Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Krokodylica co do twojego problemu ,to mała ma jeszcze czas nic na siłe ,każde dziecko rozwija się w swoim tępie ,jedne szybciej drugie wolniej . Także się nie martw .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2015, 23:57
loszcz, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLoszcz to gratuluje udanego zakupu:-) silnik 3.0 hmm to masz teraz kawal furki:-)
co do wagi u nas okolo 6 kg pewnie. tak na oko bo wazenie mamy dopiero 14.07. w czerwcu bylo 5300. ale o zgrozo ciuszki 68 zaczynaja byc male bo u nas wzrost jest z tych wyzszych granic
dzis pierwszy raz zalozylam malej pampersy 3 bo takie mialam tylko i masakra sa tak duze ze musze jutro kupic 2 nadal. na tej chudej dupinie wisza i nogawki odstaja wiec mi kupa przelatywala:-)loszcz lubi tę wiadomość
-
My kryzysowo po szczepieniu...wczoraj cały dzień maruda a w nocy pierwszy raz spał z nami prawie całą w lozeczku bo nie dał żyć...dziś mu powiedzialam że to był tylko raz taki... ciekawe czy zrozumiał mlody słabopprzybiera..przez 5 tyg jedynie 340g pediatra kazała się narazie nie martwić...do 5 m-ca waga dziecka powinna się podwoić od urodzeniowej...hmm to Franek już ja podwoił to co do 5 m-ca może nie przybierać? Wydaje mi się to bzdurne...no ale powiedziala że jesli przy kolejnym wazeniu będzie kiepsko to może trzeba będzie pomyśleć o dokarmianiu mm...Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
Loszcz furka super.
Rubi nie ma co się martwic bo tez zaczynasz podawać mu juz obiadki i deserki to przez miesiąc napewno dojdzie do wagi ktora pediatre usatysfakcjonuje.
Co do wagi ja Isię wazylam w połowie czerwca i wazyla 5400 ale sugerując ile wazyla przy porodzie doktora stwierdzila ze jest ok. Bylam ustalić chrzciny i mam na 6 wrzesnia ksiądz odrazu powiedzial ze daje sie 100 zl za chrzest. Wiec dla mnie luz. Musze teraz zamówić zaproszenia i powoli ruszyć na zakupy za sukieneczką. Dzis się pakuje bo o 2 w nocy wyjezdzamy nad morze. W końcu wyrwę się z domuloszcz lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOskar był ważony 20 czerwca i ważył 6440 g, wpon idziemy na ostatnie usg główki i tam tez jest dokładnie ważony i mierzony, ubranka ubieramy mu 74/ 80. co do podnoszenia glówki przy podciąganiu to maly podnosi, nie jakoś super wysoko ale podnosi. mój upodobal sobie odwracanie się na brzuch, wczesniej sie odwracał ale rzadko a teraz położe go na plecach a on siup na brzuch.
co do wagi to ja mam -20kg, 14 ciążowych i 6 moich tylko szkoda że mi leci dupa i uda a brzuch nie, maż sie mnie pyta gdzie mój odstający tyłeczek
u nas trzecia noc marudna, mały ok 2-3 ląduje u nas w łóżku bo nie mam sił wstawać do niego a borokowi ida zęby bo normalnie molestuje dziąsłami wszystko co trafi do jego rączki, a cumla to niekiedy nie ssie tylko tak zasuwa po dziąsłach że aż słychać takie tarcia silikonu.
loszcz super furkaloszcz, limcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Loszcz wiem dzieki dlatego czekam do niedzieli z rozpoczeciem c2iczen zeby wiedziec co i jak:)
Nasza mała wazy 5900 ale jaka dluga jest nie wiem za tydzien szczepienie to sie dowiemy:)
Loszcz super autko tylko części pewnie do samochodu masakra w razie czego;)
Limcia kruszynki Twoje maluszki:)
Kaczmila bobodental chyba tak cos mi sie kojarzy.
U nas noc masakra nie wiem czemu moze za goraco??
emerta gratuluje rozpoczetego biegania. mi udalo sie kilkarazy przebiec 10km i zapal gdzies uciekl. nie lubie biegac a juz napewno nie jak jest tak cieplo:)
milego dnia!!!
loszcz lubi tę wiadomość
-
Ewelaa wrote:Anet to akurat traficie na piekna pogode. Zaaazdroszcze!!
Wiem wlasnie a obawialam sie jak z pogoda bedzie bo w Polsce to różnie z pogodą. Martwię się tylko czy Ineska dobrze zniesie upal. Kupiliśmy jej polnamiot plażowy największy jaki jest to bedzie tam leżała i jak cos mam swobodę w karmieniu bo się z nia poloze i nakarmię i nie będzie nas widac -
Ewelaa wrote:Anet to akurat traficie na piekna pogode. Zaaazdroszcze!!
Wiem wlasnie a obawialam sie jak z pogoda bedzie bo w Polsce to różnie z pogodą. Martwię się tylko czy Ineska dobrze zniesie upal. Kupiliśmy jej polnamiot plażowy największy jaki jest to bedzie tam leżała i jak cos mam swobodę w karmieniu bo się z nia poloze i nakarmię i nie będzie nas widacEwelaa, loszcz lubią tę wiadomość
-
Krokodylica moja tez jakos auper glowki nie podnosi, no ale kurde ona dopiero ma 3me ! Nieraz jak ja nosze to sama sobie ja odchyla, albo jak ja chce na siedzaco nakarmic to jak sie zwija jakby chciala usiasc, ale ja nie ciagam, ona sama od sieie takie rzeczy robi.
Krokodylica lubi tę wiadomość