Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
AA i jeszcze nie dostałam nawet żadnego zdjęcia z usg bo jak przełączała na 3d to stwierdziła, że jest za mało wody koło twarzy i brzydko wychodzi... Więc już sama nie wiem za mało wody to chyba nie dobrze.. A ja nawet nie zapytałam o to bo nie wiem czemu na wizycie z wrazenia mam taka gulę w gardlę, że nic nie dam rady przepowiedziec
-
Teresa1992 wrote:AA i jeszcze nie dostałam nawet żadnego zdjęcia z usg bo jak przełączała na 3d to stwierdziła, że jest za mało wody koło twarzy i brzydko wychodzi... Więc już sama nie wiem za mało wody to chyba nie dobrze.. A ja nawet nie zapytałam o to bo nie wiem czemu na wizycie z wrazenia mam taka gulę w gardlę, że nic nie dam rady przepowiedziec
Co to za lekarka... Mi lekarz na prenatalnych też powiedział , że dziecko tak się wierci, że ciężko coś uchwycić, ale , że da chociaż jedno ujęcie, żeby mamusia mogła "Cię" pooglądaćNie ważne, że jest niewyraźnie, czy brzydko. To było usg 2D.
Synuś Antoś - 23.03.2016r. -
Hej, dziewczyny proszę o poradę,
Co sądzicie o produktach kieczmerscy?
Ja jestem uziemiona, ale za to moja mama ma faze na zakupy (i szycie) dla Samosi, mieszkają niedaleko przasnysza i zastanawiam się czy nie namówić rodziców na odwiedziny w ich sklepie firmowym.
A i że śmiesznych rzeczy, mama wysłała tatę by dowiedział się w jednej pasmanteria o materiał Minky, a ten poleciał i pyta się o Muminki
Ale dogadali się o co chodziWiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2015, 11:50
d'nusia, krówka_muffka lubią tę wiadomość
-
dawno mnie nie było ciężko nadrobić
ale mam nowinę po połówkowym
z córki zrobił się synek385 gram
więc jakby ktoś chciał kupić różowe ciuszki, kocyki, pościelto zapraszam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2015, 11:48
A.Kasia, baassiia, ksanka, Teresa1992, olatychy, muminka83, d'nusia, domiii, edyś, Mania1718, Magda lena, skowroneczka87, Karolina@, Karolina@, Mietka 30:), MeAmerie, Hannia123, Vincent, Karka, Est, She86, Martita88, Kajola, alinalii, kateee, Kate84, Lilou1984 lubią tę wiadomość
-
Basia. Będzie dobrze - spotkasz ślicznego i zdrowego dzidziunia;) a może i płeć ci pokaże w nagrodę za bycie dobra mama
Tak jak wejdziesz na ich stronę kieczmerscy.com.pl to dają adres Przasnysz Rynek.
Paola a ty jesteś z tamtych okolic?
PPHU KIECZMERSCY SP.J
06-300 Przasnysz
ul.Rynek 12
tel.: (29) 7522335, 7527029
tel kom.: 605554805, 605554807
FAX: (29) 752 70 29 , 752 2335
e-mail: [email protected]
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2015, 12:07
-
26Asia wrote:dawno mnie nie było ciężko nadrobić
ale mam nowinę po połówkowym
z córki zrobił się synek385 gram
więc jakby ktoś chciał kupić różowe ciuszki, kocyki, pościelto zapraszam
No właśnie ja mam wizytę teraz w poniedziałek i wtedy będę mieć połówkowe. Niby 3 razy moja ginekolog twierdziła że na jej oko ziarenko kawy ale słysząc wasze historie nie wiem czy z ziarenka kawy nie zrobi się coś więcej
Bo w pierwszej ciąży tak miałam. Masakra jakaśNo ale będziemy się cieszyć i tak i tak. Jednak ja już uwierzyłam w dziewuszkę
-
U nas też na początku mówili, że dziewczynka a teraz maluch tak rozłożył nogi i naszym oczom ukazał się siusiak
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2015, 12:14
domiii, Renka88, muminka83, baassiia, Karolina@, Mietka 30:), A.Kasia, Hannia123, krówka_muffka, Karka, Est, Martita88, Kajola, kateee, Kate84, Lilou1984 lubią tę wiadomość
Samuel
-
Ja mam też na razie dziewczynkę, ale podchodzę do tego z dystansem. Moja siostra też miała do 20 tyg w brzuchu dziewczynkę a później ups.. siusiak
Moja mama się już cieszyła, że będzie prawdziwą babcią, a tu znowu żona dziadka
Więc nie wiem, póki co boję się różu jeszcze
Karolina@ lubi tę wiadomość
-
hahaha 26Asia gratulacje synka!
