SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Marcowe Mamusie 2016 :-)
Odpowiedz

Marcowe Mamusie 2016 :-)

Oceń ten wątek:
  • Magda lena Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2016, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Est! Bogini moja! Dajesz mi nadzieję, że nie będę taką pokraczną mamą jak myślę... bo tez nie mam doświadczenia w strefie dziecięcej :)

foxica, Falon, perła ziemi, Est lubią tę wiadomość

mhsvo7esg1a4x3m2.png
  • Czarodziejka87 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2016, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Est jesteś bardzo dzielna!:*
    Jak będzie w domku to na pewno będzie lepiej,jeszcze troszkę:)
    Trzymam kciuki za Was!

Est lubi tę wiadomość

Filip 28.03.2016 <3
  • baassiia Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2016, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marlena, kofeinka szczerze Wam współczuje "rodzinki". Ja tak strasznie zazdroszczę osobom, które wychowywały się w normalnych domach. U mnie też nieciekawie, ale już nie będę smęcić. Jedyne co to cieszę się, że po ciężkim dzieciństwie wyszłam na ludzi, a mój związek jest teraz 100% udany.

Bardzo chce wychować moją córeczkę (a kiedyś i następne dziecko) w poczucia szczęścia, zaufania i bliskości i tego się trzeba trzymać :)

Mania1718, Marlena, Kate84, krówka_muffka, Falon, perła ziemi lubią tę wiadomość

ckaik0s3cw5dk0ny.png
    l22nhdgepv6li19g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2016, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martka89 GRATULACJE oooooogromne!!!!
    Dobrze że wszystko w porządku.
    Życzę Wam wszystkiego najlepszego!!! :*

• Magda lena Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2016, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martka!!! Serdeczne gratulacje! Juuupi. Mamy kolejnego bobasa <3 <3 Ciotki się cieszą, że Franek silny. Ty jesteś bardzo dzielna.
    Przykro mi, że przeszłaś tyle i zjadłaś tak dużo nerwów. Ale teraz już będzie pięknie!
    Ściskam mocno i 3mam za Was kciuki! Ucałuj Franka od forumowych ciotek! :)

mhsvo7esg1a4x3m2.png
  • Mania1718 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2016, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martka ogromne gratulacje. Buziaki dla Was <3

bhyw3e5eod46r94d.png[/link]
  • Kate84 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2016, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Est podziwiam Cię, dzielnie walczysz :-) mam nadzieję że niedługo Was wypuszcza i w domku uda Ci się trochę odpocząć :-*

Est lubi tę wiadomość

km5szbmhexpco9m1.png

Wysłany: 11 lutego 2016, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martka moje gratulacje!!!
    Witamy Franka na świecie!:)
    To mamy kolejnego bobaska na pokładzie:)
    Trzymam kciuki,żebyś jak najszybciej doszła do siebie po CC:*

Filip 28.03.2016 <3
  • Madzialena90 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2016, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martka ogromne gratulacje :) strasznie się cieszę że z wami wszystko oki. Dzielny Franek <3

• Marlena Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2016, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mania1718 wrote:
    Marlena z tego co opisałas to rozumiem Twój gniew,strach i niechęć do rodziny. Przykro mi...
    Ale wiesz co niedługo urodzi Ci się maleństwo i będziesz miała swoją najbliższą,wspaniałą i ukochaną rodzinkę <3 Nikt i nic nie zakłuci Waszego szczęścia :)

Zakłócić może wieeele osób.. Opisywane przeze mnie przykłady z życia rodziny to tylko wierzchołek góry lodowej :-)
    Sam fakt że mieszkamy u mojej mamy, nic nie jest na nas zapisane a wsadzamy kupe kasy na remont strychu to już niezły podwód do zmartwień :-)
    Mam bardzo chytrą rodzinę, rodzeństwo. Skończy sie to wszystko kiedyś sprawami w sądzie, tego jestem pewna. No ale wtedy będę mieć powód by raz na zawsze odciąć się od rodziny.
    Narazie liczę po cichutku że Milena trochę złagodzi sytuację. I że kiedyś mama przejrzy na oczy z tym kto przy niej był, pomagał i nie chciał nic w zamian. A kto był dla ciągnięcia własnych zysków

[*] Arek - 19.01.2014

3i499vvjojbctpry.png

9ewnugpjmowidtwe.png
  • Marlena Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2016, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martka89 wrote:
    Cześć! Dzis minutę po północy na świat przez cc przyszedł mój synek Franek :) wazy 2300g wzrost 48cm. Czuje sie dobrze i radzi sobie tez wspaniałe, wlasnie podjęli próbę wyjęcia go z inkubatora :) za to ja przyznam ze cierpię po cc. Niestety to było odklejanie sie łożyska przedwczesne. Przyszedł 2 krwotok i na cito przeprowadzono cc. Bardzo sie bałam ale okazało sie ze mój maluch jest juz całkiem dobrze przygotowany do życia poza moim brzuszkiem :)

Gratulacje :-) !!!

