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3dc010d52285.jpg -
My dzis wyszlismy bez malej na 2 godziny:) super:) niby chwile ale warto czasem zeby sie zresetowac:) polecam!!!
mysle zeby czasem zostawic mala z zaufana opiekunka(na szcescie mam taka) i chociaz raz dwa razy w miesiacu wyjsc na 3 4 godziny do ludzi:)
na wieczor sciagne pokarm i wypije lampke albo dwie bialego wina mmmm:)
Scarlett2014 lubi tę wiadomość
-
no ja nie powiem bo też eksperymentuje jedząc gołąbka ale na placki się nie skuszę...
czekaja właśnie mi przypomniałaś, że lada chwila wróci okres....a ja zapomniałam że to nastąpi..:)ale w sumie dość późno chyba dostałaś?Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
my byliśmy z mężem na spacerku i musielismy wracac bo zaczęło padać;(
Ja karmie najmniej a jem wszystko jałowe chyba przesadzam troche
czekaja super ze udalo wam sie wyrwac tez napiła bym sie winka uwielbiam czerwone tylko boje sie po pierwsze ze po jednej lampce by mnie porobilo nic nie pilam przez rok czasu prawie a po drugie nie wiem po jakim czsie mozna karmic
A ja wybieram sie w piatek na top stars festiwal niestety maz nie moze jechac bo n drugi dzien do pracy idzie wiec zostaje z mala ja nie jestem przekonana w 100% bardzo chce jechac a z drugiej strony nie chce malej na tak dlugo zostawiac i nie wiem co robicniby w dobrych rekach bedzie ale przez dwa miesiace caly czas byla ze mna
czekaja okres przy karmieniu??Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 17:44
[/url]
-
Rubi wrote:Ja dziś miałam dłuższą chwilę dla siebie i teraz podziwiam moje bordowe paznokcie u stóp:)
Madziutek daj znać jak mały..
Ja nie planuje ile będę karmić..samo wyjdzie..ale mogę śmiało powiedzieć że femaltiker pomaga..
A co macie pysznego na obiad..? Ja mężowi robię placki ziemniaczane a sobie makaron z tunczykiem ale przyznam że na placki mam wielką chęć..
Co do sklepów to Franek był ostatnio tak przejęty wizytą w biedronce że aż zasnął
Miłego dnia..i trzymam kciuki za wszystkie szczepienia w najbliższych dniach
Rubi u mnie zaczynają sie problemy z pokarmem. Ten femaltikier pijesz dwa razy dziennie? Przez ile bo on jest troszkę drogi. 12 saszetek dwa razy dziennie to na niecaly rtydzien. Pijesz go non stop? -
Anett ja pije tylko raz dziennie na wieczór...i jak zrobiłam 3 dniową przerwę (właśnie bo drogi jest) to na 4 dzień miałam kiepsko z pokarmem...i jak na wieczór wypiłam to czułam jak piersi mi się napełniają...jeśli mogę Ci doradzić to na ul. Rojnej jest hurtownia apteka i tam kupiłam za 17 zł..to tez nie mało ale 10 zł różnicy od normalnej apteki...;/ oprócz tego mąż mi kupił jakąś herbatkę na laktacje, ale powiedzieć, że jest paskudna to mało...skład : kminek, anyż i koper więc miodzio! wypiłam jedną torebkę z zatkanym nosem więc nie wiem czy podziałała..Styczeń 2014 [*] 9t
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
Ok dzięki pomyśle nad tym bo musze chyba się zaopatrzyć . Mala jeszcze się najadą ale mam potem takie flaki ze nie napelniaja sie przez 3 godz jak powinny
-
nick nieaktualnyJa jadlam w piątek placki ziemniaczane co do jedzenia to ja jem wszystko co jest smażone mojej malej to nie szkodzi jem wszystko oprucz wzdymajacych warzyw i nie pije nic gazowanego u mię jest takie przekonanie ze jak się karmi piersią to trzeba jeść wszystko żeby dziecko z mlekiem poznawali wszystkie smaki bo dzięki temu później będzie wszystko jadło i nie będzie wybrzydzalo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 17:39
-
nick nieaktualnyDorka.1979 wrote:Czyli jednak ma wiotkość krtani? Dlatego Ci mówiłam bo na zdjęciu to było widać, tzn. zauważy to ten kto miał z tym styczność
W sumie sama tego nie powiedziała zapytałam powiedziałam ze ktoś mi powiedział ze mała moze to mieć a ona ze możliwe ale ze samo mija i żeby się tym nie martwić. Diagnozy 100% nie dalaDorka.1979 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa uważam że wyjść czasem trzeba! Dla zdrowia psychicznego Ja dziś nie wyszłam co prawda ale spędziłam cudowne popołudnie z przyjaciółkami. Mogłam się im pochwalić, wyżalić i pogadać na tematy niedzieciowe bo obie dzieci jeszcze nie mają!
Mnie "wielkie " wyjście czeka w czwartek - lekarz, zakupy i może fryzjer jak uda mi się wcisnąć w między czasie wrócę do syna żeby go nakarmić i dać mu całusa
Mnie ostatnio delikatnie pobolewał brzuch jak na okres. Mam jednak nadzieję że to nie to bo liczę że z racji karmienia takie "przyjemności" mnie ominą.
Oj wina chętnie bym się napiła ja wolę białe lub różowe myślę że niedługo się skusze
Rubi gołąbki już jadłam - ale bez kapuchy
Gosiaczku czyli Karmi spokojnie można pić karmiąc tak? Ja co.prawda piwa nie lubię ale z braku laku może się kiedyś skuszę -
nick nieaktualnyJa też jem właściwie wszystko choć większość rzeczy lekkich bo po prostu takie lubię. Nie zaobserwowałam żeby Junior po czymś gorzej się czuł. Za to moje dodatkowe kilogramy jak były tak są ciągle ok 5 - w zależności od pory dnia. A najgorsze że przez te kilogramy i duży biust naprawdę w niewiele rzeczy się mieszcze
-
No ja tez myslalam ze okres przy karmieniu mi sie nie zdarzy a jednak. od rana sie zaczelo i boli brzuch jak na okres wiec mysle ze to to a nie jakies pozostalosci pologu??
planuje wymienic telefon koniecZnie na sony xperia. czy ma ktoras model godny polecenia. ja mam xperia j zadowolona bylam bardzo ale juz swoje wysłużył i szukam zamiennika -
nick nieaktualny
-
słyszałam tylko teorie że karmienie piersią jest naturalną antykoncepcją.. co jest oczywiście bzdurą..
a za lampkę białego schłodzonego winka to wiele bym dała..Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 18:07
Dorka.1979, loszcz lubią tę wiadomość
Styczeń 2014 [*] 9t
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️