Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hejka
Teraz to sie tak zastanawiam, bo wy ciagle piszecie, ze was boli brzuch, czy pachwiny, a ja nic kompletnie nie czuje... nic mnie nie boli, no moze raz na jakis czas, ale to tak delikatnie... Mozliwe jest to ze przez to, ze to moja 4 ciaza (3 taka wysoka) to moj organizm jest przyzwyczajony do tego rozciagania i ja nic nie czuje?
Gratuluje udanych wizyt i trzymam kciuki za dzisiejszeA.Kasia lubi tę wiadomość
Aniołek 6tydz [*]
Zuzia 20tydz [*]
Amelka 25tydz [*]
-
Gośśś, mnie raczej też nic nie boli. Chyba, że krzyż jak się napracuje/przepracuje
Czasem też w takich sytuacjach brzuch. Ale pamiętaj, nic sobie nie będziemy wkręcać!
Muszę wypróbować ten sposób A.KasiaTy to spryciula jesteś
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2015, 10:06
Gośśś lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyShe86 wrote:Renka i Kleo trzymam kciuki za wasze wizyty!! A Wy trzymajcie za mnie o 16.50
!!
O to prawie równo wchodzimy do gabinetówKciuki oczywiście będę zaciskała
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2015, 10:07
She86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
arien wrote:Gośśś, mnie raczej też nic nie boli. Chyba, że krzyż jak się napracuje/przepracuje
Czasem też w takich sytuacjach brzuch. Ale pamiętaj, nic sobie nie będziemy wkręcać!
Muszę wypróbować ten sposób A.KasiaTy to spryciula jesteś
No jak troche wiecej pochodze to tez czuje lekko podbrzusze, ale staram sie wiecej lezec i odpoczywac...
Nie nie mam zamiaru sobie wkrecac czegos hehe cycki dalej mam napuchniete, chodze siku co chwile, w nocy spac nie moge bo albo siku, albo snia mi sie glupoty :p wiec jest wszystko okarien lubi tę wiadomość
Aniołek 6tydz [*]
Zuzia 20tydz [*]
Amelka 25tydz [*]
-
Gosia , na pewno inaczej się czujesz niż dziewczyny w pierwszej ciąży. Moja mama sie śmieje ze mnie jak zastanawiam się nad każdym ukłuciem , mi lekarz powiedział że będę czuć wszystko bardziej bo jestem bardzo szczupła , a w ciąży schudłam jeszcze 5 kilo.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2015, 10:22
"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
J 15, 7
Dziękuję za groszka -
Arien najlepsze jest to,ze ja na poczatku cycki mialam normalne, moze troszeczke pelniejsze, a teraz dopiero zaczynaja mi rosnac ... W ogole ta ciaza jest calkiem inna niz tamte... Najgorsze jest to,ze mam taki tradzik ze szok
nigdy takiego nie mialam
na czole, ramionach, dekoldzie i plecach
Aniołek 6tydz [*]
Zuzia 20tydz [*]
Amelka 25tydz [*]
-
Gośśś wrote:Arien najlepsze jest to,ze ja na poczatku cycki mialam normalne, moze troszeczke pelniejsze, a teraz dopiero zaczynaja mi rosnac ... W ogole ta ciaza jest calkiem inna niz tamte... Najgorsze jest to,ze mam taki tradzik ze szok
nigdy takiego nie mialam
na czole, ramionach, dekoldzie i plecach
Kochana, przyjmijmy, że skoro ta ciąża jest inna to dobry znak!I trzymajmy się tego
Gośśś, She86 lubią tę wiadomość
-
aleksandrazz wrote:Gosia , na pewno inaczej się czujesz niż dziewczyny w pierwszej ciąży. Moja mama sie śmieje ze mnie jak zastanawiam się nad każdym ukłuciem , mi lekarz powiedział że będę czuć wszystko bardziej bo jestem bardzo szczupła , a w ciąży schudłam jeszcze 5 kilo.
Ola ja w tamtych ciazach tez wszystko czulam, kazde uklucie, kazde ciagniecie, nawet jak okresu nie dostalam to brzuch pobolewal mnie dlugo tak jak na okres i po tym wiedzialam, ze w ciazy jestem... A teraz... nic .... Chyba ze przesadze z chodzeniem to wtedy cos tam poczuje...Aniołek 6tydz [*]
Zuzia 20tydz [*]
Amelka 25tydz [*]
-
nick nieaktualnyCześć Mamusie! Gratuluję udanych wizyt i pięknych fotek
Ja mam dzisiaj o 17.00 powtórkę USG genetycznego, żeby sprawdzić ten nieprawidłowy przepływ żylny i strasznie się stresuję. Od wczorajszego wieczora wymiotuję wszystko co wezmę do ust i strasznie boli mnie głowa
Poproszę o trzymanie kciuków, a ja oczywiście również zaciskam za Renkę, Kleo i She86 oraz pozostałe dzisiejsze wizyty
Odebrałam dzisiaj rano wyniki Pappy i chyba wyglądają całkiem ok - pomimo tego nieprawidłowego przepływu DV:
ryzyko podstawowe:
trisomia 21 - 1:747
trisomia 18 - 1:1700
trisomia 13 - 1:5365
ryzyko skorygowane:
trisomia 21 - 1:3052
trisomia 18 - 1:5926
trisomia 13 - <1:20000
W wyniku mam wskazanie do zrobienia Echo serca płodu w 20-22tyg.She86, Est, A.Kasia, Madzialena90, krówka_muffka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykarlik wrote:Cześć Mamusie! Gratuluję udanych wizyt i pięknych fotek
Ja mam dzisiaj o 17.00 powtórkę USG genetycznego, żeby sprawdzić ten nieprawidłowy przepływ żylny i strasznie się stresuję. Od wczorajszego wieczora wymiotuję wszystko co wezmę do ust i strasznie boli mnie głowa
Poproszę o trzymanie kciuków, a ja oczywiście również zaciskam za Renkę, Kleo i She86 oraz pozostałe dzisiejsze wizyty
Odebrałam dzisiaj rano wyniki Pappy i chyba wyglądają całkiem ok - pomimo tego nieprawidłowego przepływu DV:
ryzyko podstawowe:
ryzyko skorygowane:
W wyniku mam wskazanie do zrobienia Echo serca płodu w 20-22tyg.
Kochana masz moje kciuki, nie steruj się wszystko będzie dobrze -
karlik wrote:Cześć Mamusie! Gratuluję udanych wizyt i pięknych fotek
ryzyko podstawowe:
ryzyko skorygowane:
W wyniku mam wskazanie do zrobienia Echo serca płodu w 20-22tyg.
Mocno trzymam kciuki :* Może spróbuj się czymś zająć absorbujacym czy wyjdź na spacerek, zakupy żeby mniej myśleć o wizycie..karlik lubi tę wiadomość
Natalia27.03.2016