Marcowe mamy 2020 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyZrobiłam badanie kwasów i powtórkę w innym labie aspat i alat. Kwasy będą jutro lub w sobotę dopiero.... One pokazują czy cholestaza jest czy nie. Znalazłam grupe na fb gdzie dziewczyny od 13tc już miały to.... Wszystkie mają zdrowe dzieci
amethyst lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJest wynik morfologia i aspat alat. Alat spadł od wczoraj z 296 na 230 a aspat z 137 na 80 już mnie to cieszy ze spadek a nie wzrost!w morfologii dzisiaj wszysrko w normie!..... Może kwasy też nie będą straszne 😞😞😞
amethyst, Natalia05 lubią tę wiadomość
-
Coleen wrote:My w najbliższy weekend jedziemy do rodziców więc im powiemy, na pewno sprawdzę detektorem z rana czy mały żyje 🙈 więc też się rozejdzie po całej rodzinie. Nasze rodziny wiedzą tylko o jednym moim poronieniu i niezbyt dobrze to znieśli, na pewno nie było to dla mnie wspierające, więc o kolejnych im nie mówiłam. Dlatego o ciąży postanowiłam powiedzieć dopiero po genetycznym.
Czy w tym tygodniu detektor już pokaże tętno? Czytałam, że dopiero po 20 tyg taki domowy detektor się sprawdza.
Jeżeli masz dobry to poleć proszę -
nick nieaktualnyDziewczyny ilosc chromosomow prawidlowa! Niestety na nastepne te poszerzone wyniki z mikromacierzy musze czekac do 16 pazdziernika
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2019, 13:46
Nikodemka, Mia ❤️, KolendrA, meetme, amethyst, Katy, Alunis, syllwia91, Agulkowa, White Innocent, Makt, kate2friend, Tosiiia, Olalasz, Dorjana lubią tę wiadomość
-
gosia.czar wrote:Coleen wrote:My w najbliższy weekend jedziemy do rodziców więc im powiemy, na pewno sprawdzę detektorem z rana czy mały żyje 🙈 więc też się rozejdzie po całej rodzinie. Nasze rodziny wiedzą tylko o jednym moim poronieniu i niezbyt dobrze to znieśli, na pewno nie było to dla mnie wspierające, więc o kolejnych im nie mówiłam. Dlatego o ciąży postanowiłam powiedzieć dopiero po genetycznym.
Czy w tym tygodniu detektor już pokaże tętno? Czytałam, że dopiero po 20 tyg taki domowy detektor się sprawdza.
Jeżeli masz dobry to poleć proszęgosia.czar lubi tę wiadomość
-
Natalia - ciesze sie! Bedzie dobrze.
Sylwia, no widziszMoze to jakas jednorazowa sytuacja, w ktorej pogorszyly sie te proby... trzymam kciuki!
syllwia91, Natalia05 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
To chyba teoria Ramziego. Trzeba sprawdzić na zdjęciu usg z 8 tygodnia. U mnie wyglądało to jak na 1 zdjęciu w 2 rzędzie, czyli na dziewczynkę i faktycznie będzie dziewczynka.
Natalia to super, trzymam kciuki za resztę wyników.Makt, Gratka lubią tę wiadomość
Córeczka 13.03.2020
Jest i on 💕 24.06.2021r.
Mutacja czynnika V Leiden hetero. -
Natalia kamień z serca! Nam też mieli badać wszystko z naciskiem na bodajże 15 chromosom czy jakoś tak czyli zespół di Georga bo wtedy najczęściej występuje wada serca ta co u nas. Ale skoro znaleźli trisomię to już dalej chyba nie badali. Aczkolwiek tą drugą amnio robili nam tą metodą mikromacierzy więc widocznie tylko to u nas było. Wg mnie najgorsze macie wykluczone. Ta reszta bywa różna ale chyba dużo rzadziej występuje. Czyli jednak u Was czeka się tak samo długo jak u nas... Na pewno wyniki będą dobre! Teraz tylko dokładne badanie serduszka i nic nie powinno Was już zaskoczyć!Tp 26/27.04.2021
10.2019 Aniołek 18tc
02.2018 Synek
12.2016 Aniołek 24tc
09.2014 Córeczka -
nick nieaktualnyTo mowisz to tak dlugo trwa? Hmm no widocznie tak, no trudno, jakos przezyje ten miesiac. Nie wiem pojde medytowac czy co 🤣 Jesli ta teoria ze stresem i rozwojem mozgu jest prawdziwa to ja chyba urodze geniusza 🤣
Kazio no wiem ze tam juz rzadziej wystepujace ale w sumie my mamy ta rzadka dextrocardie... to jest 1 na 12 czy 15 tys ludzi. I jesli to bedzie wada izolowana i serce bedzie odpowiedniej budowy to bedzie jeszcze rzadsza przypadlosc 🙈
Sylwia ja cos czytalam ze cholina chyba dobrze na watrobe wplywa i tez na mozg dziecka.syllwia91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Natalia właśnie u nas tydzień czeka się na te szybkie podstawowe (Fish lub acgh) a na te dokładne 3-4 tygodnie. Oby już nic tam nie wyszło
Ja żelaza jeszcze nie biorę. Chyba 11,2 mamm hemoglobinę. Ostatnio dostałam chyba przy 10,5. Żelaza nigdy nie badałam 🤔 kurcze jakby chcieć sobie wszystko pobadać to by można zbankrutować 😲Tp 26/27.04.2021
10.2019 Aniołek 18tc
02.2018 Synek
12.2016 Aniołek 24tc
09.2014 Córeczka -
Alunis wrote:To chyba teoria Ramziego. Trzeba sprawdzić na zdjęciu usg z 8 tygodnia. U mnie wyglądało to jak na 1 zdjęciu w 2 rzędzie, czyli na dziewczynkę i faktycznie będzie dziewczynka.