Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWira wrote:Dziewczyny od 3 dni zauważyłam u Oliwki dziwną rzecz przy dwójce oprócz standardowej "glajdy" jeszcze jest jakby piasek i zostaje jej to na pośladkach i musze kilka razy przemywać żeby się tych " okruszków" pozbyć bo się kulają po tej pupci a odkleić nie chcą
CO to może być ten piasek ?
Ale że tylko po dwójce? U nas czasami się taki "piasek" zdarzał jak długo nie zmieniałam pieluszki. Ale to przy poprzednich bo z Pampersami nigdy nie miałam tego problemu.
Dziewczyny, poszłam dzisiaj na zakupy do CH i powiem Wam jedno - nienawidzę galerii handlowych! I okresu wyprzedaży. Szczerze powiedziawszy u nas w PL te wyprzedaże to śmiech na sali, czasami taniej mnie wychodzą zakupy gdy wyhaczę kod zniżkowy niż na tych "promocjach". Zupełnie mi z głowy wypadło, że to okres wyprzedażowowy. Kolejki kilometrowe, laski sobie ciuchy wyrywają z rąk, bałagan że nie wiadomo gdzie czego szukać...
Zakupy on-line to jest to! Szkoda tylko, że dżinsy on-line ciężko dopasować, gdyby było inaczej to bym dzisiaj nosa z domu nie wychynęła.
A wracając do moich zakupów to jestem z siebie dumna bo Tymkowi kupiłam tylko 2 rzeczy i to te, które miałam na liście, więc i tak musiałabym je kupić Za to siostrzeńca obkupiłam trochę bo oni w Stalowej Woli nie mają Zary.muminka83 lubi tę wiadomość
-
A.Kasia wrote:Ale że tylko po dwójce? U nas czasami się taki "piasek" zdarzał jak długo nie zmieniałam pieluszki. Ale to przy poprzednich bo z Pampersami nigdy nie miałam tego problemu.
Dziewczyny, poszłam dzisiaj na zakupy do CH i powiem Wam jedno - nienawidzę galerii handlowych! I okresu wyprzedaży. Szczerze powiedziawszy u nas w PL te wyprzedaże to śmiech na sali, czasami taniej mnie wychodzą zakupy gdy wyhaczę kod zniżkowy niż na tych "promocjach". Zupełnie mi z głowy wypadło, że to okres wyprzedażowowy. Kolejki kilometrowe, laski sobie ciuchy wyrywają z rąk, bałagan że nie wiadomo gdzie czego szukać...
Zakupy on-line to jest to! Szkoda tylko, że dżinsy on-line ciężko dopasować, gdyby było inaczej to bym dzisiaj nosa z domu nie wychynęła.
A wracając do moich zakupów to jestem z siebie dumna bo Tymkowi kupiłam tylko 2 rzeczy i to te, które miałam na liście, więc i tak musiałabym je kupić Za to siostrzeńca obkupiłam trochę bo oni w Stalowej Woli nie mają Zary. -
Witajcie dziewczyny! Pozdrawiam z wyra, dopadła mnie jelitówka. Masakra jakaś! Leżę na dole u rodziców, a teściowa z mężem zajmują sie Basia. Malutka przynoszą tylko na karmienie! Kto wymyślił jelitowke! Tylko sie modlić by malutkiej nic nie było.
Miłego dnia! -
Renka88 wrote:Witajcie dziewczyny! Pozdrawiam z wyra, dopadła mnie jelitówka. Masakra jakaś! Leżę na dole u rodziców, a teściowa z mężem zajmują sie Basia. Malutka przynoszą tylko na karmienie! Kto wymyślił jelitowke! Tylko sie modlić by malutkiej nic nie było.
Miłego dnia!
Zimy nie ma i chorobska sie panosza. Zdrowka. -
nick nieaktualnyZdrówka dziewczyny! My też przeziębieni Ja to się jeszcze jakoś ogarnę ale młody kaszle strasznie, oczka czerwone jak u króliczka i stan podgorączkowy A najgorsze jest gęsta wydzielina w nosie, ani to odciągnąć ani co Na szczęście siła na rozrabianie zawsze jest
-
Kochane Szczęśliwego NOWEGO ROKU !!!
To był nasz rok ! najwspanialszy i najważniejszy dla każdej z Nas
skowroneczka87, Karka, Izoleccc, Renka88, edyś lubią tę wiadomość
-
Aaaa! Wojtus wczoraj wieczorem zacząl stawiac pierwsze kroczki moja babcia mowila mi,ze zacznie chodzic przed rokiem ale chyba jej chodzilo o Nowy Rok moj maly zuch! A 6stycznia skonczy dopiero 10 miesiecy
Ja tez pozdrawiam wszystkie zasmarkane mamy. Dolączam do przeziebionych
Na szczescie jakims cudem Wojtek zdrowy (oprocz 3dniowej gorączki przy wychodzących ząbkach, ktora minęla jak tylko sie wyrżnęly). Szczesliwego Nowego Roku!A.Kasia, salomea, baassiia, Karka, Izoleccc, Renka88, muminka83, edyś lubią tę wiadomość
Szymonek jest z nami od 11.09 3490gram, 57cm, 10pkt
-
nick nieaktualnypap86 wrote:Aaaa! Wojtus wczoraj wieczorem zacząl stawiac pierwsze kroczki moja babcia mowila mi,ze zacznie chodzic przed rokiem ale chyba jej chodzilo o Nowy Rok moj maly zuch! A 6stycznia skonczy dopiero 10 miesiecy
Ja tez pozdrawiam wszystkie zasmarkane mamy. Dolączam do przeziebionych
Na szczescie jakims cudem Wojtek zdrowy (oprocz 3dniowej gorączki przy wychodzących ząbkach, ktora minęla jak tylko sie wyrżnęly). Szczesliwego Nowego Roku!
