Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykofeinka wrote:Witam dziś.
Ja znów umieram z powodu bólu głowy, słabo mi, w głowie kołowrotek, ledwo na nogach się trzymam
Wy tu o lakierach, a mój gin powiedział kiedyś zebym się powstrzymała z malowaniem paznokci na jakiś czas... ciekawe czy już mogę? jak myślicie??
Jak do tej pory raczej nie malowałam, dopiero teraz (chociaż to też wynika z faktu, że po prostu bardzo nie lubię tego robić). W każdym razie wydaje mi się, że w II trymestrze przy otwartym oknie nie ma przeciwwskazań. Znam dziewczyny, które całą ciążę chodzą na żel czy hybrydę i nic się nie dzieje a co dopiero przy zwykłym lakierze jak użyjemy go od czasu do czasu. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej!
W czwartek byłam u mojego lekarza na przezierności karkowej a tym samym na ostatnim usg wewnętrznym. Wszystko wyszło w porządku. jedynie co to wpisał mi w książeczce info o nisko położonym łożysku ale w sumie nic na ten temat nie powiedział. Następną wizytę mam w przyszłym tyg. to się jeszcze dopytam. Jednak z tego co słyszałam na tak wczesnym etapie nie jest to jakimś zagrożeniem.
Dzisiaj przede mną badania prenatalne... Nie stresuję się jakoś szczególnie chociaż zawsze jakaś niepewność pozostaje.
Miłego dnia życzę.baassiia, muminka83, Kate84, Kajola, krówka_muffka lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, czy któraś z Was miała styczność z tą książką??
Bo zastanawiam się nad jej kupnem.
http://www.dobre-ksiazki.com.pl/mamo-tato-co-ty-na-p388920.html?utm_source=google&utm_medium=cpc_product&gclid=CjwKEAjwhJmwBRDGsamBu8Pp7FwSJACKD1KHCKHWltyWHqN2IVOcBXMjdYxwnfRfDd_poJv3ij2uWBoC04Pw_wcB -
*Beacik* wrote:Hej!
W czwartek byłam u mojego lekarza na przezierności karkowej a tym samym na ostatnim usg wewnętrznym. Wszystko wyszło w porządku. jedynie co to wpisał mi w książeczce info o nisko położonym łożysku ale w sumie nic na ten temat nie powiedział. Następną wizytę mam w przyszłym tyg. to się jeszcze dopytam. Jednak z tego co słyszałam na tak wczesnym etapie nie jest to jakimś zagrożeniem.
Dzisiaj przede mną badania prenatalne... Nie stresuję się jakoś szczególnie chociaż zawsze jakaś niepewność pozostaje.
Miłego dnia życzę.
Trzymam kciuki. Wszystko będzie dobrze -
Hej dziewczyny, udanego weekendu!
Ja już nie mogę się doczekać przyszłego tygodnia i mam nadzieję powrotu do domu.
Dzis pogoda pod psem ciemno i ponuro.
Także tylko tv.
Tak sobie czytam wasze wypowiedzi i widzę że większość z was ma już częściowa albo nawet cała wyprawkę. Ja nawet nie mam jednych skarpeteczek.
Dodatkowo zastanawiam się nad sprzedażą mojego Angelsound i kupnie czegoś innego ale z wyświetlaczem tętna.
Czy Wy macie detektory?
I kolejne pytanie myslalyscie już o elektronicznych nianiach? Typu angelcare czy też babycare? Co o tym myślicie?
-
ksanka wrote:Hej dziewczyny, udanego weekendu!
Ja już nie mogę się doczekać przyszłego tygodnia i mam nadzieję powrotu do domu.
Także tylko tv.
Tak sobie czytam wasze wypowiedzi i widzę że większość z was ma już częściowa albo nawet cała wyprawkę. Ja nawet nie mam jednych skarpeteczek.
Dodatkowo zastanawiam się nad sprzedażą mojego Angelsound i kupnie czegoś innego ale z wyświetlaczem tętna.
Czy Wy macie detektory?
I kolejne pytanie myslalyscie już o elektronicznych nianiach? Typu angelcare czy też babycare? Co o tym myślicie?
Nie martw się Kochana, nie jesteś sama. Ja też nie mam dla dziecka jeszcze nic
Mamy jeszcze dużo czasu.
Beacik, powodzenia na badaniach!ksanka lubi tę wiadomość
-
ksanka wrote:Tak sobie czytam wasze wypowiedzi i widzę że większość z was ma już częściowa albo nawet cała wyprawkę. Ja nawet nie mam jednych skarpeteczek.
Ja też nic jeszcze nie kupiłam, nawet jednego body.
Po synku coś tam mam, jak będzie córeczka to muszę wszystko od nowa kupować i chyba pierwsze zakupy zrobię ok. 28 tygodnia.
Dzień Dobry! A dla mnie zły....dzisiaj fotografuję reportaż z Chrztu, jutro zresztą też, a od poniedziałku zaczynam tydzień przed-urlopowy, a ze zmęczenia ryję nosem po podłodze. Jeszcze 3 dni do wizyty - nie mogę się doczekać.... -
Hey dziewczyny moja waga dziś pokazała +5.5 kg. Ja juz w pracy popijam gorąca czekoladę zapowiada się piękny dzień a jutro targi dla bobasow
mimo przeziębienia i słabego samopoczucia pędzę tam heh miłego weekendu
Lula_w, Est, A.Kasia, Madzialena90, Kate84 lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
2.02.15 7 tc mój aniołek :* -
ksanka wrote:Hej dziewczyny, udanego weekendu!
Także tylko tv.
Czy Wy macie detektory?
Detektora nie mam, bo bym zawału dostała jakbym tętna nie mogła znaleźć.
A niani nie potrzebuję, bo w kawalerce mieszkam, to nie ma sensuAle jakbym mieszkała w domu to bym kupiła.
-
Love_life wrote:Hey dziewczyny moja waga dziś pokazała +5.5 kg. Ja juz w pracy popijam gorąca czekoladę zapowiada się piękny dzień a jutro targi dla bobasow
mimo przeziębienia i słabego samopoczucia pędzę tam heh miłego weekendu
Gorąca czekolada....
-
ksanka. Ja nie mam nic. Mam 2 śpioszki kupione :p więc kompletowanie wyprawki przede mną
Ja też odpuściłam detektor, bo zawał gwarantowanyTym bardziej, że jak serduszko naprawdę przestanie bić to już nic zrobić nie można zrobić
Nianię będę kupować !! Mieszkamy teraz w dużym domu, a w przyszłym roku będziemy przeprowadzać się do mieszkania 3 pokoje z 2 ogródkami. Także maluch będzie chrapał, a ja z elektroniczną nianią na ogródku
Przyjemnego łikendu :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2015, 11:00
Lula_w lubi tę wiadomość