MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej. Ja miałam wczoraj wizytę. Próbowałam dodać wczoraj post i dzisiaj rano, ale niestety nie dało się.
Więc tak, widziałam bijące serduszko na co w sumie najabardziej liczyłam. Z całej ekscytacji zapomniałam jako Pani Doktor mówiła mi wymiary fasolki. Pamiętam, że stwierdziła "duży dzieciaczek". Wszystkie badania mam ok. Założono mi też kartę ciąży ciąża ma 9 tygodni i 5 dni. Termin według obliczeń lekarki to 5.03.
Na chwilę obecną czekam na wizytę prenatalna 20.08MatyldaG, anuschka, Dziunka, jenny88, Tosia 1981, chloet, borsuk lubią tę wiadomość
-
Witamy się po usg pierwszym,jest dzidzia i serducho i informacja ze wg.usg ciąża starsza czyli dziś 7w2d.Cieszymy się bardzo.Mam już skierowanie na usg prenatalne i test Pappa
MatyldaG, jenny88, milagro, Tosia 1981, m@rtynka lubią tę wiadomość
08.04.2015 ur.się K.
25.07.2016 i cud-TP 22.03.2017 spodziewamy się synka
-
Anuschka ja też byłam zalogowana na obcym koncie, waszych wczorajszych wpisów w ogóle nie widziałam dopiero teraz. Dopóki nie skończą prac to chyba nie ma co aktualizować listy
-
Nelus jak tylko belly będzie normalnie funkcjonować
My dziś jedziemy na urlop Trochę odpoczynku przyda się każdemuTosia 1981, MatyldaG, borsuk, Malinka1984_, Nelus lubią tę wiadomość
Aniołek 03.2016
Dziewczynka 23.02.2017
Trzecia ciąża - tp. 28 listopad 2018 -
Ewa wrote:tak zazdroszczę tym, które są już po wizytach i dowiedziały się, że jest ok ja mam w poniedziałek i ciągle o tym myślę
ja mam dopiero za 2 tyg, po miesiącu przerwy i już w ogóle umieram z niecierpliwości. A jeszcze po tych smutnych wiadomościach na forum to już boję się całkiem, że pójdę na wizytę i będę miała taką samą sytuację. -
Wczoraj moje wpisy były usuwane na bieżąco. Dziewczyny moje kochane tak bardzo jest mi przykro z powodu Waszych strat Nawet sobie nie wyobrażam co musicie czuć. Ściskam każdą z Was bardzo mocno :*
-
Uwielbiam wiadomości o rosnących dzieciaczkach w Waszych brzuszkach Ciesze się z każdego kolejnego milimetra Oby na forum już tylko były dobre wiadomości :* :*
milagro, MatyldaG, Magda87, Klarcia, m@rtynka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Napisalam wczoraj i nie moglam wyslac...widzialam odpowiedzi na posty, ktorych ja nie widzialam...maniana jakas...ech
Dzien dobry, mnie dzis znowu mdli..
Dziewczyny moje kochane, przytulam kazda z osobna, przykro mi,wiem co czujecie...tego nie da sie opisac..i brak slow na wiecej