MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewa noooo jest brzuszek! Ja przed wejsciem tu wpisalam sobie na instagramie #rodzew2017 żeby zobaczyc jakie dziewczyny juz maja brzuszki i mam wrażenie że widzialam to Twoje zdjecie! ;P To bylas Ty czy sobie wkrecam?
Ewa lubi tę wiadomość
11.02.2016r Aniołek

-
Ewa piękny brzusio
ja mam taki na wieczór.
Dziewczyny, które planują jakiś remont przed porodem : zacznijcie go już teraz, bo wydaje mi sie, że później może być ciężko fizycznie. Ja po dzisiejszym dniu padam I już razem z mężem w łóżku leżymu. Dziś cały dzień latalam z mopem I szczotka oraz pomalowalam sama kuchnie, do tego gotowanie obiadku robienie kolacji. Jestem mega zmęczona ale psychicznie podbudowana dzięki tak aktywnemu dniu
A teraz czas na relaks w łóżku z mężem przy serialu "Piraci", a później może coś jeszcze
Dziunka lubi tę wiadomość

-
nick nieaktualny86cm. Córka w jego wieku miała 84cm i ma wpisany 25 centyl

Z czego Kajtek się z 52 cm urodził, a Tosia z 56cm, więc rośnie dużo szybciej od niej.
Jeszcze się czepiała, że Kajtuś mało waży, bo niecałe 10kg. I mówię, że i Tosia jest drobna i my (ja mam 165, mąż 176) to nie, coś na pewno jest nie tak.
A to taka baba, że muszę go zbadać, bo inaczej dorwie mnie na mieście i zrobi awanturę przy ludziach, że o dzieci nie dbam albo jeszcze coś gorszego wymyśli
Zaczynam wogóle żałować, że go na ten bilans wzięłam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2016, 20:13
-
A ja się pochwalę że dziś przyszła moja poduszka ciążowa z matherhood (kupilam na allegro na aukcji używaną) i jestem mega zadowolona i mąż już próbuje mi wmawiać ze dziś go tak baaardzo bolą plecy i musiałby by z nią spać. Haha nie dam się

A jutro wizyta. Mam nadzieję ze będzie wszystko ok.
MatyldaG, taka_ja, Dziunka lubią tę wiadomość

-
Buuu.. dopiero trafiłam na posta tej blogerki co Wam pisałam, że urodziła w 29 tyg.. mała wczoraj zmarła
Boże zaraz się zaryczę chyba
-
Balladyna wrote:Co tp za blogerka?

Scraperka -
W 9 miesiącu ciąży malowałam sufit w przedpokoju i łazienceCzarnuszka wrote:Ewa piękny brzusio
ja mam taki na wieczór.
Dziewczyny, które planują jakiś remont przed porodem : zacznijcie go już teraz, bo wydaje mi sie, że później może być ciężko fizycznie. Ja po dzisiejszym dniu padam I już razem z mężem w łóżku leżymu. Dziś cały dzień latalam z mopem I szczotka oraz pomalowalam sama kuchnie, do tego gotowanie obiadku robienie kolacji. Jestem mega zmęczona ale psychicznie podbudowana dzięki tak aktywnemu dniu
A teraz czas na relaks w łóżku z mężem przy serialu "Piraci", a później może coś jeszcze
dopiero pod koniec ciąży się wprowadziliśmy do nowego domu i czas nas gonił
Czarnuszka lubi tę wiadomość

-
Z tymi centylami to na pewno jakaś pomyłka. A co do wagi to moja Jagoda ma 28 miesięcy i waży 11 kg i to jest w porządku. Zawsze była drobna, bo ja też tylko 160 cm i zawsze byłam bardzo szczupła. Dopiero po 30 tce mi się przytyło. Doktorowa nigdy nie powiedzała, że coś jest nie tak. Także ta Twoja doktorowa jest niepoważna. Na Twoim miejscu robiłabym swoje i nie przejmowała się co ona gada. Zawsze możesz na nią skargę złożyć jak Cię będzie przesladować.kark wrote:86cm. Córka w jego wieku miała 84cm i ma wpisany 25 centyl

Z czego Kajtek się z 52 cm urodził, a Tosia z 56cm, więc rośnie dużo szybciej od niej.
Jeszcze się czepiała, że Kajtuś mało waży, bo niecałe 10kg. I mówię, że i Tosia jest drobna i my (ja mam 165, mąż 176) to nie, coś na pewno jest nie tak.
A to taka baba, że muszę go zbadać, bo inaczej dorwie mnie na mieście i zrobi awanturę przy ludziach, że o dzieci nie dbam albo jeszcze coś gorszego wymyśli
Zaczynam wogóle żałować, że go na ten bilans wzięłam
kark lubi tę wiadomość

-
I po wizycie. Maluszek nie chciał współpracować
wciąż leżał na boczku tyłem i miał w dupie pukanie itp.
musiałam wyjść z gabinetu i pospacerować a potem wrócić i z wielkim trudem dało się uchwycić w końcu przyziernosc karkowa ale wyszła dobra: 1,6. Kość nosowa obecna, przepływy ok. Łożysko na tylnej ścianie. Kluska ma już 6,5 cm.
Test pappa wyszedł dobrze.
trisomia 21 -1:2496
Trisomia 18 - 1:20000
Trisomia 13 - 1:20000
Także.. jupiii
Kolejna wizyta 4.10.2016
m@rtynka, Anita12, MatyldaG, milagro, Tosia 1981, kr0pka, anuschka, misia_, czirisz, Englein, jenny88, Fipsik, kark, borsuk, fantasmagoriia, Dziunka, Mimi86 lubią tę wiadomość
Dominik

-
Hej
chciałabym się dopisać do listy termin na 15 marca, od początku was czytam niestety nie pisałam trochę z obawy ale staram się być na bieżąco :)już jesteśmy po 2 usg (poniedziałek) niestety niewiele wiemy poza tym że 6,33 cm odwrócony plecami, rączki i nóżki się zgadzają, termin z usg zmienił się o tydzień więcej informacji niestety dopiero od lekarza prowadzącego. No i wszystkim życzę spokoju i samych pozytywnych momentów
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2016, 22:34
czirisz, Englein, jenny88, kr0pka, Tosia 1981, malaczarna07, Paolina91, Anita12, MatyldaG, kark, taka_ja, Marrtusia, Dziunka, Mimi86 lubią tę wiadomość