MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymisia_ wrote:cały czas wizyty , badania ,usg będą ważne nie istotne czy to pierwszy czy ostatni trymestr
Nagie232 i Crisperss widzę jesteśmy na tym samym etapie
Co do pobolewania jajnika po prawej stronie mnie również to się tyczy. Pytałam giną powiedział, że to normalne i nie ma teraz związku z dzieckiem.
Osę rozróznie wszędzie - wyglada poprostu wrednie i złośliwie
Błękitna również nie ryzykowalabym. Dobrze wysmazony owszem, ale krwi bym unikalaWiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2016, 19:28
-
Mimi86: też na mięso czy kurczaka nie mogę patrzeć.
Stejka też bym nie ryzykowała. Chociaż taką metkę bym zjadła
Mnie zamiast jajnika, nieraz kłuje od czasu do czasu coś - ktoś w środku. Chyba prawidłowo, co?
Przy zapiętych dżinsach czuję się niekomfortowo i jak tylko nikt nie widzi to rozpinam guzik
W poniedziałek u nas w mieszkaniu mają malować okna od zewnątrz. Na początku mówili, że potrzebują cały dzień (3okna) jak mąż na nich nakrzyczał to zrobiły się 3h. Mimo wszystko będę się ewakuować w poniedziałek z rana z domu...
w czwartek u endokrynologa (długa historia) chcieli mi pobrać 8 ampułek krwi zamiast 1, ostatecznie po rozmowie z lekarzem wyszło na jednej. Tak się zdenerwowałam, że po 5h miałam tak podwyższone ciśnienie coś/ 94 i cukier w moczu jak nigdy wcześniej. Ciekawa jestem jak wyjdzie tsh czy będzie miarodajne... także nie polecam się denerwować
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2016, 20:34
-
Balladyna ja też mam detektor, kupiłam go w poprzedniej ciąży ale niestety nie wykorzystałam. Za tydzień będę w Polsce to może zobacze jak to działa
Dziewczyny, dużo postów poznikało. Uzupełniłam listę sprawdźcie czy się zgadza
My dojechaliśmy, są ogromne korki zamiast 5h jechaliśmy 7.5hAniołek 03.2016
Dziewczynka 23.02.2017
Trzecia ciąża - tp. 28 listopad 2018 -
Dziewczyny.. uszy się zatykają gdy ktoś ma krzywą przegrodę nosa (o ile to nie uszkodzony bębenek).. w ciąży może się nasilać. Ja tak mam męczy mnie od czasu do czasu lewe ucho. Wyjaśnił mi to kiedyś laryngolog.
Pszczółki są przyjazne i puchate, a jak już dziabną to odpada im żądło (często zostaje na skórze) i umierają. Osa dziabnie i odleci razem z żądłem.. no chyba, że się ją ubijeWiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2016, 02:00
-
Ja tez mam takie ciagniecia jajnikow i do tego brunatny sluz ale lekarz przebalal mnie w piatek i mowil ze wszystko ok a to wszystko dlatego ze w ten dni by mi przypadal okres i organizm tam reaguje.
-
Marrtusia wrote:Matylda,jak tam Twoje mdlosci?Lepiej troche?
-
nick nieaktualnyJeśli nie sprawi Wam to różnicy to proszę usuncie mnie z listy również w miejscu gdzie są dziewczyny po poronieniu.
aaa i Magda super ze mnie usunelas z przyjaciółek jak poronilam! Brawo ty!Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2016, 10:00
-
_Abby_ wrote:Jeśli nie sprawi Wam to różnicy to proszę usuncie mnie z listy również w miejscu gdzie są dziewczyny po poronieniu.
aaa i Magda super ze mnie usunelas z przyjaciółek jak poronilam! Brawo ty!
Abby, trzymaj sie Kochana...ten Twoj avatar od pierwszej chwili tutaj kojarzyl mi sie z nadzieja, z takim szczesciem i pozytywna aura...i tego Ci zycze. Przytulam mocno....
-
MatyldaG wrote:Eee jak były tak są ale robie co mogę żeby je ograniczyć jem po trochu praktycznie cały czas i leżę A jak u Ciebie?? Przeszło coś?
-
Marrtusia wrote:U mnie tez dupa.Chociaz powiem Ci,ze zdarzaja mi sie dni,ze przez jakies 20 minut nie jest mi niedobrze i czuje sie wtedy bardzo dziwnie:) Dalej nie wymiotuje i mam klaka w gardle.Od srody poza duphastonem biore dodatkowo luteine dopochwowa,nie wiem,czy to od tego,ale strasznie mnie zaczela bolec glowa.W piatek skonczyl mi sie urlop,jutro powinnam wracac do pracy.Nie wiem co robic:( Moze pojde do rodzinnego po zwolnienie,bo w pracy to raczej nie wysiedze.
a ginek ci nie przedluzy l4 bez wizyty? -
Marrtusia wrote:Ja chodze na nfz,do tego moja gin jest teraz na urlopie.Pojde jutro do rodzinnego,troche jej poplacze,ze zle sie czuje i poprosze o zwolnienie.Dziecko teraz najwazniejsze,do pracy wroce jak przejda mi mdlosci,nie ma co sie meczyc.
-
nick nieaktualny_Abby_ wrote:aaa i Magda super ze mnie usunelas z przyjaciółek jak poronilam! Brawo ty!
Zaraz zerknę w ustawienia, bo przez problemy z ovu straciłam ostatnio wiele rzeczy m.in. notatki, objawy, temperaturę w swoich wykresach oraz posty
Skończyła mi się ciąża bezobjawowa od wczoraj jak jem rzadziej niż co 3 h to zaczyna mnie mdlićKlarcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ehhh dziewczyny ja też mam straszne mdłości które nie odpuszczają mi ani na chwilę w ciągu dnia.... Najgorsze jest to jak jest mi tak niedobrze, że nie mogę zasnąć a rano już o 5-6 znów mnie budzą... Do tego trochę wymiotuję, ale nawet to wolę, bo wtedy czuję ulgę chociaż przez chwilkę... Ja dostałam na te mdłości takie czopki, torecon chyba, ale z uwagą, że stosować w najgorsze dni itd., i jeszcze nie zastosowałam bo ciągle myślę - wytrzymam, pewnie jeszcze może być gorzej .. I tak się męczę...Plus i minus jest taki, że cały przyszły tydzień leżę na l4 - plus bo w pracy było mi już bardzo ciężko z tym samopoczuciem a minus, że to dlatego, zaczęłam mieć skurcze macicy I mam przykaz leżenia- dosłownie