Marcowe mamy 2020 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, zazdroszczę wam tych waszych pięknych piłeczek.
Ja to wyglądam dalej jakbym była w ciąży spożywczej. Mam dwa brzuchy a pomiędzy nimi płasko a nawet trochę wklęsłe w okolicy pępka.Chociaż jak sobie ładnie złapię to wygląda lepiej
Ja to jednak wagę miałam naprawdę wysoką, dopiero zaczynałam walkę z IO i nie zdążyło mi nic spaść
Ide za chwilę do paczkomatu po chustę i tiul na pompony do pokoju małej
Takie małe rzeczy a cieszą.
Tylko szkoda że tej komody brak:(Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2020, 10:39
Mia ❤️, Natalia05, Agulkowa, Gratka, Katy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMi tez ostatnio zajelo 8 miesiecy
Dwie poprzednie to szybko ze dwa. Teraz bede sie starac szybciej stracic bo lato i nie zamierzam na plazy jako taki grubas chodzic 😀
Sluchajcie a nie jest lepiej jednak dla dziecka jak ma glowe w dol? W sensie dla rozwoju mozgu i ukrwienia itd? Cos mi sie wydaje ze czytalam gdzies... Probowac obracac, stawac na glowie czy jak 🤣Auricomka lubi tę wiadomość
-
Natalia05 wrote:Mi tez ostatnio zajelo 8 miesiecy
Dwie poprzednie to szybko ze dwa. Teraz bede sie starac szybciej stracic bo lato i nie zamierzam na plazy jako taki grubas chodzic 😀
Sluchajcie a nie jest lepiej jednak dla dziecka jak ma glowe w dol? W sensie dla rozwoju mozgu i ukrwienia itd? Cos mi sie wydaje ze czytalam gdzies... Probowac obracac, stawac na glowie czy jak 🤣 -
Auricomka wrote:Też czytałam taki artykuł kiedyś, że jest takie podejrzenie tylko co zrobić jak bdkbjk che bokiem. Mój ostatnio był gloskowo i konkretne kopy w zebradajd
-
Dziewczyny, a czy któraś z Was jeszcze została z tym łożyskiem przodującym, czy tylko ja jestem taką szczesciarą?
31.01-1 IUI 🙁
25.02- 2IUI🙁
06.05- początek przygotowań do IVF
19.06 punkcja: 11 oocytów, 7 dojrzałych, 7 zarodków
22.06 transfer dwóch 3-dniowych zarodków (8A/B i 10A),
1 ❄️ -
Gratka wrote:Bralyscie w ciąży urosept i żurawit? Mam przepisane przez gin. Nic te moje wyniki moczu się nie poprawiły 😔
31.01-1 IUI 🙁
25.02- 2IUI🙁
06.05- początek przygotowań do IVF
19.06 punkcja: 11 oocytów, 7 dojrzałych, 7 zarodków
22.06 transfer dwóch 3-dniowych zarodków (8A/B i 10A),
1 ❄️ -
Ja pije regularnie sok z żurawiny 100% z oleofarmu i póki co odpukac jest super. 3x dziennie po 2 łyżki stołowe na szklankę wody.16.08. Drugi Synuś, pępowina trójnaczyniowa
20.07.22 Prenatalne, pępowina dwunaczyniowa, synek ??
15.06.22 Mamy 💜 i 10 mm Żabeczkę 😻
05.03.2020 39tc , cc rodzi się Szymcio💙 ma 2 lata i 5 m-cy
29.07.19 Serduszko 💖 8tc+1, 17 mm człowieka -
nick nieaktualny
-
Ja dziś miałam drugie usg 3 trymestru. Miałam skierowanie z Enelmed w pakiecie to poszłam chociaż jakoś badania w Enelmed vs mój ginekolog to jakaś przepaść. 5 minut usg i każdy komentarz musiałam wymuszać na lekarzu. Ale wszystko wyglada super, ułożenie główkowe, waga 2100g czyli 69 centyl. Ostatnio był 92 centyl wiec trochę chłopak przystopował na szczęście
Ja mam imię wybrane - Adam już z 15 latdobrze ze mąż zaakceptował bo by był problem.
Nie wiem za to na jaki szpital się zdecydować i to mnie meczy ostatnio...Katy, Mia ❤️, Gratka, Agulkowa lubią tę wiadomość
-
Rusalka - ale i tak ladna waga! Super
Olalasz - moje bylo ostatnio nadal brzeznie przodujace, ale mowil cos, ze tylko lekko zachodzi na szyjke i obstawia, ze jeszcze ja calkeim odsloni.Olalasz lubi tę wiadomość