MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziunka ja chciałam iść na technologię żywności / dietetykę, zabrakło mi 0,3 pkt żeby się dostać, za drugim się udało a poszłam w końcu na polibudę ale nie zagrzałam tam miejsca za długo
Marrtusia ja tak samo, jestem straszną choleryczką, aspołeczną na dodatek i kilka lat na recepcji i praktyki uświadomiło mi, że nie nadaję się do kontaktu z ludźmi.. ludzie są na wyjazdach, w hotelach tak irytujący, mają jakieś dziwne zachcianki, problemy, durne pytania.. byłam tylko na jednym zorganizowanym wyjezdzie - w podróźy poślubnej, i powiem, źe jakbym trafiła jakos rezydentka np na takich ludzi jak kilka osob tam to powybijałabym na pierwszym spotkaniustąd marne szanse, że kiedyś w zawodzie będę no chyba, że nagle po ciąży zamienię się w oazę spokoju
Jedynym plusem moich studiów były praktyki na Majorce -najpiękniejsze 3 miesiące mojego źycia -
U nas sa tylko 2 usg. I nie ma lekarzy na nfz i prywatnych więc nie ma wyboru. Wizyty są co miesiąc i lekarz spr Tylko akcje serca. Gin nie ma nawet usg w gabinecie, są od tego specjalne ośrodki. Ja na szczescie ze względu na historię poprzedniej ciąży będę miała 3 a może i nawet 4 usg. Zobaczymy. W każdym juz za 24h będę miała moje 2 usg jeee, nie mogę się doczekać
czirisz, m@rtynka, Anita12, taka_ja, Englein, kark lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czirisz trzymam kciuki, bèdzie wszystko dobrze
czirisz lubi tę wiadomość
-
czirisz, tinaa22, Klarcia, Nelus powodzenia na wizytach!
Ja już jestem po spacerze z psem, ale leże spowrotem w łóżkuza wcześnie dziś mnie obudził.
czirisz, Anita12, Magdzia88, tinaa22, Klarcia lubią tę wiadomość
Aniołek 03.2016
Dziewczynka 23.02.2017
Trzecia ciąża - tp. 28 listopad 2018 -
Nelus wrote:U nas sa tylko 2 usg. I nie ma lekarzy na nfz i prywatnych więc nie ma wyboru. Wizyty są co miesiąc i lekarz spr Tylko akcje serca. Gin nie ma nawet usg w gabinecie, są od tego specjalne ośrodki. Ja na szczescie ze względu na historię poprzedniej ciąży będę miała 3 a może i nawet 4 usg. Zobaczymy. W każdym juz za 24h będę miała moje 2 usg jeee, nie mogę się doczekać
no jeszcze tylko troszkę
-
Kciuki dziewczyny :* czekamy na same super wieści i twarzowe zdjęcia hehe
czirisz, tinaa22 lubią tę wiadomość
-
Ale miałam sen. Śniło mi się że byłam w szpitalu , oczywiście był tam mój Pan doktor prowadzący i 4 innych mlodych lekarzy niby moich kolegów
stałam na korytarzu i nagle oni do mnie zapraszamy do zabiegowego,kazali mi się rozebrać bo będą mnie badac we czterech:P a najlepsze ze był tam zwykły fotel ginekologiczny i dwa inne tzn. Wyglądały jak do dzikich orgii
nie chciałam się rozebrać a oni nalegali i straszyli mnie ordynatorem, ja się wstydzilabym no bo gdzie koledzy mi będą między nogi zaglądać ;p nalegali bardzo długo ale nic z tego.. ucieklam
Kurcze gdybym wiedziała że to sen to bym została ciekawe co by się dzialo ;pkr0pka, Tosia 1981, borsuk, fantasmagoriia lubią tę wiadomość
-
anuschka wrote:Matylda Vaina zaznaczyłam was na niebiesko na liście
Kark ciebie już na czerwono
a następna wizyta 5.09
---
Dzień dobryod wczoraj II trymestr
anuschka, MatyldaG, Tosia 1981, czirisz lubią tę wiadomość
--
Mateusz23.08.2018 [*] 9t+4d
-
Dzień dobry!
wczoraj miałam wizytę u lekarza. Niestety późna godzina nie pozwoliła na przeprowadzenie badania prenetalnego (za to w poniedziałek mam wejść bez kolejki
) Mój kochany doktorek zrobił mi standardowy przegląd na fotelu i zaprosił do usg... Nie robił bardzo dokładnych pomiarów ale na jego oko wszystko jest na swoim miejscu. Nawet sobie zażartował, że Dzieć jest dobrze umięśniony
rzeczywiście na usg wyglądał solidnie
CRL 5,97cm, serduszko pyka z częstotliwością 170 uderzeń
ja przeczuwam dziewuchę
pstryknął dodatkowo zdj w 3d...
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0dc4eef00b40.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2016, 09:30
Magdzia88, milagro, czirisz, misia_, befra, kr0pka, Anita12, m@rtynka, anuschka, MatyldaG, Tosia 1981, borsuk, Athia, Czarnuszka, Vaina, Englein, malaczarna07, Marrtusia, julllla, Marynia991, Mimi86, Fipsik, Paolina91, kark, Marpati, jenny88, fantasmagoriia lubią tę wiadomość
-
Crisspers cudne zdjecie, wyglada jakby sobie spal tak slodko wtulony gdzies w Twój brzuszek
-
Martusia ja od wczoraj mam drugi trymest, dzieciaki według USG kilka dni strasze a i tak mdli mnie jak cholera
wczoraj nawet bez zyganka się nie obeszło, sil jakoś tez nie mam wiecej, jak sobie nie poleze po pracy i nie odpoczne to na drugi dzien chodze jak zombi tak potrzebuje odpoczynku