Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziś szwagierka mojego chłopaka przywiozła nam sporo ciuszków (śpioszki, body, pajace, cały karton rajstopek i skarpetek, śliniaczki, spodnie, półśpioszki, legginsy, rożek, śpiworek, butelki i troszkę zabawek) ledwo na półkę zmieściłam w szafce. I mówiła że nie wzięła wszystkiego bo jeszcze ma małą pościel i ochraniacz do łóżeczka.
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/253245a5ba88.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2015, 20:02
A.Kasia, Kajola, Kate84, kleo2426, Mietka 30:), Karka lubią tę wiadomość
-
Martka89, a wiedziałaś już o tej nadżerce, czy dopiero teraz się pokazała...?
No ja do 13 tyg KRWAWIŁAM i plamiłam na zmianę. To, że brudzisz to dobrze. tzn lepiej w ogóle nie brudzić, ale jeśli jest to krew brudna to oznacza, że jest stara, a nie nowa. Więc się oczyszczasz. Zobacz jutro rano.
A bierzesz jakiś progesteron? -
RudyTygrysek wrote:Dziś szwagierka mojego chłopaka przywiozła nam sporo ciuszków (śpioszki, body, pajace, cały karton rajstopek i skarpetek, śliniaczki, spodnie, półśpioszki, legginsy, rożek, śpiworek, butelki i troszkę zabawek) ledwo na półkę zmieściłam w szafce. I mówiła że nie wzięła wszystkiego bo jeszcze ma małą pościel i ochraniacz do łóżeczka.
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/253245a5ba88.jpg
Też mam już troszkę ciuszków, ale muszę sobie kupić komodę dla dziecka, żeby je poukładać, bo póki co nie mam gdzie tego wszystkiego nawet schować ;/ narazie trzymam wszystko u mamy .RudyTygrysek lubi tę wiadomość
Synuś Antoś - 23.03.2016r. -
Magda lena wrote:Martka89, a wiedziałaś już o tej nadżerce, czy dopiero teraz się pokazała...?
No ja do 13 tyg KRWAWIŁAM i plamiłam na zmianę. To, że brudzisz to dobrze. tzn lepiej w ogóle nie brudzić, ale jeśli jest to krew brudna to oznacza, że jest stara, a nie nowa. Więc się oczyszczasz. Zobacz jutro rano.
A bierzesz jakiś progesteron?
2 tyg temu byłam i nic nie byLO i dziś nagle...nie dal mi niczego właśnie... -
nick nieaktualnyRudyTygrysek wrote:O ile mi wiadomo wątróbka w za dużych ilościach szkodzi bo ma sporo witaminy A
"w za dużych" a nikt tu nie mówi o jedzeniu codziennie całej świńskiej wątrobyNawet na oddziale patologii ciąży serwowali na obiad wątróbkę z cebulką a tam posiłki ustalał dietetyk, więc sądzę że jakby to było szkodliwe to by nam nie podawali. Kurcze, ale bym teraz zjadła taką wątróbkę
Martka89 - mi z kolei lekarz mówił, że nadżerka lubi się w ciąży ładnie goić bo wtedy organizm nastawiony jest na wyższe obroty. I faktycznie wtedy mi się ładnie zagoiła a przed ciążą nawet zabieg wymrażania nie pomógł jej usunąć. Widać co lekarz to opinia...Est lubi tę wiadomość
-
niecierpliwaa wrote:Też mam już troszkę ciuszków, ale muszę sobie kupić komodę dla dziecka, żeby je poukładać, bo póki co nie mam gdzie tego wszystkiego nawet schować ;/ narazie trzymam wszystko u mamy .
-
Magda lena wrote:"niby nie wyglądał na oszołoma"
dobre
Ahhh... Nie wiem co Ci poradzić. Kiedy masz wizytę u swojego lekarza? No poczekaj do jutra. Jeśli jutro nie będzie świeżej krwi to raczej wszystko okej. -
RudyTygrysek wrote:Dziś szwagierka mojego chłopaka przywiozła nam sporo ciuszków (śpioszki, body, pajace, cały karton rajstopek i skarpetek, śliniaczki, spodnie, półśpioszki, legginsy, rożek, śpiworek, butelki i troszkę zabawek) ledwo na półkę zmieściłam w szafce. I mówiła że nie wzięła wszystkiego bo jeszcze ma małą pościel i ochraniacz do łóżeczka.
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/253245a5ba88.jpg
Super. Sporo zakupów masz z głowyRudyTygrysek lubi tę wiadomość
-
Kamka ja na razie te ciuszki co mam od kogoś używane to też pochowałam w worki , ale tylko najmniejsze rozmiary , czyli do 68. Większych nawet nie patrzyłam jeszcze. A swoje , które kupiłam nowe leżą sobie w szafie w torbach, też popakowane w miare rozmiarami. Ale wolałabym już jakoś bardziej to pogrupować, bo potem sesja na uczelni, praca licencjacka, praktyki , wszystko na raz ;/Synuś Antoś - 23.03.2016r.
-
nick nieaktualnyjusiakp wrote:Dziewczyny czekam na poczekalni, 3 babki przede mna
Powodzenia!
Martka89 - może Cię tak przebadał "delikatnie", że aż krew poszła? Nadżerka ot tak w 2 tyg się nie robi no chyba, że w sposób mechaniczny - od stosunku czy jakiś globułek. Może Twój ginek nawet Ci o niej nie mówił, żebyś się nie stresowała a ten tam zaczął grzebać bez sensu.