MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, moje znawczyni diety. Kupiłam sobie kiełbaski koktajlowe. Takie: https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQapsTMtwL-vvza_CHFdcUE6A1InWr8ePWRiTCSYwQTfWAJzFJ5xw
Myślicie, że mogę wcinać je "surowe"?Misia ❤ 25.03.2017
Ciąża biochemiczna 05.03.2018 -
no na niektórych książkach potrafią być baardzo duże różnice. Chociażby "What Katie ate" - 1 tom w empiku 69,99 w bonito - 52,49. Drugi tom - empik 64,99 bonito 41,99
-
m@rtynka wrote:Kurde ja ostatnio nie mogę się zebrać do czytania książek, a od paru lat czytałam przynajmniej 1 miesięcznie. A teraz zonk
musze się bardziej zmotywować.
też mam z tym problem. uwielbiam czytać, ale od kiedy jestem w ciąży nie umiem się skupić, a po kilku minutach lektury chce mi się już spać -
m@rtynka wrote:U mnie dzisiaj na obiad pieczarkowa z makaronem i naleśniki ze szpinakiem z sosem czosnkowym
takiego mam smaka na te naleśniki
Ja niedawno miałam małą sprzeczke z dziewczyną na ovu właśnie na temat czytania fioletowej storny, że tutaj zdarzają się dolujące tematy i staram się ich nie czytać. To uslyszlam od koleżanki, że traktuje dziewczyny po poronieniach jak trendowate. Gdzie nic takiego nie napisałam. No i prawie życzyła mi złego i chyba nie tylko mnie.
Dziewczyna nie miała się czego przyczepić. Widziałam to, a tego konta już nie ma. Przecież nie od dziś wiadomo, że im mniej się wie tym lepiej się śpiAnita12 lubi tę wiadomość
Aniołek 03.2016
Dziewczynka 23.02.2017
Trzecia ciąża - tp. 28 listopad 2018 -
kr0pka wrote:Bez przesady, póki nie jecie tego pasztetu codziennie w ilościach hurtowych to nic się nie powinno stać. Jakaś kanapeczka od czasu do czasu raczej nie zaszkodzi. Ja akurat wolę unikać ale tylko dlatego, że ja się powstrzymać nie potrafię i ja do pasztetu to nawet kanapki nie potrzebuję
potrafię plasterki podkrawać co chwila, maczać w musztardzie i wpierdzielać więc ekhem.. nie powstrzymałabym się po kanapeczce
Bardziej brakuje mi camemberta.. Kurde 9 miesięcy bez alko mnie nie rusza ale 9 miesięcy bez camemberta - trauma.. Niby na ciepło można ale mam mieszane uczucia
Co do książek mam "ciężarówką przez 9 miesięcy" i "Ciąża. Instrukcja Obsługi". Pierwsza jest specyficzna i wiem, że niektóre kobiety na nią narzekały ale cóż - to ma być na wesoło, trzeba mieć trochę poczucia humoru. Druga jest raczej nawet bez żartów ale jest fajna bo przystępna z diagramami, rysunkami itp.
Poważną chcę kupić (chyba standardowo jak większość)- "w oczekiwaniu na dziecko". Chociaż tak naprawdę jeśli chodzi o ciążę to czytam bardziej informacyjnie, naczytałam się już przez cały okres starań. Więcej wiedzy będę potrzebować na temat "obsługi" noworodka niż samej ciąży
-
sonialik wrote:no własnie problem jest w tym ze nie mam jak zrobic bo jestem na wsia i nie mam w poblizu apteki a pojechac jak narazie nie mam jak
a jaki sluz powinien byc czy wgl powino byc sucho przed miesiaczka ?
-
Anita12 wrote:No właśnie ta"w oczekiwaniu na dziecko" jest dla mnie nie do przyjęcia. Raz, że nie zgadzałam się z wieloma informacjami, dwa, że czytając do końca można przeżyć traumę. Przeczytałam do pewnego momentu i stwierdziłam "dość" te następne po urodzeniu dziecka też mam ale nie korzystam.
to mnie zakoczyłas.. to chyba jednak zrobię wycieczkę do empiku i najpierw zobaczę czy mi podejdzie czy nie.
Balladyna tej nawet nie znam, poszukam z ciekawości -
Musze Wam znowu pomarudzic
wróciłam do domu zjadłam spaghetti i całe zwróciłam
jest mi tak nie dobrze ze jeszcze tak nie było już nie wiem co mam robić jak siedzieć ani leżeć do tego jestem sama w domu i po co kolwiek musze sama nawet nie mam komu pozrzedzic
-
Chloet u mnie to samo po jakimś czasie zaczyna mnie spanie łapać i jeszcze moja córka 3 łatka zadje 100 pytań co chwila, więc gubie sens tego co czytam.
Anuschka a szkoda pisać już o tej sytuacji ja nie chciałam źle wyszło jak wyszło. Tylko niepotrzebnie się wkurzylam.Każda z nas omija stresujace sytuacje, e nie każdy jest to w stanie zrozumieć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2016, 15:22
-
kr0pka wrote:to mnie zakoczyłas.. to chyba jednak zrobię wycieczkę do empiku i najpierw zobaczę czy mi podejdzie czy nie.
Balladyna tej nawet nie znam, poszukam z ciekawości
-
Dziewczyny korzystajcie z krajowych owoców i warzyw;
anuschka: fasolka, bób, jagody, jabłka, marchewka, pomidory, ogórasy, brzoskwinie- nonstop! Samo zdrowie
Duużoo jedzenia i jeszcze więcej spania
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2016, 15:37
-
Mi sie podobaja imiona: Maksymilian, Leon i Mateusz ale mój mąż mówi ze Maks to pies a Leon to stary dziad( hahaha ja sie nie zgadzam z jego opinią) wiec został Mateusz. O damskich narazie nie myslimy bo oboje mamy przeczucie ze będzie chłopak. Choć ja baardzo bym chciała dziewczynkę
-
hej, ja sie wczoraj pochwalilam ze dzien bez mdlosci mialam to dzis od rana mi jest źle
obiad ledwo wcislam i to nie caly teraz boli mnie żołądek i mdli mnie caly czas
ja na smazone i na mieso/ wedliny patrzec nie moge bleee
caly czas na sniadanie jadlam kromki z dzemem a teraz z serkiem topionym.
Balladyna pokaz linka jakie rzeczy na alli zamowilasmaj- krótki protokół- 6 mrozaczków
15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306