MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Na moje mdłości nic nie działa. Czy jestem głodna czy najedzona to jak mnie przypili to wymiotuje. Zastanawiam się ile jeszcze to może trwać
Na szczęście zdarza mi sie to tylko raz lub dwa dziennie ale potem z sił całkiem opadam i jestem do niczego.
Co do brzuszka to ja już bym chciał mieć widoczny bardziej. Z dumą będę roslaOstatnio jak byłam z mężem na spacerze to też powiedział że szkoda że nie mam już bardziej widocznego. Tak długo czekaliśmy na ta ciążę ze dla nas wystajacy brzuszek to będzie największą radość. A ludźmi nie ma co się przejmować
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty :*Tosiu czekamy na Ciebie
30 tc - 1430g 34tc- 2182g -
Magdzia88 ja w tej ciąży przez pierwsze tygodnie nie współżyłam z mężem do chyba 9 tygodnia. Teraz już normalnie, też się bardzo bałam, ale nic się nie działo więc nie odmawiam sobie
wczoraj też pytałam mojej lekarki czy normalnie mogę uprawiać seks, powiedziała że nie widzi żadnych przeszkód. Ale wiadomo bez szaleństw
Magdzia88 lubi tę wiadomość
-
My siè też wstrzymalismy ale jesli w srode po badaniach bedzie wszystko OK to raczej zacznè go oswajac z mysla, ze spokojnie, nic sie nie stanie zeby nie panikowal
-
My tez sie wstrzymalismy ze wzgledu na moje plamienia na poczatku i luteine dopochwowa, poza tym czulam sie tam napuchnieta i ukrwiona. Jak teraz lekarz nie stwierdzi np jakiegos lozyska przodujacego lub krwiakow itp co mogloby zaszkodzic to wrocimy do baraszkowania w drugim trymestrze:) mi tez meza szkoda no ale nie ma co ryzykowac, potem trzeba tylko jakas kamasutre dla ciezarnych hehe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2016, 12:51
m@rtynka lubi tę wiadomość
-
Ja odkąd zaszłam w ciążę kochałam się tylko raz bo już wytrzymać nie mogłam, zresztą dalej mi się ciężko wytrzymuje i szkoda mi chłopa
no ale jak narazie to igraszki i tak odpadają bo przyplatala się infekcja.. Znowu to samo co na poczatku ;/ już sama nie wiem od czego podejrzewam, że jak brałam prysznic to mi tam żel poleciał i podrażnilo..albo od słodyczy, bo zjadłam cała paczkę cini minis na sucho
a wiadomo że cukier może powodować drozdzyce. Ech trzeba jakoś wytrzymać do wtorku
-
my się kochaliśmy kilka razy. Ostatni raz, powiedzmy, "bardziej namiętnie" i za kilka dni okazało się, że mam krwiaka. Lekarka mówiła, żeby tego ze sobą nie wiązać, ale coś czuję, że będę miała opór jeśli dostaniemy zielone światło..
a ja jutro idę na wesele. w sali bez klimy, a mam się oszczędzać (bo krwiak)i mam niedawno skręcona kostkę. Pewnie skończy się na tym, że obeżrę się ciastem i pójdę do domu przed północą (na szczęście blisko). Nie chce mi się w ogóleWiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2016, 13:27
-
Ja kochane życzę wam miłego i spokojnego weekendu. Do mnie dziś przyjeżdża na weekend moja siostra z mężem i dzieciakami, będą do poniedziałku więc będę musiała kilka dni nadrobić aż w poniedziałek.
Dziś od rana gotowanie i sprzątanie ale na szczęście już skończyłam, mąż jeszcze tylko zmyje podłogę i mogę przyjmować gościMatyldaG, Magdzia88, taka_ja, m@rtynka, Dziunka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoje libido skoczyło jak szalone i u nas normalnie, a nawet bardzo często. Tylko nie klasyczna, bo czuję nie komfortowo jak naciska mi na brzuch, na łyżeczkę
. Lekarz powiedział, że w naszym przypadku śmiało można. Orgazm ponoć też jest bardzo przyjemny dla dziecka, gdzieś to kiedyś wyczytałam, ale czy ja wiem ile w tym prawdy. Różnica jest taka, że finisz zostaje gdzieś indziej
Mam dużo przyjemności i aż się dziwie, że właśnie nie mam orgazmów, ale to może kwestia, że jakaś ostrożność zawsze jest z tyłu głowy.Magdzia88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa wczoraj dostałam zielone światło, bo po krwiakach nie ma śladu, także odliczam dni, a raczej globulki
Jeszcze dwa wieczory... A sny już mam takie, że nawet jakby krwiak był to i tak bym nie wytrzymała
MatyldaG, Magdzia88, taka_ja lubią tę wiadomość
-
MatyldaG wrote:Dziś jak wstałam o 3 na jedzenie i siku to zauważyłam że przy chodzeniu kluje mnie pp prawej stronie brzucha tak dołem, teraz wstałam i kłucie dokładnie w tym samym miejscu. Ale tylko jak się ruszam. Juz się zaczynam martwić o co chodzi
Dodatkowo mam od wczoraj też mega wzdęcia i lekkie zaparcia i zastanawiam się czy jedno z drugim może mieć związek! -
MatyldaG wrote:nie wiem wlasnie ;P jeszcze zapomnialam ze w nocy poszly dwie kanapki z konserwa :p
ale juz bym sie chciala tego z siebie pozbyc bo czuje jak mi jezdzi po brzuchu, dziś dieta, dzieci się zdziwią
Przypomnialo mi sie,ze kolezanka opowiadala,ze o a nw noc moczyla sliwki suszone w wodzie, rano wypijala te wode i zjadala sliwki.MatyldaG lubi tę wiadomość
-
Fipsik wrote:Ja sobie na allegro zamówiłam spódniczki z panelem po 20zł. Wzięłam niebieską, fioletową i czarną. Na brzuch nie patrzcie, bo to ewidentnie ciąża spożywcza, gruba jestem i tyle
Wazę już 76 kilo i boję się, że to dopiero początek
Ale spódniczki całkiem fajne, do tego z luźniejszą bluzką i na święta, wyjścia, urodziny etc będzie akurat, zamiast latać w leginsach.
Rozumiem,ze to w komplecie z gora hihiFipsik lubi tę wiadomość