Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Na koniec dnia chcialam sie podzielic z Wami czyms wspanialym
Dzien byl emocjonalnie do du.. a niedawno moje malenstwo kopalo tak ze domownicy czuli kopniakiLek na cale zlo
Karka, Kajola, A.Kasia, Est, RudyTygrysek, Renka88, Kate84, Mietka 30:), kleo2426, noelka, Martita88 lubią tę wiadomość
[/link]
-
A.Kasia wrote:Pytanko do dziewczyn po CC - czy blizna daje o sobie znać? Do tej pory nie miałam z nią żadnych problemów ale ostatnimi dniami swędzi i piecze, nie jest to przyjemne. W sobotę mam wizytę, więc nie chcę panikować i umawiać się wcześniej ale ciekawi mnie jak jest u Was.
Moja blizna nie daje o sobie znać. Nigdy mnie nie bolała jest już praktycznie nie widoczna. Nie swędzi, nie ciągnie. Wręcz można zapomnieć że miałam CC
-
nick nieaktualnyanie93lica wrote:Kobitki, co polecacie a raczej co jest bezpieczne na gorączkę i ból głowy w ciąży?
Pewnie paracetamol?
Nic nie doradzę bo nie miałam tego problemu nigdyAle muszę powiedzieć, że awatarek masz śliczny
anie93lica lubi tę wiadomość
-
anie93lica wrote:Dziękuje Kasieńko
)
Jakoś tak mnie naszło na takie zdjęcie, będzie pamiątka
A jak Ty tam żyjesz? Dawno mnie nie było, a widziałam tak przelotnie że jakieś problemy:( ?
Mania, a wiesz w jakiej dawce jest bezpieczny?
Pani doktor zalecała mi dawkę 500mg co 4 godziny i mówiła że wrazie potrzeby mogę zwiększyć dawkę o kolejną tabletkę (Gdy ból się nasili albo gorączką nie przejdzie. )[/link]
-
Anie93lica polecam herbatkę z cytryną albo z polecenia Love_life wodę z imbirem miodem i cytryną. Piłam i mega rozgrzewa
I mi przy bólu i gorączce dawka 500mg wystarcza. Być może dlatego że bardzo rzadko brałam jakiekolwiek przeciwbólowe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2015, 20:15
anie93lica, Love_life lubią tę wiadomość
[/link]
-
nick nieaktualnyanie93lica wrote:Dziękuje Kasieńko
)
Jakoś tak mnie naszło na takie zdjęcie, będzie pamiątka
A jak Ty tam żyjesz? Dawno mnie nie było, a widziałam tak przelotnie że jakieś problemy:( ?
Aaaa do kitu. Do tego dziś czuję się beznadziejnie, boli mnie brzuch i plecy, mimo no-spy i scopolanu nie przechodziJak do powrotu Piotrka nie ustąpi to pomyślę nad IP.
-
A.Kasia wrote:Aaaa do kitu. Do tego dziś czuję się beznadziejnie, boli mnie brzuch i plecy, mimo no-spy i scopolanu nie przechodzi
Jak do powrotu Piotrka nie ustąpi to pomyślę nad IP.
Kochana, leć koniecznie na IP, lepiej wiedzieć co i jak.
Tulę Cię mocniutko:* i wierzę że wszystko będzie dobrze;*
U mnie to też raz lepiej raz gorzej... -
Witajcie dziewczyny
Witam siebie w 18 tygodniu i według belly w piątym już miesiącuTradycyjnie wrzucam foteczkę, dziś mało ostra i w złym świetle ale jest (drugie lustro na korytarzu zastawiony jest starą pralką
)
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e51f8d1eb9d7.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2015, 20:23
Est, baassiia, Mania1718, anie93lica, A.Kasia, Renka88, Gośśś, Karka, Kajola, Kate84, Andriel, Mietka 30:), Madzialena90, kleo2426, Love_life lubią tę wiadomość
-
RudyTygrysek wrote:Co za firma wymyśliła taki cudowny smak herbatki?
Zakupiłam teraz 3 smaki
-żurawina malina
-żurawina czerwona pomarańcza
-mango truskawka
(Wcześniej pomyliłam pomarańcze z mango) są boskie w smaku, a maleństwo nie przestaje kopaćanie93lica, RudyTygrysek, Karka, Mietka 30:), Love_life lubią tę wiadomość
[/link]
-
anie93lica wrote:musiałabym się ruszyć na dół do sklepu po cytrynę, a to chyba za duży wyczyn dla mnie na dzisiaj
Ale herbatka z cytryną mmm<3 pyszności
Ja uważam ze najlepszy w naszym stanie jest sen i odpoczynek. Zwalczylam gorączke 37,8 tylko spiąć, duzo pijąc i zażywając czosnek i witaminy. Nie lyknelam jednej tabletki.
Est, anie93lica, Love_life lubią tę wiadomość