Niespodziankę Wam zrobił
nooo pięknie
Ja jestem po badaniu z glukozą. eeeeej, ale mi to smakowało! Wypiłam to i jeszcze się oblizywałam. Pielęgniarki się na mnie gapiły jak na wariatkę. Piłam, a oczy miałam coraz większe, takie to dobre
Dziewczyna obok mnie też piła i była coraz bardziej blada. Bidulka. Gdybym mogła jej pomóc.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2015, 12:32
Karolina@, ksanka, olatychy, d'nusia, A.Kasia, Karka, Est, Kajola, kofeinka, noelka, Kate84 lubią tę wiadomość
-
Magda_lena
uwielbiam Cie i Twoją glukozę!
Dajesz nadzieję przed tym badaniem
U nas w 12tc jak byłam na prenatalnych pani mówiła, że najprawdopodobniej chłopiec. Ale, że do potwierdzenia. 10-tego idziemy na połówkowe do tej samej lekarki i mam nadzieję, że potwierdzi, bo już przyzwyczaiłam się do myśli, że to chłopiec tam rośnieChociaż jakby była dziewczynka to też super
Miałaby najwyżej pare niebieskich ciuszków i śpiworek w niebieskie autka
-
Ttych kieczmarskich namierzylam po pieluchach tetrowych lux w smyku, mialy bardzo dobre opinie. I ich produkty dostepne sa pezez internet. Widzialam tez innego kieczmarskiego sle on tylko specjaluzuje sie w poscielach
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2015, 12:48
-
Witam dziewczyny. Na noc nafaszerowałam się cebulą, imbirem, cytryną i miodem i na szczęście mnie nie rozłożyło. Gardło boli, ale mniej, natomiast nos cały zatkany. Strasznie nie lubię oddychać ustami
Jestem już po wizycie. Z bobasem, wodami płodowymi i szyjką wszystko w porządku. Synek do tej pory cały czas był główką w dół, a dzisiaj główka u góry. Przytulił się do łożyska i niewiele go pooglądałam. Moja waga ruszyła z kopyta - w trzy tygodnie trzy kiloNatomiast są pojedyncze bakterie w moczu, na co dostałam Furaginum i znowu ta cholerna grzybica!!! Dostałam Gynazol i Pimafucort. Dzięki tym wszystkim lekom w domu mam prawdziwy szpital.
Teresa1992 - ciśnienie to sprawa bardzo ważna w ciąży i wiem z doświadczenia szwagierki, że jak sobie to zaniedbasz (a właściwie lekarz) to potem mogą być nieprzyjemności (nie będę tutaj pisać jakie konsekwencje miała szwagierka, bo nie chcę Cię martwić). 145/80 to wysokie ciśnienie, które lekarce powinno dać do myślenia. A jeżeli masz 150/100 to moim zdaniem powinnaś być na lekach obiżających ciśnienie, a przynajmniej na wzmożonej obserwacji. Proszę Cię, skonsultuj tą sprawę z innym lekarzem, abyś miała czyste sumienie. Ja dzisiaj miałam 120/80 to już kręciła nosem, że mogłoby być niższe.