Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Marlena, kofeinka szczerze Wam współczuje "rodzinki". Ja tak strasznie zazdroszczę osobom, które wychowywały się w normalnych domach. U mnie też nieciekawie, ale już nie będę smęcić. Jedyne co to cieszę się, że po ciężkim dzieciństwie wyszłam na ludzi, a mój związek jest teraz 100% udany.
Bardzo chce wychować moją córeczkę (a kiedyś i następne dziecko) w poczucia szczęścia, zaufania i bliskości i tego się trzeba trzymaćMania1718, Marlena, Kate84, krówka_muffka, Falon, perła ziemi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Martka!!! Serdeczne gratulacje! Juuupi. Mamy kolejnego bobasa
Ciotki się cieszą, że Franek silny. Ty jesteś bardzo dzielna.
Przykro mi, że przeszłaś tyle i zjadłaś tak dużo nerwów. Ale teraz już będzie pięknie!
Ściskam mocno i 3mam za Was kciuki! Ucałuj Franka od forumowych ciotek! -
Mania1718 wrote:Marlena z tego co opisałas to rozumiem Twój gniew,strach i niechęć do rodziny. Przykro mi...
Ale wiesz co niedługo urodzi Ci się maleństwo i będziesz miała swoją najbliższą,wspaniałą i ukochaną rodzinkęNikt i nic nie zakłuci Waszego szczęścia
Zakłócić może wieeele osób.. Opisywane przeze mnie przykłady z życia rodziny to tylko wierzchołek góry lodowej
Sam fakt że mieszkamy u mojej mamy, nic nie jest na nas zapisane a wsadzamy kupe kasy na remont strychu to już niezły podwód do zmartwień
Mam bardzo chytrą rodzinę, rodzeństwo. Skończy sie to wszystko kiedyś sprawami w sądzie, tego jestem pewna. No ale wtedy będę mieć powód by raz na zawsze odciąć się od rodziny.
Narazie liczę po cichutku że Milena trochę złagodzi sytuację. I że kiedyś mama przejrzy na oczy z tym kto przy niej był, pomagał i nie chciał nic w zamian. A kto był dla ciągnięcia własnych zysków -
Martka89 wrote:Cześć! Dzis minutę po północy na świat przez cc przyszedł mój synek Franek
wazy 2300g wzrost 48cm. Czuje sie dobrze i radzi sobie tez wspaniałe, wlasnie podjęli próbę wyjęcia go z inkubatora
za to ja przyznam ze cierpię po cc. Niestety to było odklejanie sie łożyska przedwczesne. Przyszedł 2 krwotok i na cito przeprowadzono cc. Bardzo sie bałam ale okazało sie ze mój maluch jest juz całkiem dobrze przygotowany do życia poza moim brzuszkiem
Gratulacje!!!
-
Martka89 wrote:Cześć! Dzis minutę po północy na świat przez cc przyszedł mój synek Franek
wazy 2300g wzrost 48cm. Czuje sie dobrze i radzi sobie tez wspaniałe, wlasnie podjęli próbę wyjęcia go z inkubatora
za to ja przyznam ze cierpię po cc. Niestety to było odklejanie sie łożyska przedwczesne. Przyszedł 2 krwotok i na cito przeprowadzono cc. Bardzo sie bałam ale okazało sie ze mój maluch jest juz całkiem dobrze przygotowany do życia poza moim brzuszkiem
Martka Super! Maluszek tak jak mówisz silny, więc już bezpiecznie dla niego na zewnątrz, a Ty też odsapniesz psychicznieTrzymam za Was kciuki
A Ty jak się czujesz ? bardzo Cie osłabiły te krwotoki i CC?
Miałam właśnie pisać, że po MeAmerie dużo dni i nikt się nie rozpakowujeWiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2016, 13:28
-
Martka gratulacjeeee!!! Cieszę się, że Franek zdrowy i radzi sobie dobrze
Szkoda tylko, że się tyle nacierpiałaś i jeszcze teraz cierpisz. Ale już masz Synka przy sobie i możesz odetchnąć, a za kilka dni na pewno zapomnisz o tych wszystkich trudach i bólu -
Martka89 GRATULACJE
FRANIO WITAJ -
Marta ogromne gratulacje i dużo zdrówka dla Was!
Ja sie witam ze szpitalnego łóżka i moze sie okazać ze zajmiemy z Blanka kolejne miejsce na liście!
Była właśnie u mnie moja p. Doktor i powiedziała ze mam sie przygotować na pre indukcję... Cholestaza potwierdzona, czekam na wyniki kwasów i jak bedą zle to jeszcze dziś bedą wywoływać.
Tak wiec Ciotki proszę trzymać za nas kciuki! Jak coś będzie wiadomo to damy znac :*Magda lena, Madzialena90, d'nusia, Czarodziejka87, Marlena, nataliano, Karka, edyś, She86, salomea, alinalii, M+M+?, Lilou1984, Karolina@, ksanka, Izoleccc, Madlene.:), Kajola, RudyTygrysek, Hannia123, Martita88, krówka_muffka, Falon, polin, Dorka87, perła ziemi, Est, Mietka 30:), Kasia24, Teresa1992 lubią tę wiadomość
-
kateee wrote:Marta ogromne gratulacje i dużo zdrówka dla Was!
Ja sie witam ze szpitalnego łóżka i moze sie okazać ze zajmiemy z Blanka kolejne miejsce na liście!
Była właśnie u mnie moja p. Doktor i powiedziała ze mam sie przygotować na pre indukcję... Cholestaza potwierdzona, czekam na wyniki kwasów i jak bedą zle to jeszcze dziś bedą wywoływać.
Tak wiec Ciotki proszę trzymać za nas kciuki! Jak coś będzie wiadomo to damy znac :* -
Jusia z becikowym to trzeba wypełnić wniosek i złożyć w gminie razem z pitem za 2014 rok Twoim i męża.
Właśnie dziewczyny powiedźcie jeśli się orientujecie
Czy do becikowego potrzebne jest rozliczenie ojca dziecka jeśli nie jest się małżeństwem i nie jest się zameldowanym pod jednym adresem??edyś lubi tę wiadomość
Filip 28.03.2016
-
nick nieaktualny