MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny biorace duphaston lub luteine kiedy odstawilyscie/ odstawiacie??
Ja mialam to zrobic w 10t4d ciazy ale udalo mi sie zorganizowac jeszcze jedno opakowanie i konczy mi sie ono w te sobote czyli w 12t0dc. Boje sie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2016, 14:41
11.02.2016r Aniołek
-
Ja zwykle stosuje na czkawke metodę z szklanką..i na mnie zwykle działa
z papierową torbą nie próbowałam bo nigdy nie mialam w poblizu..
No a ja juz po badaniu..wszystko jest w porządkuusmiech mi z twarzy nie znika..jednak maluszek o pare mm za maly na prenatalne i teraz mam 31.08 wizytę..
zaraz pokombinuje ze zdjeciem zeby wstawic bo ostatnio nie umialam..ale na żywo maluch boski..tak pieknie sie poruszal..no cudenko..i w koncu tatus widzial..
wpatrzony w ekran jak nigdy
kr0pka, milagro, anuschka, taka_ja, m@rtynka, Mimi86, Anita12, jenny88 lubią tę wiadomość
-
Dziunka no to będziemy miały wizytę w tym samym dniu
ja z torebką też nie próbowałam. Albo wstrzymuję powietrze albo szklanka z wodąDziunka lubi tę wiadomość
-
Paolina91, kr0pka, milagro, anuschka, taka_ja, m@rtynka, Magdzia88, julllla, Vaina, befra, Czarnuszka, Englein, Ania Ruda, Fipsik, Mimi86, MatyldaG, Angie 232, Anita12, Marrtusia, PetitQa, Crisperss, borsuk, Balladyna, Marpati, Gosiek78, jenny88, czirisz lubią tę wiadomość
-
Ja biorę luteine 2x1. W poniedziałek się dowiem pewnie do kiedy. Mam przyjaciółkę która brała duphaston przez pół ciąży. Myślę,ze to chyba lekarz indywidualnie powinien dostosować.
Dziunka gratuluję widoczkowMam nadzieję, że teraz już jesteś spokojna o malucha
Jest piekny:) Taki malutki czlowieczek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2016, 15:13
Dziunka lubi tę wiadomość
Tosiu czekamy na Ciebie
30 tc - 1430g 34tc- 2182g -
Paolina91 wrote:Laski czy Was tez tak bola plecy? Mnie co raz czesciej... Nie wiem czy spie jakos koslawo czy co. No i jak tam brzuchy? Boli Was cos jeszcze? Mnie ciagle cos ciagnie albo czuje sie jak na okres zwlaszcza z tym bolem pleców.
-
Paolina91 wrote:Dziewczyny biorace duphaston lub luteine kiedy odstawilyscie/ odstawiacie??
Ja mialam to zrobic w 10t4d ciazy ale udalo mi sie zorganizowac jeszcze jedno opakowanie i konczy mi sie ono w te sobote czyli w 12t0dc. Boje sie...termin wg OM +tydzien
-
Marrtusia wrote:Ja mam caly czas bole brzucha.Czasami nospe musze wciac,bo tak boli.
-
A ja dziś byłam w ciuchlandzie
Zakupiłam sobie dwa dłuższe sweterki w stylu tuniki, będą idealne do leginsów lub rajstop. Kupiłam też czarną sukienkę, lekko rozszerzaną u dołu. Wydałam całe 20 zł
i humorek dopisuje
m@rtynka, Gosiek78, Dziunka, taka_ja, Mimi86, Magdzia88, MatyldaG lubią tę wiadomość
-
Dziunka...Boski widok
Ja po wizycie, 6 fiolek krwi pobranych ale na toxo tu nie robia...no,chyba ze ktos ma jakies baaardzo duze zagrozenie. Wg poloz ej to 11 tc (oni licza tylko skonczone tygodnie) i termin na 10.03 (a pokazywalam polskie usg z termi em na 13.03).
Powiedziala,ze wlasciwy termin wyjdzie na najblizszym (tu pierwszym usg). To usg powinno byc za ok tydzien, dostane list ze szpitala z terminem. To bedzie od razu prenatalne ze wszystkimi pomiarami i pobraniem krwi (chyba na pappa jak dobrze ja zrozumialam). Kolejna wizyta u poloznej 22.09. Karty ciazy wyjatkowo nie zalozyla bo wlasnie jej sieskonczyla...przysle poczta. Lacznie z materialami promocyjnymi i probowka na kolejne badanie moczu. Tu wiekszosc rzeczy zalatwia sie pocztai wszystko dochodzi
Dowiedzialam sie tez,ze w razie wysokiego ryzyka, proponuja amnio lub (o ile dobrze zrozumialam) biopsje kosmowki? Oba niestety inwazyjne . Wszystko jest tu bezplatne bez wzgledu na wiek matki. Platne tylko ew. Nifty lub Harmony ale w moim miescie krwi na nifty nie pobieraja. Zostaje wiec w razie czego harmony.Dziunka, milagro, Mimi86, kr0pka, jenny88 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny jestem po i kamień z serca .... bo serce bije jak oszalałe i Szkrab ma 18 mm.
Muszę tylko ze względu na wiek zrobić dodatkowe badania .... I tu problem bo ponoć z NFZ są terminy na grudzień a ja muszę zrobić między 12.09 a 23.09 nic ede szukała gdzie się da.
Ale jestem szczęśliwa ☺Dziunka, milagro, Englein, anuschka, Mimi86, MatyldaG, Angie 232, Anita12, kr0pka, m@rtynka, Klarcia, borsuk, chloet, jenny88, Vaina lubią tę wiadomość