X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Marcowe Mamusie 2016 :-)
Odpowiedz

Marcowe Mamusie 2016 :-)

Oceń ten wątek:
  • Magda lena Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2016, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Est! Bogini moja! Dajesz mi nadzieję, że nie będę taką pokraczną mamą jak myślę... bo tez nie mam doświadczenia w strefie dziecięcej :)

foxica, Falon, perła ziemi, Est lubią tę wiadomość

mhsvo7esg1a4x3m2.png
  • Czarodziejka87 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2016, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Est jesteś bardzo dzielna!:*
    Jak będzie w domku to na pewno będzie lepiej,jeszcze troszkę:)
    Trzymam kciuki za Was!

Est lubi tę wiadomość

Filip 28.03.2016 <3
  • baassiia Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2016, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marlena, kofeinka szczerze Wam współczuje "rodzinki". Ja tak strasznie zazdroszczę osobom, które wychowywały się w normalnych domach. U mnie też nieciekawie, ale już nie będę smęcić. Jedyne co to cieszę się, że po ciężkim dzieciństwie wyszłam na ludzi, a mój związek jest teraz 100% udany.

Bardzo chce wychować moją córeczkę (a kiedyś i następne dziecko) w poczucia szczęścia, zaufania i bliskości i tego się trzeba trzymać :)

Mania1718, Marlena, Kate84, krówka_muffka, Falon, perła ziemi lubią tę wiadomość

ckaik0s3cw5dk0ny.png
    l22nhdgepv6li19g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2016, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martka89 GRATULACJE oooooogromne!!!!
    Dobrze że wszystko w porządku.
    Życzę Wam wszystkiego najlepszego!!! :*

• Magda lena Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2016, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martka!!! Serdeczne gratulacje! Juuupi. Mamy kolejnego bobasa <3 <3 Ciotki się cieszą, że Franek silny. Ty jesteś bardzo dzielna.
    Przykro mi, że przeszłaś tyle i zjadłaś tak dużo nerwów. Ale teraz już będzie pięknie!
    Ściskam mocno i 3mam za Was kciuki! Ucałuj Franka od forumowych ciotek! :)

mhsvo7esg1a4x3m2.png
  • Mania1718 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2016, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martka ogromne gratulacje. Buziaki dla Was <3

bhyw3e5eod46r94d.png[/link]
  • Kate84 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2016, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Est podziwiam Cię, dzielnie walczysz :-) mam nadzieję że niedługo Was wypuszcza i w domku uda Ci się trochę odpocząć :-*

Est lubi tę wiadomość

km5szbmhexpco9m1.png

Wysłany: 11 lutego 2016, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martka moje gratulacje!!!
    Witamy Franka na świecie!:)
    To mamy kolejnego bobaska na pokładzie:)
    Trzymam kciuki,żebyś jak najszybciej doszła do siebie po CC:*

Filip 28.03.2016 <3
  • Madzialena90 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2016, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martka ogromne gratulacje :) strasznie się cieszę że z wami wszystko oki. Dzielny Franek <3

• Marlena Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2016, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mania1718 wrote:
    Marlena z tego co opisałas to rozumiem Twój gniew,strach i niechęć do rodziny. Przykro mi...
    Ale wiesz co niedługo urodzi Ci się maleństwo i będziesz miała swoją najbliższą,wspaniałą i ukochaną rodzinkę <3 Nikt i nic nie zakłuci Waszego szczęścia :)

Zakłócić może wieeele osób.. Opisywane przeze mnie przykłady z życia rodziny to tylko wierzchołek góry lodowej :-)
    Sam fakt że mieszkamy u mojej mamy, nic nie jest na nas zapisane a wsadzamy kupe kasy na remont strychu to już niezły podwód do zmartwień :-)
    Mam bardzo chytrą rodzinę, rodzeństwo. Skończy sie to wszystko kiedyś sprawami w sądzie, tego jestem pewna. No ale wtedy będę mieć powód by raz na zawsze odciąć się od rodziny.
    Narazie liczę po cichutku że Milena trochę złagodzi sytuację. I że kiedyś mama przejrzy na oczy z tym kto przy niej był, pomagał i nie chciał nic w zamian. A kto był dla ciągnięcia własnych zysków

[*] Arek - 19.01.2014

3i499vvjojbctpry.png

9ewnugpjmowidtwe.png
  • Marlena Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2016, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martka89 wrote:
    Cześć! Dzis minutę po północy na świat przez cc przyszedł mój synek Franek :) wazy 2300g wzrost 48cm. Czuje sie dobrze i radzi sobie tez wspaniałe, wlasnie podjęli próbę wyjęcia go z inkubatora :) za to ja przyznam ze cierpię po cc. Niestety to było odklejanie sie łożyska przedwczesne. Przyszedł 2 krwotok i na cito przeprowadzono cc. Bardzo sie bałam ale okazało sie ze mój maluch jest juz całkiem dobrze przygotowany do życia poza moim brzuszkiem :)

Gratulacje :-) !!!