Brawo Widziałam na fb jak śmiga! U nas też ząbki w natarciu, górne i dolne trójki na raz -
nick nieaktualnyDziewczyny życzę wam wszystkim żeby nowy rok był lepszy od mijającego i żeby udało wam się zrealizować plany i marzenia. A przede wszystkim zdrowia dla was, maluchów i całej rodziny. No i udanej zabawy
alinalii, A.Kasia, edyś, Karka lubią tę wiadomość
-
melduję że wypiłam PICCOLO i idę spać !!!
A.Kasia, edyś, Karka lubią tę wiadomość
-
Kochane w Nowym Roku nie życzę spełnienia marzeń bo mamy je spełnione. Życzę wam kolejnych minut godzin dni lat radości w zdrowiu w docenieniu tych małych i tych dużych spraw. Życzę by nasze pociechy każdego dnia sięgały gwiazd. I jeszcze jedno dziękuję wam za ten cudowny rok. Dziękuję że jesteście już na zawsze częścią mojego życia i zawsze będziecie bo jesteście częścią niepowtarzalnej historii.
♡☆♡☆♡☆ Dużo gwiazdIzoleccc, A.Kasia, alinalii, skowroneczka87, edyś, Karka, Est, RudyTygrysek lubią tę wiadomość
-
Widzę że Marcóweczki balowały w najlepsze, taka cisza i tu i na fb
Wszystkiego najlepszego dla nas wszystkich w Nowym Roku
I wzywam milczących do tablicy. M+M nie pamiętam kiedy się ostatnio odzywałaś. Pisz tu szybko co u Ciebie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2017, 08:33
A.Kasia, edyś lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySzczęścia i zdrowia na ten Nowy Rok No i jeszcze zdrowia, zdrowia oraz dużo zdrowia Niech nasze szkraby pięknie się rozwijają, mamuśki w dwupaku mają duże energii a od lekarza przynosiły same dobre wieści Niech marzenia nadal się spełniają tak, jak na początku 2016 roku
A moje spełnione marzenie patrzy teraz na mnie szklącymi oczami, ma gluty do pasa i strasznie kaszle ;( A do tego od wczoraj cały czas utrzymuje się stan podgorączkowy. Byle się tylko nie pogorszyło do wtorkowej wizyty u naszej pediatry, w piątek byliśmy u lekarki w przychodni to dostaliśmy UWAGA - flegaminę Dobrze, że mam zapasy leków po wcześniejszych lekkich infekcjach chociaż martwię się bo tak chory Tymko jeszcze nie był No i u nas akurat lepiej niech się nie sprawdzi, że jaki Nowy Rok taki cały rok...
d'nusia, Karka, RudyTygrysek lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry, moje ulubione Mamy
Życzę Wam wszystkiego najlepszego na rozpoczęty właśnie rok 2017!
No fakt, wielkie marzenie każdej z Was spełniło się w ubiegłym roku. Ale od czego są marzenia, jak nie od tego, żeby je ciągle hurtowo wymyślać?! Czas na kolejne!
Dla jednych mogą to być marzenia z tej samej kategorii, co poprzednio, dla innych - zupełnie odmienne (życiowe, zawodowe, osobiste, finansowe). Niech się pojawiają, a potem spełniają!
I niech to będzie rok odkrywania. W poprzednim roku odkrywałyście siebie jako świeże mamy. Teraz odkrywajcie świat jako coraz bardziej doświadczone mamy. I niech Wasze dzieci odkrywają świat, który je otacza. Oby był jak najlepszy, przyjazny, pełen dobrych ludzi.
Ściskam Was mocno!
Cieszę się, że mogę być tutaj z Wami i obserwować, jak u Was spełnia się to coś, po co ja mam zamiar sięgnąć już niedługoRenka88, muminka83, alinalii, salomea, edyś, Karka, Est, Falon lubią tę wiadomość
-
Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku!!! Zdrowia i jeszcze raz zdrowia!!!
U mnie sie poprawiło, za to Mąż gardło chore! Malutka markotna robi biegunkowe zielone kupy ale nie ma ich dużo i obstawiam zeby, daje dużo pic! Poza tym energii ma tyle, ze o matko! Skąd te nasze maluchy jej tyle maja?!
Nie pisałam Wam dawno co u mojej koleżanki bo nie chciałam zapeszać jak ostatnio! A wiec jest już na normalnym odddziale przechodzi rehabilitacje. Po obrzęku nie widzi z bliska ale jak wszystko minie to i to powinno ustąpić. Malutka w innym szpitalu pięknie przyrasta wagowo!
Miłego dnia! I jeszcze raz zdrowia!!!d'nusia, edyś, Karka lubią tę wiadomość
-
Wszystkiego dobrego w Nowym Roku!
Annak kibicuje Ci z całego serca. Już niedługo będziesz tulić maluszka. Ile już waży? Jak się miewa ? Badania połówkowe ok ?
Jak Wasze dzieciaki przetrwały noc petard? Oliwa niewzruszona spała jak zabita a huk był nie z tej ziemi.
Nawet była dosć łaskawa bo nie licząc jednej pobudki spała z nami do 9
Marzenie na nowy rok - wyjazd do Wietnamu, znalezienie satysfakcjonującej pracy ewentualnie kolejna zdrowa ciążą też by mogła być hihiKarka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny