X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Marcowe Mamusie 2015
Odpowiedz

Marcowe Mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • loszcz Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2015, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaczamila ale piękny tort!!!
    Jestem w szoku.Masz kobieto talent :-)

kaczamila lubi tę wiadomość

201503231678.png
  • loszcz Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2015, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ines nie mam pl telewizji ale w internecie az huczy o tej kobiecie.Jak można własne dziecko przez okno wyrzucić?
    Wszystkie jesteśmy zmeczone i zestresowane ale jakos żadna z nas krzywdę dziecku nie wyrządzi.Nie jestem może na bieżąco ale chyba depresji to ona nie miła co nie???

201503231678.png
  • Anastacia33 Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2015, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasss wrote:
    Mamuśki mi też strasznie wypadają włosy biore tabletki biotebal( sa w gemini) na włosy skórę i paznokcie wypadaja dalej ale juz dużo dużo mniej koleżanka mi poleciła mowiła że są rewelacyjne biore jakis 3tyg ale poprawe widać ja też dostałam okres karmiąć jeszcze podobno tak może sie zdażyć
    Ja słodyczy nie jesm w ogóle a w ciąży pochłaniałam ogromne ilość za to u mnie sie coś poprzestawiało i ciągle mam ochote na sex aż głupio mi przed mężem na początku sie cieszył a teraz mówi że go zamęczę nie wiem co jest grane a jak z waszw libido po porodzie? Krysti fajnie że sie odezwałaś wrzuć jakąś fotke Ignasia;) Ewela czekamy na zdjęcia z sesji na pewno beda super ;)

Ja uwielbiam slodycze ale staram sie je jesc najwyzej raz w tyg choc slabo mi wychodzi.co do seksu to my tak 1-2 razy w tyg

860isg18r6bpss11.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2015, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Musze wam czymś się pochwalić moja córka zaskakuje mnie cały czas dzisiaj położyłam ja na macie a ja poszłam odkurzac nagle słyszę płacz rzuciłam odkurzanie i lecę patrze a moja córka twarzą w macie obrucila się z pleców na brzuch tylko biedna nie wiedziała co dalej bo rączki miała pod sobą ale zawsze to krok do przodu do tej pory tylko na bok się przekrecala

kaczamila tort super talent masz naprawdę

i to dziecko było wieku naszych dzieciaczków masakra. teraz ja trzeba by było wyrzucić przez okno

loszcz lubi tę wiadomość

• kasss Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2015, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaczamila piekny tort różyczki też robiłaś sama? to ja nie wiem co ze mna jest ni tak mam nadzieje że wszystko sie unormuje ja tez nie moge patrzeć na swoje ciało jest okropne a mimo to tak mam u nas znowu kryzys z jedzeniem od tyg był problem z karmieniem po 18 a diś caly dzień jest ryk jeszcze butelki nie zdaze dać a już płacze musze huśtać na poduszce i karmić po śpiacku co trwa dośc długo a już tak dobrze było Tess a jak u Ciebie jest poprawa??
    Justyśka moja też tak robi ostatnio jej miejsca w łóżeczku brakło zeby sie przekrecic
    4qg7jl.jpg

Emily83, ines31, gosiaczek31, Emrica, anet525 lubią tę wiadomość

3i49io4pte9np2kc.png[/url]
    gann3e3k1ojenyv4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2015, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny :) Kass tak różyczki zrobiłam sama bardzo łatwe- kieliszkiem wycięłam kółka i sklejałam je do siebie :)

• Emily83 Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2015, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny pamiętam, że kiedyś pisałyście o żelu na dziąsła dla dzieciaczków na łagodzenie ząbkowania.. jak się ten żel nazywa? bo myślę że może u mojego ząbki się wyżynają bo jest ostatnio taki marudny i płaczliwy i już sama nie wiem o co mu chodzi...

17u9p07w6b9w1pie.png
    3jgxskjosmphwb2l.png
  • ines31 Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2015, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kaczamila wrote:
    Pochwale się- zrobiłam tort dla rodziców na 25 rocznice ślubu, jest to pierwszy mój tort z masą cukrową na wierzchu

hx7w4z.jpg
    Zdolniacha :)

1kk0i09kiu82fc6o.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2015, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasss tylko moja od twojej 1.5 mies młodsza. oj coś czuje ze moja to mały wariat będzie. dzisiaj oszalała co ja położyłam na plecach to patrzę a ona zaraz na twarzy leży oj musze chyba jej porządnie pilnować. tylko dotkne jej dłoni to ona już chce się podnosić szalona normalnie

• oli Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2015, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaczamila tort super!

