MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymisia_ wrote:cały czas wizyty , badania ,usg będą ważne nie istotne czy to pierwszy czy ostatni trymestr
Nagie232 i Crisperss widzę jesteśmy na tym samym etapie
Co do pobolewania jajnika po prawej stronie mnie również to się tyczy. Pytałam giną powiedział, że to normalne i nie ma teraz związku z dzieckiem.
Osę rozróznie wszędzie - wyglada poprostu wrednie i złośliwie
Błękitna również nie ryzykowalabym. Dobrze wysmazony owszem, ale krwi bym unikalaWiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2016, 19:28
-
Mimi86: też na mięso czy kurczaka nie mogę patrzeć.
Stejka też bym nie ryzykowała. Chociaż taką metkę bym zjadła
Mnie zamiast jajnika, nieraz kłuje od czasu do czasu coś - ktoś w środku. Chyba prawidłowo, co?
Przy zapiętych dżinsach czuję się niekomfortowo i jak tylko nikt nie widzi to rozpinam guzik
W poniedziałek u nas w mieszkaniu mają malować okna od zewnątrz. Na początku mówili, że potrzebują cały dzień (3okna) jak mąż na nich nakrzyczał to zrobiły się 3h. Mimo wszystko będę się ewakuować w poniedziałek z rana z domu...
w czwartek u endokrynologa (długa historia) chcieli mi pobrać 8 ampułek krwi zamiast 1, ostatecznie po rozmowie z lekarzem wyszło na jednej. Tak się zdenerwowałam, że po 5h miałam tak podwyższone ciśnienie coś/ 94 i cukier w moczu jak nigdy wcześniej. Ciekawa jestem jak wyjdzie tsh czy będzie miarodajne... także nie polecam się denerwować
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2016, 20:34
-
Balladyna ja też mam detektor, kupiłam go w poprzedniej ciąży ale niestety nie wykorzystałam. Za tydzień będę w Polsce to może zobacze jak to działa
Dziewczyny, dużo postów poznikało. Uzupełniłam listęsprawdźcie czy się zgadza
My dojechaliśmy, są ogromne korkizamiast 5h jechaliśmy 7.5h
Aniołek 03.2016
Dziewczynka 23.02.2017
Trzecia ciąża - tp. 28 listopad 2018 -
Dziewczyny.. uszy się zatykają gdy ktoś ma krzywą przegrodę nosa (o ile to nie uszkodzony bębenek).. w ciąży może się nasilać. Ja tak mam
męczy mnie od czasu do czasu lewe ucho. Wyjaśnił mi to kiedyś laryngolog.
Pszczółki są przyjazne i puchate, a jak już dziabną to odpada im żądło (często zostaje na skórze) i umierają. Osa dziabnie i odleci razem z żądłem.. no chyba, że się ją ubijeWiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2016, 02:00
-
Ja tez mam takie ciagniecia jajnikow i do tego brunatny sluz ale lekarz przebalal mnie w piatek i mowil ze wszystko ok a to wszystko dlatego ze w ten dni by mi przypadal okres i organizm tam reaguje.
-
Marrtusia wrote:Matylda,jak tam Twoje mdlosci?Lepiej troche?
A jak u Ciebie?? Przeszło coś?
-
nick nieaktualnyJeśli nie sprawi Wam to różnicy to proszę usuncie mnie z listy również w miejscu gdzie są dziewczyny po poronieniu.
aaa i Magda super ze mnie usunelas z przyjaciółek jak poronilam! Brawo ty!Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2016, 10:00
-
_Abby_ wrote:Jeśli nie sprawi Wam to różnicy to proszę usuncie mnie z listy również w miejscu gdzie są dziewczyny po poronieniu.
aaa i Magda super ze mnie usunelas z przyjaciółek jak poronilam! Brawo ty!
Abby, trzymaj sie Kochana...ten Twoj avatar od pierwszej chwili tutaj kojarzyl mi sie z nadzieja, z takim szczesciem i pozytywna aura...i tego Ci zycze. Przytulam mocno....
-
MatyldaG wrote:Eee jak były tak są ale robie co mogę żeby je ograniczyć jem po trochu praktycznie cały czas i leżę
A jak u Ciebie?? Przeszło coś?
-
Marrtusia wrote:U mnie tez dupa.Chociaz powiem Ci,ze zdarzaja mi sie dni,ze przez jakies 20 minut nie jest mi niedobrze i czuje sie wtedy bardzo dziwnie:) Dalej nie wymiotuje i mam klaka w gardle.Od srody poza duphastonem biore dodatkowo luteine dopochwowa,nie wiem,czy to od tego,ale strasznie mnie zaczela bolec glowa.W piatek skonczyl mi sie urlop,jutro powinnam wracac do pracy.Nie wiem co robic:( Moze pojde do rodzinnego po zwolnienie,bo w pracy to raczej nie wysiedze.
a ginek ci nie przedluzy l4 bez wizyty? -
Marrtusia wrote:Ja chodze na nfz,do tego moja gin jest teraz na urlopie.Pojde jutro do rodzinnego,troche jej poplacze,ze zle sie czuje i poprosze o zwolnienie.Dziecko teraz najwazniejsze,do pracy wroce jak przejda mi mdlosci,nie ma co sie meczyc.
-
nick nieaktualny_Abby_ wrote:aaa i Magda super ze mnie usunelas z przyjaciółek jak poronilam! Brawo ty!
Zaraz zerknę w ustawienia, bo przez problemy z ovu straciłam ostatnio wiele rzeczy m.in. notatki, objawy, temperaturę w swoich wykresach oraz posty
Skończyła mi się ciąża bezobjawowaod wczoraj jak jem rzadziej niż co 3 h to zaczyna mnie mdlić
Klarcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ehhh dziewczyny ja też mam straszne mdłości które nie odpuszczają mi ani na chwilę w ciągu dnia.... Najgorsze jest to jak jest mi tak niedobrze, że nie mogę zasnąć a rano już o 5-6 znów mnie budzą... Do tego trochę wymiotuję, ale nawet to wolę, bo wtedy czuję ulgę chociaż przez chwilkę... Ja dostałam na te mdłości takie czopki, torecon chyba, ale z uwagą, że stosować w najgorsze dni itd., i jeszcze nie zastosowałam bo ciągle myślę - wytrzymam, pewnie jeszcze może być gorzej .. I tak się męczę...Plus i minus jest taki, że cały przyszły tydzień leżę na l4 - plus bo w pracy było mi już bardzo ciężko z tym samopoczuciem a minus, że to dlatego, zaczęłam mieć skurcze macicy
I mam przykaz leżenia- dosłownie