MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Misia,
powiem ci ze trzeba na siebie uwazac i to bardzo. Dzisiaj jeszcze taka pogoda ze masakracieszmy sie ze rodzimy w marcu i omina nas upaly pod koniec ciazy
Anita 12,
no mowilam mojemu, ze na forum niektore dziewczyny to calymi dniami biedne wisza na kibelku, ja wam bardzo wspolczujemi to tylko caly czas strasznie muli i sie odbija...
Anita12 lubi tę wiadomość
-
A mi dziś nogi pachną chyba od tej pogody:( Byli u nas dzis znajomi z połroczną córka i juz wiem jak nie będę wychowywać swojego dziecka tzn żeby obchodzić sie jak z jajkiem. Nie mówię zeby sie mu w ogóle nie poświęcać ale nie będę rezygnować z życia bo msm dziecko. Miliony ludzi ma dzieci i jakoś nie rezygnują z życia. No ale co kto uważa to robi:)
-
Cześć
gratuluje dobrych nowin podczas wizyt, piękne maluszki
Matylda mam tak samo waze teraz 47 kg i chcialabym po ciazy wazyc 55 kg
Athia i jak krwawienie? mam nadzieje ze ustaje.
Powiem Wam ze mnie brzuch bolal na poczatku tak do 7 tyg potem spokoj i teraz od jakis 4 dni ciagle pobolewaja mnie plecy - myslalam ze to nerka bo tylko z jednej strony al to raczej plecy bo dzis w nocy krzywo spałąm i obudzil mnie tak bol ze az oddechu zlapac nie moglam a jak sie polozylam na boku to zaczlo przechodzic
i brzuch tez czuje od paru dni tak jakby jajniki ciagly - takze to chyba znow macica rosnie intensywniej , tak to sobie bynajmniej tlumaczemaj- krótki protokół- 6 mrozaczków
15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306
-
Byłam w Lildu i nie mogłam się oprzeć pokusie, kupiłam maleństwu sweterek i 2 sztuki spodenek
. Pięknie te rzeczy w tym Lidlu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2016, 19:21
Mimi86, anuschka, taka_ja, Vaina, jenny88 lubią tę wiadomość
-
A ja po tych zakupach i sprzątaniu po prostu padlam, jakby nie głód i to ze jestem sama to bym chyba z łóżka nie wstała tak się zmęczylam :p jeszcze od wczoraj wieczora ciągle mi zaczyna krew z nosa lecieć juz mnie to wkurza :p
Mimi to widzę my mamy ambitny plan przytyć po.ciazy a nie schudnąć :p -
Mimi86 wrote:Cześć
gratuluje dobrych nowin podczas wizyt, piękne maluszki
Matylda mam tak samo waze teraz 47 kg i chcialabym po ciazy wazyc 55 kg
Athia i jak krwawienie? mam nadzieje ze ustaje.
Powiem Wam ze mnie brzuch bolal na poczatku tak do 7 tyg potem spokoj i teraz od jakis 4 dni ciagle pobolewaja mnie plecy - myslalam ze to nerka bo tylko z jednej strony al to raczej plecy bo dzis w nocy krzywo spałąm i obudzil mnie tak bol ze az oddechu zlapac nie moglam a jak sie polozylam na boku to zaczlo przechodzic
i brzuch tez czuje od paru dni tak jakby jajniki ciagly - takze to chyba znow macica rosnie intensywniej , tak to sobie bynajmniej tlumacze
A ja za to się obudziłam w nocy z bólem jelit, eh...uroki
-
Anita12 wrote:Mimi mnie też strasznie bolą plecy a dokładnie to część lędzwiowa. Ja mam problemy z kręgosłupem więc pewnie już się zaczęło od ciąży...
A ja za to się obudziłam w nocy z bólem jelit, eh...urokimaj- krótki protokół- 6 mrozaczków
15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306
-
Mnie też podobolewa kręgosłup tak ze 2 dni i ostatnie 2 albo 3 (dzis juź OK) też czułam bóle jak na @.