[*] Arek - 19.01.2014

3i499vvjojbctpry.png

9ewnugpjmowidtwe.png
  • baassiia Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2016, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martka89 wrote:
    Cześć! Dzis minutę po północy na świat przez cc przyszedł mój synek Franek :) wazy 2300g wzrost 48cm. Czuje sie dobrze i radzi sobie tez wspaniałe, wlasnie podjęli próbę wyjęcia go z inkubatora :) za to ja przyznam ze cierpię po cc. Niestety to było odklejanie sie łożyska przedwczesne. Przyszedł 2 krwotok i na cito przeprowadzono cc. Bardzo sie bałam ale okazało sie ze mój maluch jest juz całkiem dobrze przygotowany do życia poza moim brzuszkiem :)

Martka Super! Maluszek tak jak mówisz silny, więc już bezpiecznie dla niego na zewnątrz, a Ty też odsapniesz psychicznie :) Trzymam za Was kciuki :) A Ty jak się czujesz ? bardzo Cie osłabiły te krwotoki i CC?

Miałam właśnie pisać, że po MeAmerie dużo dni i nikt się nie rozpakowuje :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2016, 13:28

ckaik0s3cw5dk0ny.png
    l22nhdgepv6li19g.png
  • paola87 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2016, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martka gratulacjeeee!!! Cieszę się, że Franek zdrowy i radzi sobie dobrze :D
    Szkoda tylko, że się tyle nacierpiałaś i jeszcze teraz cierpisz. Ale już masz Synka przy sobie i możesz odetchnąć, a za kilka dni na pewno zapomnisz o tych wszystkich trudach i bólu :)

• alinalii Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2016, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martka89 GRATULACJE

FRANIO WITAJ <3

czekałam na Ciebie kochanie:*
    6fb868068e9dcc93637a332477a98c4e.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend

www.suwaczki.com
  • kateee Przyjaciółka

Wysłany: 11 lutego 2016, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta ogromne gratulacje i dużo zdrówka dla Was!

Ja sie witam ze szpitalnego łóżka i moze sie okazać ze zajmiemy z Blanka kolejne miejsce na liście!
    Była właśnie u mnie moja p. Doktor i powiedziała ze mam sie przygotować na pre indukcję... Cholestaza potwierdzona, czekam na wyniki kwasów i jak bedą zle to jeszcze dziś bedą wywoływać.
    Tak wiec Ciotki proszę trzymać za nas kciuki! Jak coś będzie wiadomo to damy znac :*

Magda lena, Madzialena90, d'nusia, Czarodziejka87, Marlena, nataliano, Karka, edyś, She86, salomea, alinalii, M+M+?, Lilou1984, Karolina@, ksanka, Izoleccc, Madlene.:), Kajola, RudyTygrysek, Hannia123, Martita88, krówka_muffka, Falon, polin, Dorka87, perła ziemi, Est, Mietka 30:), Kasia24, Teresa1992 lubią tę wiadomość

Noszę pod sercem największy skarb! <3

cb0a805a372ff89ba72b0150aea26301.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • Magda lena Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2016, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kateee wrote:
    Marta ogromne gratulacje i dużo zdrówka dla Was!

Ja sie witam ze szpitalnego łóżka i moze sie okazać ze zajmiemy z Blanka kolejne miejsce na liście!
    Była właśnie u mnie moja p. Doktor i powiedziała ze mam sie przygotować na pre indukcję... Cholestaza potwierdzona, czekam na wyniki kwasów i jak bedą zle to jeszcze dziś bedą wywoływać.
    Tak wiec Ciotki proszę trzymać za nas kciuki! Jak coś będzie wiadomo to damy znac :*
    Kochana. 3mam za Was kciuki! Na naszej liście spora przewaga mężczyzn, więc czekamy na Blankę. Ciąża donoszona, więc nie ma strachu! :* Czekamy na informacje

mhsvo7esg1a4x3m2.png
  • Madzialena90 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kateee trzymam kciuki i wierzę że będzie dobrze Słońce. Trzymaj się ciepło <3

• skowroneczka87 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje Martka. Udalo sie chociaz na kilka dni zatrzymac synka w brzuszku, a teraz juz bedzie mu najlepiej na swiecie, u mamy w ramionach. Wszystkiego dobrego dla Was:-)

l22ntv73fkix1gof.png

atdcx1hpilxa7usf.png

Wysłany: 11 lutego 2016, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jusia z becikowym to trzeba wypełnić wniosek i złożyć w gminie razem z pitem za 2014 rok Twoim i męża.

Właśnie dziewczyny powiedźcie jeśli się orientujecie
    Czy do becikowego potrzebne jest rozliczenie ojca dziecka jeśli nie jest się małżeństwem i nie jest się zameldowanym pod jednym adresem??

edyś lubi tę wiadomość

Filip 28.03.2016 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2016, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martka gratuluję z całego serca
    Fanio witaj maleństwo i rośnij zdrowo :)

‹‹ 1867 1868 1869 1870 1871 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zwiększyć szansę na ciążę? Poznaj badanie PGT wykorzystywane w leczeniu in vitro.

Starania o dziecko dla wielu par stanowią najważniejszy i najbardziej emocjonalny etap w życiu. Gdy naturalne poczęcie okazuje się trudne lub niemożliwe z pomocą przychodzi medycyna. Dzięki nowoczesnym technologiom i coraz lepszemu zrozumieniu mechanizmów genetycznych specjaliści są w stanie nie tylko wspierać proces zapłodnienia pozaustrojowego, ale także zapobiegać potencjalnym trudnościom. Coraz większą rolę w leczeniu niepłodności odgrywa diagnostyka genetyczna zarodków – a jednym z najbardziej przełomowych narzędzi w tym obszarze jest badanie PGT (Preimplantation Genetic Testing).

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