MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Na szybko bo świętujemy w maku: wszystko ok u wiercipięty
Fipsik, MatyldaG, Anita12, julllla, fantasmagoriia, anuschka, Englein, czirisz, Magdzia88, Paolina91, Tosia 1981, milagro, Marynia991, Mimi86, kr0pka, Czarnuszka, m@rtynka, jenny88, Klarcia, borsuk, Dziunka lubią tę wiadomość
Misia ❤ 25.03.2017
Ciąża biochemiczna 05.03.2018 -
Athia wrote:No wkoncu udało mi się dostać wyniki z prenatalnych rozpoznanie - płód żywy
czynność serca płodu - uwieczniono
Przeziarnisosc karku NT 2,2 ( nie za dużo?)
Wymiar dwuciemieniowy Bpd 21,9
Płyn odownipwy w normie
Kość nosowa obecną
Trisomia 21 1:883 ryzyko skorygowane 1:2024
Trisomia 18 1:2200 1:6668
Trisomia 13 1:6890 < 1:20000
Samoistnie poród przedwczesny przed 34tyg 1:120
Trochę martwię się tym NT u większości są mniejsze wyniki
-
Marpati wrote:U mnie noc zła, boli nadal ale już nie tak. Leżenie też nie pomaga bo w każdej pozycji mnie coś ciągnie. Nie dojadę do szpitala, mam ponad 40 km a tyle nie usiedze
dziwi mnie też to że ból mam bardziej w górnej części brzucha i w okolicach nerek. Wczoraj też się przedzwigalam, bo młody spadł z rowerka, warge lekko przegryzl i nie chcial mi z rąk zejść. Ze 100m musiałam go targac (ok. 15kg). Albo jakieś zatrucie, już nie wiem sama
-
nick nieaktualnyTo ja się dopiszę - krupnik i cukinia faszerowana z ostrym sosikiem
Jezuuu, umrę przez te wasze placki!
A my wróciliśmy z bilansu dwulatka, lekarka wpisała synowi, że jest na 3 centylu ze wzrostu i ma niskorosłość, a jak zobaczyłam na siatkę centylową to jest na 25 centyluI jeszcze mam go kłuć przez to w tym tygodniu, bo lekarka twierdzi, że napewno ma coś z żelazem albo morfologią ma nie tak...
Ech, żeby tylko jutro na wizycie było okWiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2016, 16:53
-
Nt 1,75
Serce 168uderzeń na minute
Dwie rączki, dwie nóżki
Kręgosłup piękny
Twarzyczki nie pokazał/a, bo ciągle pupką było odwrócone, więc brak informacji o nosie
6,14cm dlugosci
Fikało strasznie, nie że wkładało palec do buzi tylko co sekunde było w innym miejscuWiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2016, 17:17
Marynia991, milagro, kark, julllla, MatyldaG, Fipsik, Mimi86, kr0pka, Tosia 1981, jenny88, Magdzia88, Englein, borsuk, Dziunka lubią tę wiadomość
Misia ❤ 25.03.2017
Balladyna wrote:Jestem trochę zasmucona bo liczyłam na ładne zdjęcia a mam takie nieksztaltne coś
matko boska, dziewczyno, zacznij się w końcu cieszyć życiem!!!
mój bobas na każdym USG chyba śpi, u Was czytam, że widzicie jak dzieciaki ruszają rączkami, nogami, a u nas spokójprzed następną wizytą zjem coś słodkiego, może dostanie energii.
Fipsik, Athia, borsuk lubią tę wiadomość
-
Hahaha
nie mogłab tak nagle szaleć z radosci, bo by organizm przezyl szok
W kazdym razie jest przyzwolenie na seks i czeeekam ma wieczórPaolina91, Fipsik, kr0pka, Ewa, chloet, Dziunka lubią tę wiadomość
Misia ❤ 25.03.2017
W ogólenpan doktor taki uroczy! Mówi, ze juz mozemy smialo kupować ubranka i mebelki
a oni tu w Belgii nie są skłonni do takich deklaracji!
Paolina91, Fipsik, Anita12, chloet, Englein, jenny88 lubią tę wiadomość
Misia ❤ 25.03.2017
kark a ile ma wzrostu, że wpisała niskorosłość?
Balladyna mam nadzieję, że teraz odetchniesz i się uspokoiszNajważniejsze badanie za Tobą, teraz nikłe ryzyko, że coś się stanie. Czas na najlepszy trymestr, warto to wykorzystać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2016, 18:05
-
Tak, odetchnęłam! Już wszystko będzie dobrzze! Pełnia szczęścia
Trzymam kciuki za reszte!Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2016, 18:15
MatyldaG, m@rtynka, czirisz, Fipsik, Magdzia88, jenny88, borsuk, Dziunka lubią tę wiadomość
Misia ❤ 25.03.2017
Balladyna a widzisz
ciesze sie ze jest ok wszytsko i Ty tez juz sie ciesz na calego
Chloet moj bobasek to samo zawsze spi, jeszcze nigdy niie robil fikolkow spioch jeden
moja psinka juz w domu, nie wymiotowala ale jest megaaaaa slaba i nie chce sie olozyc, chodzi po domu wolnym krokiem i popiskujeo 19 mam jej dac tramal a ona ani jesc ani pic nie chce:(
chloet lubi tę wiadomość
maj- krótki protokół- 6 mrozaczków
15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306
-
Balladyna widzisz? To teraz wrzucamy na luz i siè juz nie stresujemy
-
Skoro wczoraj pisałam o brzuszku to dzisiaj zrobiłam sobie focie
Sama nie wiem, jak tak wieczorem patrzę to już się wybijamy powoli
https://zapodaj.net/c564e50514003.jpg.html
oceńcie sameWiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2016, 19:12
kr0pka, czirisz, kark, anuschka, Tosia 1981, Klarcia, borsuk, fantasmagoriia, Dziunka lubią tę wiadomość
Ewa