U mnie włosy miesiąc temu zaczęły wypadać to je ciach na krótko ;)

Co do seksu to jakos mi spadło libido , jest rzadziej ale fajniej ;)

km5svcqgfaw599l1.png
  • Anastacia33 Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2015, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emily83 wrote:
    Dziewczyny pamiętam, że kiedyś pisałyście o żelu na dziąsła dla dzieciaczków na łagodzenie ząbkowania.. jak się ten żel nazywa? bo myślę że może u mojego ząbki się wyżynają bo jest ostatnio taki marudny i płaczliwy i już sama nie wiem o co mu chodzi...
    Dentinox

860isg18r6bpss11.png
  • ines31 Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2015, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Są już marcowe mamusie 2016 :)

SunSun, Tess, loszcz lubią tę wiadomość

1kk0i09kiu82fc6o.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2015, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaczamila piękny tort

Loszcz mówili że ta kobieta miała depresję niby chodziła do psychologa mi się wydaje że depresja jest nadużywania bo co matka zabije dziecko albo ktoś kogoś zabije to się słyszy że dlatego że miał miała depresję.
    Nie rozumiem jak można zabić własne dziecko jak mogła ta kobieta trzymać kilka minut swoje dziecko za ok em a potem z zimna krwią zucila to dziecko z 4 piętra na pewną śmierć nic nie usprawiedliwia zabójstwa takiego maleństwa

Justyska masz rację ją by trzeba było wyrzucić z 4 pietra

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2015, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ines ją będę w lipcu u ginekologa zlikwidować nadzerke więc się zpytam o te plemienia o co z nimi chodzi

• Ewelaa Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2015, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Masakra co zrobila ta dziewczyna. Jak uslyszalam o tym to od razu przytulilam moja Nadulke i az sie poplakalam jak mozna takiej kruszynce zrobic taka krzywde :-(

<3 <3 Nadia <3 <3
    201503291765.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2015, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeszcze smutnejsze dla mnie to było ze ta malutka miała na imię Hania jak moja malutka

• Emrica Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2015, 01:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zamówiłam książkę na empiku:
    http://www.empik.com/100-najlepszych-przepisow-na-dania-dla-niemowlat-bailey-christine,p1046117778,ksiazka-p
    dziś przyszła i ja przejrzałam wydaje się być fajna, proste przepisy, są tez wymyślne ale ogólnie jest ok.

loszcz lubi tę wiadomość

iv09gu1rhahn9m8p.png
    nzjdgzu3g71ob4w1.png
  • anet525 Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2015, 06:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaczamila super tort. Gratuluję zdolnosci:)

Mi tez bardzo wypadają włosy i ciężko to znoszę bo mam bardzo długie. Szkoda mi ich obciąć ale chyba nie bedzie wyjścia. Stosuje maseczki ale podobno muszą wypaść wszystkie slabe włosy aż organizm osiągnie równowagę po porodzie. Moze to trwać nawet rok!
    Co do libido nie mam tak ze musze ale i nie odmówię. Jak ma do czegos dojść to nie bardzo mi się chce ale jak zacznę to bym mogla ciągle.

Moja Ineska zaczyna juz próbować sie obracać. Szczególne jak nóżki bierze do góry lapie rączkami i traci równowagę.smoczka tez juz pare razy sama wyjela i wlozyla do buzi.

Co do kobiety o ktorej piszecie to nic nie słyszałam bo nie mam czasu na tv ale ciarki mnie ogarnęły jak piszecie o tym

mój Aniołek Julia 22.05.2014 (14 tc) spij spokojnie moja iskierko
    24.09.2006 Nikola
    06.03.2015 Ineska
    q2diesc.png
  • anet525 Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2015, 07:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boże obejrzałam w necie o tej tragedii i jeszcze ryczę. To przerażające. Patrzę na malutką i nie rozumiem jak wlasnamatka mogla się dopuścić do takiej zbrodni????!!!!!

mój Aniołek Julia 22.05.2014 (14 tc) spij spokojnie moja iskierko
    24.09.2006 Nikola
    06.03.2015 Ineska
    q2diesc.png
  • czekaja Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2015, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaczmila piekny tort:)

Moja libido tez kiepsko ale stram sie jak moge;)

Co to matki ktora wyrzucila swoje dziecko mysle że była w głebokiej depresji poporodowej. nie dała rady i doszło do tragedii. Myśle że jak dojdzie do siebie i zda sobię sprawę z tego co zrobiła nie bedzie umiała zyc sama ze soba.

Wspołczuje jej bardzo.

milego dnia:)

iv099vvjggrlv6wt.png

hchydqk3i4qembie.png

‹‹ 1842 1843 1844 1845 1846 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