MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
milagro wrote:Ja pod spodnie nigdy nie nosiłam rajstop i teraz też pewnie nie będę. Ale do sukienek i tunik mam 40den z gatty i jestem zadowolona. Co do majtek to ja ostatnio w pepco kupiłam bo moje też już przyciasne
ja niestety nie wyjdę bez rajstop, nie ma szans.. dupsko mi marznie i potem boję się o nerki i pęcherz.. jak polecacie gattę to już zerkam, dzięki!
może wezmę jakieś 40-tki na teraz a na później 60 bo jak spadnie do 0/-1 to już nigdzie nie wyjdęSzczęśliwa mama Zuzi -
Vaina wrote:nigdy nie patrzyłam na skład. A ten poliuretan jest szkodliwy czy po prostu nie lubisz?
nie spotkałam się z tym włóknem więc wygooglałam i niestety jest sztuczne jak i poliamid i często są na bazie ropy naftowej, więc dla mnie odpada. Muszę mieć naturalne bo miewam dość częste infekcje i zależy mi na dobrej przepuszczalności powietrza i naturalnym składzie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2016, 13:47
Vaina lubi tę wiadomość
Szczęśliwa mama Zuzi -
nick nieaktualnymisia_ wrote:Moja koleżanka piła to żelazo przez slomke żeby jej zębów nie dotykało bo mówiła że jak dziecku podawała to mu zczernialy i szybciej się psuly. Poczytaj na necie
Ja słodkim nie grzeszę, jakieś ciastko czy cukierka to raz na tydzień/dwa zjem. Ale za to coś tłustego typu boczek, smalec, śledziki w oleju... Uch, mam problem, żeby się powstrzymać -
Angie 232 wrote:ja niestety nie wyjdę bez rajstop, nie ma szans.. dupsko mi marznie i potem boję się o nerki i pęcherz.. jak polecacie gattę to już zerkam, dzięki!
może wezmę jakieś 40-tki na teraz a na później 60 bo jak spadnie do 0/-1 to już nigdzie nie wyjdę
ja kupiłam dziś w rossmanie 60 za 15zł, ale jeszcze nie rozpakowałam bo w pracy siedzę w ciepłych getrach pod spodniamiAngie 232 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Marrtusia wrote:Dziewczyny,ponawiam pytanie, czy czujecie jakiś ból brzucha/pachwin? Ja od paru dni mam takie nieprzyjemne, bolesne rozpieranie w podbrzuszu i trochę się martwię. Wizyta dopiero w piątek.
ja nie mam, ostatnio tak o tym twardnieniu brzucha myślałam ale u mnie to raczej po jedzeniu jest twardy ale to wysoko, zaraz pod biustem więc tam chyba może sobie być twardyDominik
-
fantasmagoriia wrote:ja kupiłam dziś w rossmanie 60 za 15zł, ale jeszcze nie rozpakowałam bo w pracy siedzę w ciepłych getrach pod spodniami
ja już też mam za sobą getry pod spodniami, więc witaj w klubie!
malaczarna- w balerinach??? jejku, ja bym Cię po tyłku przetrzepała ale zazdroszczę takiej ciepłoty ciała, mnie nie ma co chyba grzać bo szczupła jestem ;/fantasmagoriia lubi tę wiadomość
Szczęśliwa mama Zuzi -
Paolina91 wrote:Pod takie ciazowe spodnie zakladacie ciazowe rajstopy? Nie zjeżdżają wam portki? Mni zawsze draznilo to ze mi zjezdzaja spodnie przez to e rajstopy sliskie no i tak jedno i drugie na brzuchu nie drazni?
mnie czasem drażni, więc sobie podkładam pod górę rajstopy cieniutki top na ramiączka i zamiast rajstopy czuję bawełnę;
fakt, zjeżdżają ale jak ma mi być zimno to już wszystko zniosę
a ciążowe spodnie dopiero mi przyszły więc jak kupię rajstopy to będę testować!Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2016, 13:55
Szczęśliwa mama Zuzi -
Klarcia wrote:Z tego co patrzyłam po necie to od 750 do 950 PLN w zależności od sklepu.
Nie tani, ale myślę, że warto zwłaszcza jak maluch już trochę podrośnie to trzymanie go w foteliku poza samochodem będzie dla niego dużo bardziej komfortowe.
Kiddy Evolution Pro 2 jest chyba trochę tańszy.
Tak samo z wozkiem...jeszcze nie obejrzalam w Pl a juz zmiany...juz sama mam metlikKlarcia lubi tę wiadomość
-
Angie 232 wrote:ja już też mam za sobą getry pod spodniami, więc witaj w klubie!
malaczarna- w balerinach??? jejku, ja bym Cię po tyłku przetrzepała ale zazdroszczę takiej ciepłoty ciała, mnie nie ma co chyba grzać bo szczupła jestem ;/
no dobra boję się.... jutro założę jakieś zabudowane...Angie 232 lubi tę wiadomość
Dominik
-
ja załozyłam dziś podwójne getry ciążowe i to te ocieplane dobrze ze wziełam w dwóch rozmiarach to te wieksze bez problemu naciagnełam na mniejsze, a było 6stopni na dworze.
Jak będzie -10 to chyba na to spodnie jeszcze założę, o ile sie zmieszcząWiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2016, 13:57
Anita12, Angie 232, MatyldaG, Tosia 1981 lubią tę wiadomość
-
Klarcia wrote:Sprawdzałam pod tym kątem. Ma wszystkie atesty i bardzo dobre oceny w testach zderzeniowych. W ocenach bezpieczeństwa nie różni się od Recaro, Maxi Cosi i innych producentów.