MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kasiula02 wrote:Dziewczyny korzystajcie z krajowych owoców i warzyw;
anuschka: fasolka, bób, jagody, jabłka, marchewka, pomidory, ogórasy, brzoskwinie- nonstop! Samo zdrowie
Duużoo jedzenia i jeszcze więcej spania
Przez moje gardło przechodzi chleb z masłem, albo paluszki bez soli. Nic wiecej(
Aniołek 03.2016
Dziewczynka 23.02.2017
Trzecia ciąża - tp. 28 listopad 2018 -
Hej. Wpadlam sie tylko pozegnac. Moja ciaza okazala sie zasniadem (prawdopodobnie), jutro mam zabieg. Zycze wam samych szczesliwych chwil w ciazy, zero stresu i niepikoju. Pewnie kiedys tu wroce bo nie poddam sie tak latwo ale dzis nie jest moj czas. Pozdrawiam Was serdecznie :*2010 - misiu 💙🐻
Starania od I 2016
08.2016 - zaśniad całkowity
05.2019 IVF Kriobank - 1 x3BB 😭
03.2020 😭 ciąża pozamaciczna/resekcja prawego jajowodu
07.2024 Invicta Wrocław
22.07 - start stymulacji (Menopur 225+ Orgalutran)
❄ 3.1.1 😇
❄3.2.2 ⏳
❄4.1.2 😞
❄4.2.2
👩🏻 '89
TSH- 1,4
Kariotyp ✅
Zespół antyfosfolipidowy ✅
👨🏻 '83
Nasienie ✅
Kariotyp ✅
30.09 ----> ❄ 4.1.2 😔
28.10 ----> ❄3.1.1 (+relanium) 27.11 😇 💔😞
28.04 ----> ❄ 3.2.2 (+ relanium, +neoparin) ⏳ -
Marynia991 wrote:Mi sie podobaja imiona: Maksymilian, Leon i Mateusz ale mój mąż mówi ze Maks to pies a Leon to stary dziad( hahaha ja sie nie zgadzam z jego opinią) wiec został Mateusz. O damskich narazie nie myslimy bo oboje mamy przeczucie ze będzie chłopak. Choć ja baardzo bym chciała dziewczynkę
Też nie lubię jak ludzie skracają to piękne imię- Maksymilian..
a Leon kojarzy mi się tylko z baaardzo starym, ale baaardzo dziarskim i żywiołowym zakonnikiem
Anuschka: biedactwo -
Wlasnie wyrzucilam piers z kurczaka (zrobiona a'la schabowe), wczoraj ledwo zjadlam bo z buraczkami. Dzisiaj skonczylo sie tym,ze na obiad zjadlam pol bulki z podgrzanym serem haloumi z mieta (na szczescie z pasteryzowanego mleka).
Coraz gorzej z moim wstretem do miesa w ciazy...troche mnie to przeraza,bo cos jesc musze...
ostatnio tylko twsrog,ser zolty,pomidory i rzodkiewka. Dobrze,ze smoothie mi wchodzi,tyle,ze o2ocowe z dodatkiem szpinaku lub jarmuzu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2016, 17:31
-
Ja pojechałam do pepco po stanik sportowy przy kasie zaczęło mnie mdlic, a pani jeszcze sto pytań do - a może doładowanie, a może lakier? ja z zamknięta buzia kiwam ze nie,a już czuję wszystko w gardle. Wkoncu coś jej odburknelam rzuciłam kasę i prawie wybieglam patrzyła na mnie jak na jakąś niewychowana paniusie, koło auta zaliczyłam belta i wróciłam do domu. Ehh zakupy roku - ale dzięki wielkie temu kto taki stanik wymyślił!
chloet lubi tę wiadomość
-
MatyldaG tak dzis o tych zakupach gadałysmy, ze i ja pobiegłam
Tez kupiłam ten stanik sportowy w pepco
I jakies leginsy na predkosci i do domu. W zyciu sie tak zakupami nie umęczyłam
MatyldaG lubi tę wiadomość
Tosiu czekamy na Ciebie
30 tc - 1430g 34tc- 2182g -
Hehehe ten za 7,99? :p ja wzięłam czarny i biały i juz dawno mi tak wygodnie nie było
10 minut zakupów i tez padam :p
-
Tak ten za 7,99
Ja wzięłam tylko biały bo czarne były tylko s/m a ja mam raczej spory biust. Następnym razem czarny dokupie bo jest super wygodny. Ostatnio moja znajoma mi go poleciała. Całą ciąze przechodziła w nim, a teraz karmi i mowi, ze woli ten z pepco niz te typowe do karmienia.
Tosiu czekamy na Ciebie
30 tc - 1430g 34tc- 2182g -
Jestem już po dzisiejszej wizycie
Dzidziuś ma 5,24 cm długości, fałd karkowy o grubości 1,65 mm, widoczna kość nosowa, kończyny prawidłowo rozwinięte
Gin powiedział, że wydaje mu się, że będzie chłop
Ja tam miedzy nóżkami też coś widziałam, podobnie jak mój mąż
ale to jeszcze do potwierdzenia. Pod koniec badania zaczął się strasznie wiercić i brać rączkę do buzi - widok niesamowity
Kolejna wizyta 19 września. Koszt badań razem z wizytą 100 zł, co mnie zdziwiło bo niektóre dziewczyny na forum pisały, że do 300 zł.
Kingulla jest mi strasznie przykro, nie poddawaj się dziewczyno !!! Wracaj do nas szybko!!!MatyldaG, m@rtynka, milagro, kr0pka, anuschka, chloet, maggdax, Mimi86, borsuk, Tosia 1981, Vaina, jenny88, Dziunka, Englein lubią tę wiadomość
-
Czarnuszka, super, fajnie, że masz badanie ze sobą i już jesteś spokojna,że wszystko dobrze. A ja pognam jutro do pepco po stanik sportowy
Mam jeden z lidla, uwielbiam go i mam zamiar całą ciążę przechodzić w sportowych stanikach.