Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hejka
Paulina na pierwszej stronie w poscie Karoliny jest link o nazwie "lista z wyprawka" tam jest wszystko co jest potrzebne
Kasiu hehe moj M. za to sie smieje, ze w koncu przytylam troche i ze zaczelam jesc jak czlowiek, bo wczesniej tylko wyzywal, ze nic nie jem i chuda jak patyk jestemA Muminka dobrze radzi
tez bym mu te ciasteczka schowala
Madziu, Mania sliczne brzuszki macie
Kobitki prosze o kciuki o 15 mam wizyteMania1718, Madzialena90, muminka83, perła ziemi, M+M+?, A.Kasia, Mietka 30:), ksanka, Kate84, Kokaina, Martita88, d'nusia, Karolina@, Karka lubią tę wiadomość
Aniołek 6tydz [*]
Zuzia 20tydz [*]
Amelka 25tydz [*]
-
Przyszla mi paczka i objetosciowo wyglada, ze za malo. Zamowilam: 4 szt. pieluchy 40x80,4 szt. pieluchy 70x80, termometr kapielowy, szczotka+grzebien, 1 op. patyczkow hig., aspirator do nosa, 1 op. (10 szt.) podkladow poporodowych, 1 op. (2 szt.) wielorazowych majtek poporodowych, 1 op. (5 szt.) jednorazowych podkladow hig. 40x60, 2 op. (10 szt.) podkladow 60x60, 5 szt. soli fiz., 2 op. gazikow jalowych
Mania1718, muminka83 lubią tę wiadomość
-
A.Kasia wrote:Wy to jak zawsze o jedzeniu a mój mąż się ze mnie śmieje, że jestem gruba i za dużo żrę
Schował sobie wszystkie ciastka do szuflady w biurku i myśli, że nie wiem gdzie są
a widzisz Kasiu a u mnie wręcz odwrotnie, mąż mi co chwilę coś przynosi i mówi no weź to dla naszej córeczki, ale mnie tym wkurza, mówię mu że słodycze żadnych wartości odżywczych dziecku nie przynoszą... i się focha na minutę i sam wszystko zjada... eh ci faceciA.Kasia, ksanka, Kate84 lubią tę wiadomość
-
domiii wrote:to prawda, przynajmniej się już wzięli za to i działają...
swoją drogą to strasznie długo czekasz.. 4 miesiące? podobno mają 30 dni od dostarczenia dokumentów, wyjaśnień i innych, ale te rozumiem, że już dostarczyłaś, więc nad czym oni się jeszcze zastanawiają?darra991, domiii lubią tę wiadomość
-
A.Kasia wrote:Wy to jak zawsze o jedzeniu a mój mąż się ze mnie śmieje, że jestem gruba i za dużo żrę
Schował sobie wszystkie ciastka do szuflady w biurku i myśli, że nie wiem gdzie są
hahaha ja za to wczoraj na dobranoc usłyszałam "dobranoc grubcio" ;] trochę zmiękł jak mu powiedziałam,że w takim razie od jutra tylko sałatki na obiadMietka 30:), A.Kasia, muminka83, Kate84, Karolina@, domiii, Lilou1984, Hannia123 lubią tę wiadomość
-
aleksandrazz wrote:Ale u mnie pogoda...w sam raz do leżenia
Oj u mnie tez... nawet z lozka nie chcialo mi sie wychodzica tu mnie czeka jeszcze droga 100km do lekarza
masakra
Niecierpliwa dziekuje :*Aniołek 6tydz [*]
Zuzia 20tydz [*]
Amelka 25tydz [*]
-
Ja wygramolilam się na śniadanie i dalej do łóżka, dobrze że mama zrobiła więcej fasolki po b.to obiad dla męża z głowy
Gosia trzymam kciuki, pisz jak tam po wizycie i wrażenia z pessarem
Gośśś lubi tę wiadomość
"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
J 15, 7
Dziękuję za groszka -
nick nieaktualnyGośśś - powodzenia
Trzymam kciuki a wizytę!
Martka89 - ojj, kochana bo Ci założymy blokadę rodzicielską na internet! Co Ci da takie nakręcanie się? I tak nie masz na to wpływu, jedyne co możesz to dbać o siebie i nie stresować się.
Właśnie dostałam info, że moje prześcieradełka w drodzeAha, polecam pieczone gruszki bo działają super na jelita
Sprawdziłam! I do tego są pyszne! I to co M+M pisze o jogurtach z Bakomy to też potwierdzam. Nie tylko ten grecki ale chyba wszystkie z bakomy mają super składy, są bez cukru i mleka w proszku. Szczególnie polecam ten "łagodny smak", grecki raczej nie za często bo on ma sporo kalorii jak na jogurt naturalny.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2015, 11:37
Gośśś, muminka83 lubią tę wiadomość
-
Cześć
Ale naskrobałyścienie wiem, czy dam radę to nadrobić...
Gratuluję wszystkich udanych wizyt i zdrowych maluszków
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty!
MeAmerie, ja dzisiaj idę na Listy do M. 2 i już nie mogę się doczekać! Dlaczego było Ci źle?
