MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Anita12 wrote:Dziękuję Englein, tak właśnie się staram. Aa skoro wspomniałaś o szczepionkach to dodam od siebie, że nie szcepiłam mojego dziecka nawet raz jako przeciwniczka szczepień i córeczka nigdy jeszcze mi nie zachorowała na nic. Miała jedynie raz gorączkę od zębów i raz trzydniówkę; gorączka z katarem. Także nawet żadnych leków nigdy nie dostawała a skórę ma idealną.
Anita, ja mam pytanie. Nie szczepiłaś od początku? W sensie zaraz po porodzie córka też nie została zaszczepiona?
-
Ja szczepiłam na wszystko co było zalecane w karcie (z wyjątkiem rotawirusa, bo chyba tu nie dotarło), w tym szczepionki skojarzeniowe. Do tej pory był chory tylko raz i to jak pojechaliśmy do babci chociaż wiem, ze tutaj by mi go wyleczyli calpo, to w Polsce bardzo lubią dawać antybiotyki. Mam wrażenie, że nie mam wyjazdu bez kataru, czy zaliczenia szpitala, jak nie ze mną to z małym. Klimat nam nie służy
-
Fipsik wrote:Anita a sanepid się nie zgłosił do Ciebie? kary są za nieszczepienie na obowiązkowe
jest tylko nie prawne zastraszanie. Sanepid owszem się zgłosił ale wystosowaliśmy do nich pismo,, po którym dali spokój dobrze wiedzą, że rodzice są na prawie. Nikt nie pa prawa tknąć mojego dziecka bez mojej zgody. Pierwsze pismo daliśmy już w szpitalu przed porodem, w którym było napisane, że nie zgadzamy się na żadne szczepienia pod groźbą skierowania sprawy do sądu, gdyby stało się inaczej. Ordynator nam to podpisał i nikt nie ważył się jej tknąć
-
hej. Ja dzisiaj wg miesiaczki zaczynam 13 tydzień
a wg wczorajczego badania jest 4 dni wiecej
Po wczorajszym badaniu juz jestem spokojna. Widziałam jak moja dzidzia fika fikołki w brzuchu.Wogóle nie chciała współpracowac:) Machała raczkami, nozkami, obracała sie pupą
Takie male ADHD
po 10 minutach walki uspokoila sie na chwilke i udalo sie pomierzyć wszytsko
CRL- 59,8 mm- prawie 6cm miłosci
NT(przeziernosc karku) 1,73
Kosć nosowa- obecna
zoloadek, serduszko, nerki- obecne
dwie raczki, dwie nozki- sa:)
lokalizacja kosmowki-sciana przednia
Anita12, milagro, kr0pka, m@rtynka, borsuk, MatyldaG, Fipsik, kark, czirisz, misia_, taka_ja, Englein, Tosia 1981, Dziunka, Mimi86 lubią tę wiadomość
-
No i po badaniach...ktorych nie bylo bo niestety dziecko znowu martwe
. Na tym samym etapie co ostatnio w okolicy 12tyg...ja juz nie chce miec dzieci. Bylam na wizycie 22 sierpnia i wszystko bylo ok...w piatek zabieg zycie jest do d...
-
Madera2000 wrote:No i po badaniach...ktorych nie bylo bo niestety dziecko znowu martwe
. Na tym samym etapie co ostatnio w okolicy 12tyg...ja juz nie chce miec dzieci. Bylam na wizycie 22 sierpnia i wszystko bylo ok...w piatek zabieg zycie jest do d...
Madera tak mi przykro trzymaj sie i nie poddawaj :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2016, 09:43
-
Madera2000 wrote:No i po badaniach...ktorych nie bylo bo niestety dziecko znowu martwe
nie wierzę.... przykro mi...Dominik
-
Nieeeee ;(
Madera tak bardzo współczuję, Boże nawet nie chcè sobie wyobrażac jak się czujesz -
kr0pka wrote:Buuu.. dopiero trafiłam na posta tej blogerki co Wam pisałam, że urodziła w 29 tyg.. mała wczoraj zmarła
Boże zaraz się zaryczę chyba
Kropka co to za blogerka?
Masakra, to cos straszne jak rodzice traca dzieci ;(