MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
sunset06 wrote:Cześć dziewczyny. Chciałam się do was dopisać,ale niestety we wtorek okazało się że to ciąża pozamaciczna:(jestem już po operacji. Życzę wam wszystkiego dobrego!maj- krótki protokół- 6 mrozaczków
15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306
-
Magda-lenka wrote:Ja się żegnam. Malcowi nie bije serduszko. Powodzenia dziewczyny.
Słońce jest mi tak przykro.
To jest tak smutne, że niemal każdego dnia jakaś dziewczyna pisze, że się z nami żegna, bo nie wyszło. A my nigdy nie mamy pewności, że przy kolejnej wizycie nie będziemy następne...
-
Marpati wrote:Hej, jestem w ciąży i mogę być upierdliwa ;] co do listy. Jestem na niej, a zaraz poniżej, że nie ma daty porodu mam wrażenie, że ktoś bezmyślnie dał, kopiuj wklej i nie czytał tego co pisze. Przepraszam, jeżeli kogoś uraziłam ale szkoda czasu i miejsca.
Przepraszam Cię bardzo! :* skopiowałam listę z pierwszej strony a potem uzupełniałam też patrząc w tabelkę z gmail. Nie zauważyłam tego i dziękuję za zwrócenie uwagi
Uzupełniłam też terminy wizyt Cały dzień ovu i belly nie działało, wam też? Dlaczego poznikało większość awatarów?
My po dzisiejszej wizycie mamy 2.39cm. Termin porodu zmienił się na 10.03. Dzidziuś młodszy o 3 dni według pierwszego usg, i 2 według om. Ale się stresowałam, bałam się że znowu usłyszę że serduszko nie bije... widziałam rączki, nóżki taki mały, a już go kochamy
Tosia 1981, MatyldaG, Dziunka, milagro lubią tę wiadomość
Aniołek 03.2016
Dziewczynka 23.02.2017
Trzecia ciąża - tp. 28 listopad 2018 -
Jestem po wizycie Maleństwo ma 1,44 cm i serduszko bije jak szalone. Ale ulga - przynajmniej na chwile wedlug USG 7t5d
Dostałam luteinę 100 mg 2x/dzień (bo cos z jednej strony cieńsza jest ta powłoka dookoła pęcherzyka ciążowego - nie wiem jak się to nazywa), ale ginka kazała mi się tym nie przejmować, że póki co nic się nie dzieje a luteina tylko na wszelki wypadek..
Tak sie tylko zastanawiam, bo do tej luteiny jest taki dziwny aplikator dołączony. Ale jest napisane w ulotce że ciężarnym zalecane jest aplikowanie palcem wskazującym. Jak Wy aplikujecie?? palcem czy tym aplikatorem?Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2016, 21:39
MatyldaG, Tita92, borsuk, Tosia 1981, anuschka, Dziunka, jenny88, milagro lubią tę wiadomość
-
Belly i ovu cały dzień wariuja Tosia to widzę ze nie ja jedyna z nadciśnieniem :p M&Ms ja za namową koleżanek z forum aplikuje palcem bo aplikator mnie podrażnial gratuluję udanej wizyty
-
Ja też już po wizycie maluszek ma 1,33cm, 7+4 wg usg, serduszko napinkala 147 uderzeń na minutę i nawet przez 2 sekundki słuchaliśmy! Mój Mąż (jak to w ogóle brzmi ) był wniebowzięty widokiem
Tosia 1981, MatyldaG, M&Ms, jenny88, milagro, borsuk lubią tę wiadomość
-
M&Ms mam tylko o 1 dzień młodszą ciążę od Twojej i 1 mm mniejszą. Ale to było niesamowite. Chyba w końcu zacznie do mnie docierać co się dzieje w moim ciele.
Co do wizyty, byłam prywatnie bo terminy były kosmiczne i dostałam karteczkę na badania. Cały plik badań... i trochę nie bardzo uśmiecha mi się je robić prywatnie. Myślicie że mogę spróbować się dostać gdzieś na nfz żeby tylko dostać skierowanie na te badania?
A Belly od wczoraj wywija takie kawały. Nasze posty znikły. No cóż...M&Ms lubi tę wiadomość