Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja mam 150km do swojego szpitala gdzie mój lekarz będzie wykonywał cc :p Do rzeźni w moim mieście nie pojadę choćbym miała w aucie urodzić! W poniedziałek wizyta. Mam nadzieję,że dociągniemy jeszcze to 13 dni chociaż zdaję sobie sprawę,że mój plan może nie wypalić
Dzieciaki i tak robią jak chcą co niw wróży dobrze na przyszłość. Ładnie zaczynają :p
-
Tak myślałam że już niedługo jak wczoraj ledwo lekarz rękę włożył i stwierdził że wszystko bardzo nisko. . Przedwczoraj zmniejszyłam dawkę luteiny następnie dszedł czop, w w środę mam wszystko odstawic wiec myślę że najpóźniej w następną sobotę.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2016, 11:26
"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
J 15, 7
Dziękuję za groszka -
Ja byłam w zeszłym roku, po poronieniu i najlepiej z tego wszystkiego, co wtedy przeżyłam, wspominam ten szpital, do którego zostałam odesłana po 7 godzinach spędzonych na IP w innym szpitalu... Potwierdzam, że ponieważ jechałam w ramach uzgodnień między szpitalami, po dosłownie 10 minutach od wejścia do szpitala byłam już na sali. Wszystko wiedzieli i przyjęcie poszło błyskawicznie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 14:05
-
Dorka87 wrote:Znalazlam mankament jeden dotyczący Praskiego, ma nizszy poziom referencyjnosci, czyli w razie co nie przyjmują porodów wcześniejszych niz 37 tydzień ciazy, a więc wazna informacja!
Tak tak, to szpital tylko o I stopniu referencyjności, czyli najniższy. Czyli wcześniaki odsyłają. Tak jak pisała ciri nie ma tam też typowej patologii ciąży.
Tu masz spis wszystkich mazowieckich szpitali i ich referencyjności: http://www.polozna.net.pl/szpitale/93-szpitale-woj-mazowieckie-lista.html -
Dzień Dobry Kochane!
Witam się z Wami w końcu po 23 dniach z domu!!!
Karmimy się piersią, mamy lekką żółtaczkę do obserwacji ale jest tak cudownie że brakuje mi słów żeby to opisać!
Pozdrawiam ja i Emil:
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2016, 11:29
Hannia123, Wanna, Magda lena, Jacqueline, ciri22, d'nusia, Mania1718, domiii, kofeinka, Czarodziejka87, A.Kasia, Madzialena90, RudyTygrysek, jusiakp, foxica, She86, M+M+?, Vincent, olatychy, ksanka, kateee, margaret26, Martita88, annak, Gośśś, Renka88, ryjkek, alinalii, salomea, Madlene.:), olcia87, skowroneczka87, Kaarolina, Kajola, Karolina@, nataliano, edyś, TaRRa, Lucky, paola87, pekinka82, anie93lica, Paulina2344, muminka83, Mietka 30:), Dorka87, polin, Viera Yves, Kate84, Karka, Izoleccc, krówka_muffka, Madzik90, Olina, kleo2426, Karmelek211, Kasia24, Marlena, Lilou1984, perła ziemi, Est, Lula_w, Kokaina, darra991, Falon, Robaczek89, wiewiórka17, Tunia.a, anitka19953 lubią tę wiadomość
-
I poznałam wtedy dziewczynę (położyli mnie na sali tylko z dziewczyną, która też poroniła), z którą do dziś jesteśmy w kontakcie i też czeka na dzidziusia, z terminem kwietniowym
Tak na potwierdzenie słów A.Kasi o znajomościach szpitalnych
Wanna, Dorka87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny