MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja tez nie nastawiam się ani na cesarke ani na naturalny jak mi każą rodzic tak urodze byle by dzieci całe i zdrowe były, ja jestem w z tych o wysokim progu bólu i raczej się go nie boje.
Chloet wiem co czujesz ja też każdy dzień wizyty mam stracony bo nie mogę o niczym innym myślećale napewno wszystko będzie ok i po.poludniu nam się pochwalisz maluszkiem
Może juz niedługo poznamy pierwsza płeć na forum???)
-
Ja będę miała cc, ale wiedziałam o tym od wielu wielu lat, więc nie umiałabym nawet myśleć o sn. Tymbardziej, że córka 4500g
Sam lekarz powiedział, że i tak by nie wyszła i musieliby ciąć jakby zaczęło brakować jej tlenu. A dzięki temu, że było skierowanie na cc to przynajmniej nie męczyła się i ona i ja.
chloet, Anita12 lubią tę wiadomość
-
borsuk wrote:Dziewczyny wstawiam linki do super legginsów. Wczoraj zamówiłam i zapłaciłam a dziś już je dostałam.
http://allegro.pl/leginsy-ciazowe-jeans-elastyczne-lampasy-leen-40-i5398869800.html?snapshot=MjAxNi0wOC0xNlQwNzoxNjoyOVo7YnV5ZXI7ZDViOGZkOWIzYzc0YzViZGFmNjBkYjEwYWQ5MTViYjE0ZDZkOWY1YjZiMWQ1YjYzZDc2OWJkMWVkY2Y2ODhkZg==
http://allegro.pl/spodnie-leginsy-ciazowe-z-kieszeniami-40-l-limone-i5689632139.html?snapshot=MjAxNi0wOC0xNlQwNzoxNjoyOVo7YnV5ZXI7NzU3YWZkYmYxZjNhYjUzMjMzNTNlNzg5ZjM0MWEwMGZkYzdlMjc1ZDhmODkwNTAyZmM0NWMzZTFkMDBiNzE0YQ==
Nic nie prześwituje, cena tez niezbyt wygórowanaPolecam
borsuk lubi tę wiadomość
-
Witam sie w 13 tygodniu:) dziś wizyta na 17.15 mam nadzieje ze wszystko bedzie ok. Juz sie nie moge doczekać jak zobacze moje dziecię
Marrtusia, chloet, Athia, m@rtynka, milagro, Dziunka, jenny88, Magdzia88, Gosiek78, borsuk, Anita12 lubią tę wiadomość
-
Anita12 wrote:Przed samą miesiączką może się pojawić śluz jak w dni płodne, czyli o konsystencji i wyglądzie białka kurzego. Moim zdaniem jak nie zrobisz testu nie dowiesz się i nie uspokoisz. Moim zdaniem to nie jest ciąża tylko stres.
No wszystko wskazuje na to że nie jestem, jesli nie dostane miesiaczki do pt to zrobie test
Pale tez papierosy i słyszałam ze jest obrzydzenie do nich po tyg od zapłodnienia a nic takiego nie odczuwam pale tyle samo jak zawsze -
Hej witam kolejne nowe marcóweczki
Fajnie że nas przybywa
Czarnuszka taka_ja u mnie też termin na 03.03zobaczymy tylko co na to jutrzejsze usg
Chloet Marynia trzymamy kciukiwszystko będzie idealnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2016, 12:38
chloet, Gosiek78, Anita12 lubią tę wiadomość
-
Moim zdaniem jeśli nie ma przeciwwskazań to warto rodzić SN
po cesarce różnie bywa z dochodzeniem do sprawności... po naturalnym porodzie uważam, że kobiety czują się dużo lepiej. W moim szpitalu bezpłatne znieczulenie zewnątrzoponowe wchodzi w życie z dniem 31 sierpnia, więc mam nadzieję że do marca się utrzyma
m@rtynka lubi tę wiadomość
-
sonialik wrote:No wszystko wskazuje na to że nie jestem, jesli nie dostane miesiaczki do pt to zrobie test
Pale tez papierosy i słyszałam ze jest obrzydzenie do nich po tyg od zapłodnienia a nic takiego nie odczuwam pale tyle samo jak zawsze
Ja bym nie czekała do piątku tylko zrobiłabym test już dziś. Ilę masz lat? Mam wrażenie, że młodziutka jesteśPierwsze słyszę, że jest obrzydzenie do papierosów po tygodnia od zapłodnienia. Dużo kobiet próbuje rzucać palenie na siłę jak zajdzie w ciąże, inne zaś palą całą ciążę, - czego ja osobiście nie pochwalam.
Co do porodu to nie nastawiam się ani na cc ani sn. Nie czytam też o porodzie, nie lubię też słuchać opowieści o tym jak to któraś rodziła dwie doby itp, bo mnie to zwyczajnie wk.... Chcę przeżyć ten poród po swojemu i psychicznie nastawiam się tylko i wyłącznie na to, że chcę by dzidzia była cała i zdrowa, a jeśli jest mi dane rodzić te dwie doby to będę rodzić ile trzeba ważne by później zobaczyć moje upragnione dziecię.
Też się skusze na te leginsy. Kupię ze dwie pary tych z kieszonkami.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2016, 12:46
m@rtynka, borsuk lubią tę wiadomość
-
Jutro mamy prenatalne... termin jak na razie 01.03.
Dzięki za linki z leginsami. Może któraś z Was ma namiary też na leginsy (nieprześwitujące) cieplejsze nie-ciążowe z allegro? Obawiam się, że mój brzucho nie jest jeszcze wystarczająco ciążowya w dżinsach nie mogę się już dopiąć
-
Ja już po wizycie☺dzidziuś ma ponad 2cm i serduszko bije ^^ musze sie jeszcze umówić na badanie krwi bo nie wiedzieć czemu, w szpitalu nie chcieli mi zrobić. Puki co wymiary pokrywają mi się z terminem także jest dobrze. Zdziwiło mnie też to, że przez brzuch mi robili usg, przynajmniej mniej rozbierania.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2016, 14:18
Vaina, MatyldaG, Magdzia88, Dziunka, milagro, kr0pka, m@rtynka, Athia, anuschka, Englein, Gosiek78, borsuk, Fipsik, Angie 232, taka_ja, Mimi86, Anita12, Tosia 1981 lubią tę wiadomość
-
Czarnuszka, ja tak samo, nie chce słuchać historii o porodach. Czy będzie ciężki czy nie, czy ma trwać godzinę czy dwadzieścia, i tak mnie to nie ominie i tak będę musiała to przejść. Nie ja pierwsza będę rodzić i nie ostatnia. Chciałabym chodzić do szkoły rodzenia, trochę boję się tego, co tam usłyszę nt. porodu:) Wolę żyć w nieświadomości
-
Co do porodu i metody; na 90% będzie sn. Nie pisze, ze na 100%, bo różnie to może jeszcze być.
Palenie; temat rzeka. W pierwszej ciąży instynktownie przestałam palić, a nie dlatego że mi śmierdziało. Teraz jak na ulicy ktoś pali, to owszem śmierdzi, ale nie ma tragedii. Z tym testem, bym się wstrzymała. Ja jeszcze dzień przed terminem miałam test negatywny, a 2 dni później już zobaczyłam 2 kreski.