Renka, dziękuję za prezentacje
O, Jagood, w końcu wróciłaśSuper, że wszystko w porządku!
Magdalena, cieszę się, że w końcu założyli Ci pessarI trzymam kciuki, żeby było dobrze i czas w szpitalu szybko minął!
Tunia, ten krem Maltan polecała mi moja przyjaciółka, powiedziała, że mam używać tylko tego
Znowu mi wyszły bakterie w moczunie wiem, czy znowu próbka źle pobrana czy co...
Ja wczoraj byłam pierwszy raz na gimnastyce i dostałam niezły wyciskale super było! Tylko dzisiaj jestem cała połamana
muminka83, Kate84, Tunia.a lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnynoelka - mi też cuda w moczu wyszły bo i leukocyty i bakterie i nabłonków dużo. Lekarz podejrzewa, że to raczej z pochwy, że mimo podmycia się trochę tej wydzieliny mogło ścieknąć do pojemniczka i kazał mi na czas oddawania próbki moczu włożyć sobie płyciutko po pochwy mini tampon. Zobaczymy za 3 tygodnie czy faktycznie wyniki moczu będą lepsze bo biorę urinal cały czas i nie czuję, żeby mi się coś z pęcherzem działo.
-
A.Kasia wrote:noelka - mi też cuda w moczu wyszły bo i leukocyty i bakterie i nabłonków dużo. Lekarz podejrzewa, że to raczej z pochwy, że mimo podmycia się trochę tej wydzieliny mogło ścieknąć do pojemniczka i kazał mi na czas oddawania próbki moczu włożyć sobie płyciutko po pochwy mini tampon. Zobaczymy za 3 tygodnie czy faktycznie wyniki moczu będą lepsze bo biorę urinal cały czas i nie czuję, żeby mi się coś z pęcherzem działo.
-
Dziewczyny ja się wczoraj tak źle czułam, nie wiem czy po tej podróży czy po tym życiu w biegu, ale jak dotarłam do domu w Gdańsku to mdliło, plecy bolały, głowa eh
Oczywiście noc bezsenna, ale trzeba żyć dalejschab już się robi, spacer 2 km już za mną a teraz sprzątam i Was nadrobiłam w przerwie
Kamka zdrówka
Vira super, cieszę się bardzo że wizyta udana i może faktycznie to nie ognisko także możesz być jeszcze bardziej spokojniejsza
Ksanka A ta herbata koperkowa to pomaga np na zaparcia? Bo ja już wszystko inne spróbowałam. Niestety nie pomaga nic i jestem wciąż od miesiąca na czopkach wiem, że organizm może się przyzwyczaić ale bez tego ani rusz nawet po tym syropie i lekarz powiedział, że w ciąży muszę wybrać mniejsze zło czyli czopki niż niezałatwianie się....
Muminko mi się wydaje, że ok u Ciebie z wagą, ja miesiąc temu na wizycie też miałam dopiero 2kg na plusie a przed ciążą miałam niedowage a mała rośnie jak nie wiem więc ma z czego braćja nie jem dużo przez te problemy jelitowe no i do tego dużo się ruszam. Od 2 tygodni dopiero waga wystartowała i na dzień dzisiejszy mam 3,5 na plusie.
Cieszę się, że czujesz się dziś lepiej. Zdrówka, zdrówka :-*
M+M to daj koniecznie znać czy dali mamie bo Tesco mam pod domem to też bym mamę podesłała hihi
Ja stwierdziłam, że chyba w ciąży nie mogę jeść na mieście, miesiąc temu po swojej ulubionej knajpie chińskiej wymiotowałam choć w trakcie jedzenia nic mi nie było, ostatnio zjadłam 2 kawałki stripsów z KFC to biegunka, mdłości pół dnia, wczoraj naleśnik z manekina i mdłości i ogólnie źle hmm...Ale w weekend chyba sama zrobię naleśniki takiego mi smaka zrobiłyście dziś
A byście widziały M wczoraj, opowiadam mu ze mała teraz to tak się wypina albo przekreca, że brzuch mi faluje jak bym obcego miała, on przyłożył ucho i mała akurat tak mocno się wypięła w tym miejscu a ten jak się wystraszył hahaha
Miłego dnia Pięknemuminka83, perła ziemi, Karolina@ lubią tę wiadomość
-
Witajcie dziewczyny.
Witam siebie w 23 tygodniu. Wczoraj pół dnia bolała mnie głowa, dziś w sumie po śniadanku też bolała trochę. teraz jest w miarę ok, ciśnienie atmosferyczne dziś waha się między 990-995 i to pewnie powód mojego bólu głowy.
Jak co tydzień dodaję zdjęcie mojego porannego brzuszka
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a67a6fdc0646.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2015, 12:29
Kate84, Madzialena90, Mania1718, A.Kasia, Kokaina, wiewiórka17, She86, Vincent, d'nusia, darra991, perła ziemi, Karolina@, ryjkek, Est, Renka88, Kasia24, Karka, Falon, Kajola, Lilou1984, Hannia123, Mietka 30:) lubią tę wiadomość