MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewa noooo jest brzuszek! Ja przed wejsciem tu wpisalam sobie na instagramie #rodzew2017 żeby zobaczyc jakie dziewczyny juz maja brzuszki i mam wrażenie że widzialam to Twoje zdjecie! ;P To bylas Ty czy sobie wkrecam?
Ewa lubi tę wiadomość
11.02.2016r Aniołek
-
Ewa piękny brzusio
ja mam taki na wieczór.
Dziewczyny, które planują jakiś remont przed porodem : zacznijcie go już teraz, bo wydaje mi sie, że później może być ciężko fizycznie. Ja po dzisiejszym dniu padam I już razem z mężem w łóżku leżymu. Dziś cały dzień latalam z mopem I szczotka oraz pomalowalam sama kuchnie, do tego gotowanie obiadku robienie kolacji. Jestem mega zmęczona ale psychicznie podbudowana dzięki tak aktywnemu dniu
A teraz czas na relaks w łóżku z mężem przy serialu "Piraci", a później może coś jeszczeDziunka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny86cm. Córka w jego wieku miała 84cm i ma wpisany 25 centyl
Z czego Kajtek się z 52 cm urodził, a Tosia z 56cm, więc rośnie dużo szybciej od niej.
Jeszcze się czepiała, że Kajtuś mało waży, bo niecałe 10kg. I mówię, że i Tosia jest drobna i my (ja mam 165, mąż 176) to nie, coś na pewno jest nie tak.
A to taka baba, że muszę go zbadać, bo inaczej dorwie mnie na mieście i zrobi awanturę przy ludziach, że o dzieci nie dbam albo jeszcze coś gorszego wymyśli
Zaczynam wogóle żałować, że go na ten bilans wzięłamWiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2016, 20:13
-
A ja się pochwalę że dziś przyszła moja poduszka ciążowa z matherhood (kupilam na allegro na aukcji używaną) i jestem mega zadowolona i mąż już próbuje mi wmawiać ze dziś go tak baaardzo bolą plecy i musiałby by z nią spać. Haha nie dam się
A jutro wizyta. Mam nadzieję ze będzie wszystko ok.MatyldaG, taka_ja, Dziunka lubią tę wiadomość
-
Buuu.. dopiero trafiłam na posta tej blogerki co Wam pisałam, że urodziła w 29 tyg.. mała wczoraj zmarła
Boże zaraz się zaryczę chyba
-
Balladyna wrote:Co tp za blogerka?
Scraperka -
Czarnuszka wrote:Ewa piękny brzusio
ja mam taki na wieczór.
Dziewczyny, które planują jakiś remont przed porodem : zacznijcie go już teraz, bo wydaje mi sie, że później może być ciężko fizycznie. Ja po dzisiejszym dniu padam I już razem z mężem w łóżku leżymu. Dziś cały dzień latalam z mopem I szczotka oraz pomalowalam sama kuchnie, do tego gotowanie obiadku robienie kolacji. Jestem mega zmęczona ale psychicznie podbudowana dzięki tak aktywnemu dniu
A teraz czas na relaks w łóżku z mężem przy serialu "Piraci", a później może coś jeszczedopiero pod koniec ciąży się wprowadziliśmy do nowego domu i czas nas gonił
Czarnuszka lubi tę wiadomość
-
kark wrote:86cm. Córka w jego wieku miała 84cm i ma wpisany 25 centyl
Z czego Kajtek się z 52 cm urodził, a Tosia z 56cm, więc rośnie dużo szybciej od niej.
Jeszcze się czepiała, że Kajtuś mało waży, bo niecałe 10kg. I mówię, że i Tosia jest drobna i my (ja mam 165, mąż 176) to nie, coś na pewno jest nie tak.
A to taka baba, że muszę go zbadać, bo inaczej dorwie mnie na mieście i zrobi awanturę przy ludziach, że o dzieci nie dbam albo jeszcze coś gorszego wymyśli
Zaczynam wogóle żałować, że go na ten bilans wzięłamkark lubi tę wiadomość
-
I po wizycie. Maluszek nie chciał współpracować
wciąż leżał na boczku tyłem i miał w dupie pukanie itp.
musiałam wyjść z gabinetu i pospacerować a potem wrócić i z wielkim trudem dało się uchwycić w końcu przyziernosc karkowa ale wyszła dobra: 1,6. Kość nosowa obecna, przepływy ok. Łożysko na tylnej ścianie. Kluska ma już 6,5 cm.
Test pappa wyszedł dobrze.
trisomia 21 -1:2496
Trisomia 18 - 1:20000
Trisomia 13 - 1:20000
Także.. jupiii
Kolejna wizyta 4.10.2016m@rtynka, Anita12, MatyldaG, milagro, Tosia 1981, kr0pka, anuschka, misia_, czirisz, Englein, jenny88, Fipsik, kark, borsuk, fantasmagoriia, Dziunka, Mimi86 lubią tę wiadomość
Dominik
-
Hej
chciałabym się dopisać do listy termin na 15 marca, od początku was czytam niestety nie pisałam trochę z obawy ale staram się być na bieżąco :)już jesteśmy po 2 usg (poniedziałek) niestety niewiele wiemy poza tym że 6,33 cm odwrócony plecami, rączki i nóżki się zgadzają, termin z usg zmienił się o tydzień więcej informacji niestety dopiero od lekarza prowadzącego. No i wszystkim życzę spokoju i samych pozytywnych momentów
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2016, 22:34
czirisz, Englein, jenny88, kr0pka, Tosia 1981, malaczarna07, Paolina91, Anita12, MatyldaG, kark, taka_ja, Marrtusia, Dziunka, Mimi86 lubią tę wiadomość