Dziewczyny ja Wam oddam kilogramym starczy dla każdej
Ja też zawsze sobie obiecywałam, że nie ma bata - końcówka ciąży w takie upały to musi być koszmar, patrząc jak czuję się teraz to naprawdę się cieszę, że to będzie zima/wiosna, ufff, już wolę inwestować w nową kurtkę na zimę
Okna umyte
Kurde, blogerka, którą obserwuję urodziła w 29tygmała walczy o życie w inkubatorze
-
kr0pka wrote:Kurde, blogerka, którą obserwuję urodziła w 29tyg
mała walczy o życie w inkubatorze
Też ją obserwuję i strasznie zasmuciła mnie dzisiaj ta sytuacja
Ja z kolei witam się dzisiaj z Wami w 14 tyg (wohooaaa!). Nie udzielam się ostatnio na forum, bo jakoś brak mi energii, ale u mnie wszystko ok
Athia - ja również po badaniu w tamtym tygodniu zaczęłam krwawić, ale to było takie typowe krwawienie, jak przy zranieniu - po wyjściu z gabinetu już nic się nie działo. Domyślam się jednak, jaki stres przeżyłaś, bo ja przez dobre kilka godzin nie mogłam się uspokoić. Trzymaj się dzielnie :*Athia, anuschka, Tosia 1981 lubią tę wiadomość
-
mój maz zdobywca szczytow wlasnie wrocil i przywiozl mi mc flara i cheesburgera z maka ;P wiec fajna mam kolacje
Magdzia88, jenny88, Tosia 1981, borsuk lubią tę wiadomość
-
kr0pka wrote:Mnie też podobolewa kręgosłup tak ze 2 dni i ostatnie 2 albo 3 (dzis juź OK) też czułam bóle jak na @.
Dziewczyny ja Wam oddam kilogramym starczy dla każdej
Ja też zawsze sobie obiecywałam, że nie ma bata - końcówka ciąży w takie upały to musi być koszmar, patrząc jak czuję się teraz to naprawdę się cieszę, że to będzie zima/wiosna, ufff, już wolę inwestować w nową kurtkę na zimę
Okna umyte
Kurde, blogerka, którą obserwuję urodziła w 29tygmała walczy o życie w inkubatorze
-
nick nieaktualnyMagdzia88 wrote:Paolina...mnie dzis wlasnie od rana jakos brzuch ciagnie... Tez w glowie mi siedzi;/
. Mimo, że klime mamy w domu i upały nas nie dotyczą to i tak jakoś słabszy dzień.
-
Ja oglądam tenis, pizza piecze się w piekarniku. Cały dzień jakoś mi tak dziwnie. A w sklepie myślałam, że zwymiotuję. Też mnie męczą te rozciagania w brzuchu. Szukałam dzisiaj dopplerem serca, ale cisza...Misia ❤ 25.03.2017
Ciąża biochemiczna 05.03.2018 -
Mnie ostatnio mdli jak zjem wołowinę. W pizza hut jadłam lasagne rollsy potem mnie strasznie mdlilo. Mąż się przeraził bo podobno blada się wtedy robie. Świętowaliśmy wczoraj 6 rocznicę ślubu ja popijając szampana piccolo morelowego pychotka
Odebrałam wyniki glukoza Naczczo 83 a po godzinie 81 po dwóch 87. To był test obciążenia 75 glukozy. Według norm wyniki są w porządku. W piątek wizyta to się dowiem.
Anita12, Athia, Tosia 1981 lubią tę wiadomość
-
Blekitna ja uwielbiam rolsy z pizza hut!
nawet teraz w domu robimy coś podobnego
Witam się w słoneczną niedzielę
Balladyna może jeszcze za wcześnie? Ja w tym tygodniu będę miała swój detektor to zobaczę czy coś usłyszę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2016, 08:11
Aniołek 03.2016
Dziewczynka 23.02.2017
Trzecia ciąża - tp. 28 listopad 2018