Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
alinalii wrote:Dzień dobry
a tak z innej beczki
wybieracie się na sesje ciążową??
ja taką robię w przyszłym tyg, próbną moja siostra ma profesjonalną lustrzankę i bawi się w fotografa, wiec moze coś fajnego z tego wyjdzie , a jak nie to mam namiary na profesjonalnego fotografa
Ja nie mam zamiaru robić sesji ciążowej, ale jestem strasznie napalona na sesję noworodkowąBardzo mi się podobają zdjęcia noworodków. Siebie z dużym brzuchem jakoś nie mam ochoty oglądać, ale uważam, że zarówno sesja noworodków jak i ciążowa to fajna pamiątka
alinalii lubi tę wiadomość
Syn Stasiu ur 02.03.2016
-
Vira wrote:Magda_lena - u mnie test PAPPA Trisomii 21 to 1:16493. Miałaś amiopunkcie ?
Powiedziano mi, że z takim nt to dobry wynik testu pappa. Lekarz spodziewał się 1:150.muminka83, A.Kasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoja przyjaciółka miała tak samo - też przezierność była na pograniczu normy. Test PAPPA niby zmniejszył prawdopodobieństwo ale i tak zalecali amiopunkcje. Nie zrobiła.
Kolejne badania już były bardzo dobre i urodziła zdrowego synka.Magda lena lubi tę wiadomość
-
arien wrote:Kokainka! Kurde! Całe szczęście, że masz wizytę dzisiaj. Silne bóle brzucha
+ krzyż = zmartwienie. Trzymam kciuki z całych sił
Dziękuję Kochana :*
Przed miesiącem też miałam kilka dni takich boli. Lekarz posprawdzal wszystko i nic się nie działo. Powiedział, że to albo jelita, albo rozciąganie więzadeł. Mam nadzieję, że tym razem też będzie wszystko ok :]
Karka, oczywiście masz rację, też czasami czuje małego jak się wypnie jako twarda strukturę, wiadomo
Ale u mnie od razu czuć że to Olek, bo się przesuwa zawsze szybkoWiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2015, 14:02
domiii lubi tę wiadomość
Synek 2016 r. ♥️
Synek 2020 r. 💚
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny.
My już po połówkowych. Synuś nadal pozostaje synusiem waży 365g, wszystko jest ok
Dziewczyny w szpitalach bardzo współczuję i życzę szybkiego powrotu do domków.
Gratuluje udanych wizyt i kciukam za kolejne dobre wieści
Vira głowa do góry będzie dobrze trzymam kciuki aby te plamki szybko zniknęły.
A tak poza tym to zaczęłam 22tc i 6 miesiąc wg Bellyksanka, Karolina@, d'nusia, arien, Kokaina, Martita88, Magda lena, muminka83, Kajola, Renka88, A.Kasia, alinalii, edyś, RudyTygrysek, domiii, Karka, Gośśś, Mania1718, perła ziemi, Hannia123, She86, Kate84 lubią tę wiadomość
-
Ja po wizycie u lekarza.Dostałam antybiotyk, ale moja ciotka położna która przyjechała na wesele powiedziała żeby go nie brać jeśli nie mam gorączki. Ale w sumie wzięłam, bo jakbym miała się jeszcze z gorączką jutro obudzić to.... Lekarka jak usłyszała że jutro ślub chwyciła się za głowę
Kazała się jeszcze w poniedziałek pokazać.
"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
J 15, 7
Dziękuję za groszka -
aleksandrazz - Twoja ciocia ma rację. Niepotrzebnie brać antybiotyk, jak nie ma gorączki. Uważaj na siebie na weselu.
To jednak fizycznie i emocjonalnie męcząca impreza
Ja swoje przełożyłam na czas po ciąży. Jakoś nie za bardzo chciałam brać ślub z brzuszkiem.
Syn Stasiu ur 02.03.2016
-
Renka88 wrote:Dziewczyny mam pytanie co może oznaczać bardzo liczna ilość kryształów fosforanów bezpostaciowych w moczu?
..... takie coś badają w rutynowym badaniu moczu?! Lepiej zapytaj lekarza, bo -jak dla mnie- brzmi to skomplikowanie.Syn Stasiu ur 02.03.2016
-
Jestem na telefonie w chwili obecnej to tak skrótowo napisze. Wszystkim Marcowkom w szpitalu życzę szybkiego powrotu do zdrówka i ściskam mocno.
chciałam się wyżalić, jestem zdruzgotana zachowaniem starszych kobiet... Jadę właśnie z Lublina do Warszawy Polskim Busem. Na dworcu z większym chamstwem się dawno nie spotkałam. Stałam sobie grZecznie jako 1 w kolejce do autobusu racji ze byłam na dworcu 30minut wcześniej n po 15minutach podjechał autobus. Wszystkie stare głupie baby bo inaczej ich nazwać nie mogę, rzuciły się do wejścia niczym ludzie przed wigilia na ostatniego karpia. Czułam się stratowana wręcz i w końcu wybuchlam i krzyknęłam na nie ze to podobno młodzież taka niewychowana, a jak one się zachowują? Zapytałam tym samym tonem czy nie wstyd im popychac ciężarna kobietę... Nic dziwnego ze młodzi ludzi nie maja później szacunku do starsZych...
Później odruchowo gdy jakaś kobieta zapytała czy mogę się przesunąć powiedziałam ze nie bo jestem w ciąży i potrzebuje więcej przestrzeni. Ale byłam taka wściekła bo te głupie baby nawet przepraszam nie powiedziały.Est, kofeinka lubią tę wiadomość
-
a stanik sportowy z TK Maxxa, jest tam bardzo duży wybór fasonów i kolorów. cena ok 50 zł/szt. wcześniej chodziłam w takich na fitness, a teraz po domku śmigam, bo są bardzo wygodne w ciąży.
PS trzymam kciuki żeby bóle szybko przeszły
Dziewczyny w szpitalu, życzę szybkiego powrotu do zdrowiaWiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 02:06
Kokaina lubi tę wiadomość
-
Nataszka2200 wrote:OlaTychy jestes z Tychów? Bo Ja tak:D
Tak, jestem z Tychów
My juz po badaniach. Usg prawidłowe, z małym wszystko okej i waży juz 476 gramdalej podają kroplowki żeby nas wzmocnić. Dziękuję wszystkim za słowa otuchy i wsparcia :* mam teraz chwilę dla siebie i nadrobie nasze forum i odpocznę od remontu
Buziaki :*A.Kasia, Kasia24, Renka88, d'nusia, anitka19953, Lilou1984, domiii, ksanka, Kokaina, Karka, Gośśś, Kajola, Magda lena, Mania1718, Martita88, perła ziemi, Mietka 30:), kleo2426, Kate84 lubią tę wiadomość
Samuel
-
nick nieaktualnyKasia24 - doskonale Cie rozumiem. Przede mną dziś stara baba w kolejce do apteki się wepchnęła - ale ja nie miałam odwagi się odezwać - potem żałowałam.
A jak wczoraj jechałam tramwajem to jakie pełne pretensji spojrzenia, że nie ustąpie miejsca starszej pani ( która mogła iść 3 rzędy dalej bo tam były wolne miejsca ) - ale nie - trzeba ciężarną mierzyć wzrokiem.
Niektórzy ludzie to banda chamów i prostaków.
Także chylę czoła, że się odezwałaś i upomniałaś o swoje prawa - BRAWO!Kasia24 lubi tę wiadomość