[*] Arek - 19.01.2014

3i499vvjojbctpry.png

9ewnugpjmowidtwe.png
  • baassiia Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2016, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martka89 wrote:
    Cześć! Dzis minutę po północy na świat przez cc przyszedł mój synek Franek :) wazy 2300g wzrost 48cm. Czuje sie dobrze i radzi sobie tez wspaniałe, wlasnie podjęli próbę wyjęcia go z inkubatora :) za to ja przyznam ze cierpię po cc. Niestety to było odklejanie sie łożyska przedwczesne. Przyszedł 2 krwotok i na cito przeprowadzono cc. Bardzo sie bałam ale okazało sie ze mój maluch jest juz całkiem dobrze przygotowany do życia poza moim brzuszkiem :)

Martka Super! Maluszek tak jak mówisz silny, więc już bezpiecznie dla niego na zewnątrz, a Ty też odsapniesz psychicznie :) Trzymam za Was kciuki :) A Ty jak się czujesz ? bardzo Cie osłabiły te krwotoki i CC?

Miałam właśnie pisać, że po MeAmerie dużo dni i nikt się nie rozpakowuje :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2016, 13:28

ckaik0s3cw5dk0ny.png
    l22nhdgepv6li19g.png
  • paola87 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2016, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martka gratulacjeeee!!! Cieszę się, że Franek zdrowy i radzi sobie dobrze :D
    Szkoda tylko, że się tyle nacierpiałaś i jeszcze teraz cierpisz. Ale już masz Synka przy sobie i możesz odetchnąć, a za kilka dni na pewno zapomnisz o tych wszystkich trudach i bólu :)

• alinalii Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2016, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martka89 GRATULACJE

FRANIO WITAJ <3

czekałam na Ciebie kochanie:*
    6fb868068e9dcc93637a332477a98c4e.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend

www.suwaczki.com
  • kateee Przyjaciółka

Wysłany: 11 lutego 2016, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta ogromne gratulacje i dużo zdrówka dla Was!

Ja sie witam ze szpitalnego łóżka i moze sie okazać ze zajmiemy z Blanka kolejne miejsce na liście!
    Była właśnie u mnie moja p. Doktor i powiedziała ze mam sie przygotować na pre indukcję... Cholestaza potwierdzona, czekam na wyniki kwasów i jak bedą zle to jeszcze dziś bedą wywoływać.
    Tak wiec Ciotki proszę trzymać za nas kciuki! Jak coś będzie wiadomo to damy znac :*

Magda lena, Madzialena90, d'nusia, Czarodziejka87, Marlena, nataliano, Karka, edyś, She86, salomea, alinalii, M+M+?, Lilou1984, Karolina@, ksanka, Izoleccc, Madlene.:), Kajola, RudyTygrysek, Hannia123, Martita88, krówka_muffka, Falon, polin, Dorka87, perła ziemi, Est, Mietka 30:), Kasia24, Teresa1992 lubią tę wiadomość

Noszę pod sercem największy skarb! <3

cb0a805a372ff89ba72b0150aea26301.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • Magda lena Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2016, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kateee wrote:
    Marta ogromne gratulacje i dużo zdrówka dla Was!

Ja sie witam ze szpitalnego łóżka i moze sie okazać ze zajmiemy z Blanka kolejne miejsce na liście!
    Była właśnie u mnie moja p. Doktor i powiedziała ze mam sie przygotować na pre indukcję... Cholestaza potwierdzona, czekam na wyniki kwasów i jak bedą zle to jeszcze dziś bedą wywoływać.
    Tak wiec Ciotki proszę trzymać za nas kciuki! Jak coś będzie wiadomo to damy znac :*
    Kochana. 3mam za Was kciuki! Na naszej liście spora przewaga mężczyzn, więc czekamy na Blankę. Ciąża donoszona, więc nie ma strachu! :* Czekamy na informacje

mhsvo7esg1a4x3m2.png
  • Madzialena90 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kateee trzymam kciuki i wierzę że będzie dobrze Słońce. Trzymaj się ciepło <3

• skowroneczka87 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje Martka. Udalo sie chociaz na kilka dni zatrzymac synka w brzuszku, a teraz juz bedzie mu najlepiej na swiecie, u mamy w ramionach. Wszystkiego dobrego dla Was:-)

l22ntv73fkix1gof.png

atdcx1hpilxa7usf.png

Wysłany: 11 lutego 2016, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jusia z becikowym to trzeba wypełnić wniosek i złożyć w gminie razem z pitem za 2014 rok Twoim i męża.

Właśnie dziewczyny powiedźcie jeśli się orientujecie
    Czy do becikowego potrzebne jest rozliczenie ojca dziecka jeśli nie jest się małżeństwem i nie jest się zameldowanym pod jednym adresem??

edyś lubi tę wiadomość

Filip 28.03.2016 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2016, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martka gratuluję z całego serca
    Fanio witaj maleństwo i rośnij zdrowo :)

‹‹ 1867 1868 1869 1870 1871 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