Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Ines nie mam pl telewizji ale w internecie az huczy o tej kobiecie.Jak można własne dziecko przez okno wyrzucić?
Wszystkie jesteśmy zmeczone i zestresowane ale jakos żadna z nas krzywdę dziecku nie wyrządzi.Nie jestem może na bieżąco ale chyba depresji to ona nie miła co nie??? -
kasss wrote:Mamuśki mi też strasznie wypadają włosy biore tabletki biotebal( sa w gemini) na włosy skórę i paznokcie wypadaja dalej ale juz dużo dużo mniej koleżanka mi poleciła mowiła że są rewelacyjne biore jakis 3tyg ale poprawe widać ja też dostałam okres karmiąć jeszcze podobno tak może sie zdażyć
Ja słodyczy nie jesm w ogóle a w ciąży pochłaniałam ogromne ilość za to u mnie sie coś poprzestawiało i ciągle mam ochote na sex aż głupio mi przed mężem na początku sie cieszył a teraz mówi że go zamęczę nie wiem co jest grane a jak z waszw libido po porodzie? Krysti fajnie że sie odezwałaś wrzuć jakąś fotke Ignasia;) Ewela czekamy na zdjęcia z sesji na pewno beda super
Ja uwielbiam slodycze ale staram sie je jesc najwyzej raz w tyg choc slabo mi wychodzi.co do seksu to my tak 1-2 razy w tyg -
nick nieaktualnyMusze wam czymś się pochwalić moja córka zaskakuje mnie cały czas dzisiaj położyłam ja na macie a ja poszłam odkurzac nagle słyszę płacz rzuciłam odkurzanie i lecę patrze a moja córka twarzą w macie obrucila się z pleców na brzuch tylko biedna nie wiedziała co dalej bo rączki miała pod sobą ale zawsze to krok do przodu do tej pory tylko na bok się przekrecala
kaczamila tort super talent masz naprawdę
i to dziecko było wieku naszych dzieciaczków masakra. teraz ja trzeba by było wyrzucić przez oknoloszcz lubi tę wiadomość
-
Kaczamila piekny tort różyczki też robiłaś sama? to ja nie wiem co ze mna jest ni tak mam nadzieje że wszystko sie unormuje ja tez nie moge patrzeć na swoje ciało jest okropne a mimo to tak mam u nas znowu kryzys z jedzeniem od tyg był problem z karmieniem po 18 a diś caly dzień jest ryk jeszcze butelki nie zdaze dać a już płacze musze huśtać na poduszce i karmić po śpiacku co trwa dośc długo a już tak dobrze było Tess a jak u Ciebie jest poprawa??
Justyśka moja też tak robi ostatnio jej miejsca w łóżeczku brakło zeby sie przekrecic
Emily83, ines31, gosiaczek31, Emrica, anet525 lubią tę wiadomość
[/url]
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny pamiętam, że kiedyś pisałyście o żelu na dziąsła dla dzieciaczków na łagodzenie ząbkowania.. jak się ten żel nazywa? bo myślę że może u mojego ząbki się wyżynają bo jest ostatnio taki marudny i płaczliwy i już sama nie wiem o co mu chodzi...
-
nick nieaktualnyKasss tylko moja od twojej 1.5 mies młodsza. oj coś czuje ze moja to mały wariat będzie. dzisiaj oszalała co ja położyłam na plecach to patrzę a ona zaraz na twarzy leży oj musze chyba jej porządnie pilnować. tylko dotkne jej dłoni to ona już chce się podnosić szalona normalnie
-
Emily83 wrote:Dziewczyny pamiętam, że kiedyś pisałyście o żelu na dziąsła dla dzieciaczków na łagodzenie ząbkowania.. jak się ten żel nazywa? bo myślę że może u mojego ząbki się wyżynają bo jest ostatnio taki marudny i płaczliwy i już sama nie wiem o co mu chodzi...
-
nick nieaktualnyKaczamila piękny tort
Loszcz mówili że ta kobieta miała depresję niby chodziła do psychologa mi się wydaje że depresja jest nadużywania bo co matka zabije dziecko albo ktoś kogoś zabije to się słyszy że dlatego że miał miała depresję.
Nie rozumiem jak można zabić własne dziecko jak mogła ta kobieta trzymać kilka minut swoje dziecko za ok em a potem z zimna krwią zucila to dziecko z 4 piętra na pewną śmierć nic nie usprawiedliwia zabójstwa takiego maleństwa
Justyska masz rację ją by trzeba było wyrzucić z 4 pietra -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zamówiłam książkę na empiku:
http://www.empik.com/100-najlepszych-przepisow-na-dania-dla-niemowlat-bailey-christine,p1046117778,ksiazka-p
dziś przyszła i ja przejrzałam wydaje się być fajna, proste przepisy, są tez wymyślne ale ogólnie jest ok.
loszcz lubi tę wiadomość
-
Kaczamila super tort. Gratuluję zdolnosci:)
Mi tez bardzo wypadają włosy i ciężko to znoszę bo mam bardzo długie. Szkoda mi ich obciąć ale chyba nie bedzie wyjścia. Stosuje maseczki ale podobno muszą wypaść wszystkie slabe włosy aż organizm osiągnie równowagę po porodzie. Moze to trwać nawet rok!
Co do libido nie mam tak ze musze ale i nie odmówię. Jak ma do czegos dojść to nie bardzo mi się chce ale jak zacznę to bym mogla ciągle.
Moja Ineska zaczyna juz próbować sie obracać. Szczególne jak nóżki bierze do góry lapie rączkami i traci równowagę.smoczka tez juz pare razy sama wyjela i wlozyla do buzi.
Co do kobiety o ktorej piszecie to nic nie słyszałam bo nie mam czasu na tv ale ciarki mnie ogarnęły jak piszecie o tymkaczamila lubi tę wiadomość
-
Boże obejrzałam w necie o tej tragedii i jeszcze ryczę. To przerażające. Patrzę na malutką i nie rozumiem jak wlasnamatka mogla się dopuścić do takiej zbrodni????!!!!!
-
Kaczmila piekny tort:)
Moja libido tez kiepsko ale stram sie jak moge;)
Co to matki ktora wyrzucila swoje dziecko mysle że była w głebokiej depresji poporodowej. nie dała rady i doszło do tragedii. Myśle że jak dojdzie do siebie i zda sobię sprawę z tego co zrobiła nie bedzie umiała zyc sama ze soba.
Wspołczuje jej bardzo.
milego dnia:)