MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja nie nawidze prasować na szczescie mam suszarke ona robi swoje
A ja czuje że chłopak bedzie i wszyscy w koło to mówią a mi gin na usg ostatnim powiedział że dziewczynka a na poprzednim wyszedł chłopak i co teraz może sie cos na następnej wizycie wyjaśni17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Kropka a Ty się nie wyglupiaj zawsze coś ciekawego wtracilas w dany temat a teraz cisza taka
-
To nie było droga awansu. To nowa praca i przyjęli go na zastępcę. Miał umowę na okres próbny. Jeszcze ten kierownik z uśmiechem na twarzy dał mu ten kwit. Mi się wydaje ze on chyba nie chce zastępcy. Chce być jedyny i nie do zastąpienia. Podobno przed nim jeden facet był godzinę. Inny 2tygodnie a jeszcze inny był 2 czy 3 miesiące ale nie chciał podpisać odpowiedzialności materialnej za części na magazynie.Dominik
-
malaczarna07 wrote:To nie było droga awansu. To nowa praca i przyjęli go na zastępcę. Miał umowę na okres próbny. Jeszcze ten kierownik z uśmiechem na twarzy dał mu ten kwit. Mi się wydaje ze on chyba nie chce zastępcy. Chce być jedyny i nie do zastąpienia. Podobno przed nim jeden facet był godzinę. Inny 2tygodnie a jeszcze inny był 2 czy 3 miesiące ale nie chciał podpisać odpowiedzialności materialnej za części na magazynie.
-
Ja dziś dostałam swoje spodnie z H&M Mama, założyłam jeszcze w pracy i tez jestem bardzo zadowolona, tylko mi ten pas siega az pod cycki
Ale brzuch przynajmniej zaczal wygladac bardziej ciazowo
Malaczarna wiem, że latwo powiedziec nie martw sie ale w zeszlym roku tez chyba w pazdzierniku jakos, zwolnili mojego meza, z dnia na dzien jak i Twojego.. ile ja przeryczalam i to jeszcze w pracy w kiblu.. kredyt, badania, starania..i zero zabezpieczenia bo wszystko wpakowane w mieszkanie..
problem byl tym wiekszy ze firma z siedziba w innym kraju, wg umowy obowiazywaly ich zasady a my zostalibysmy na lodzie.. pojechal do prawnika, okazalo sie ze nie maja racji, udalo sie przeciagnac umowe do konca do roku, w miedzyczasie znalazl prace i zaczal od stycznia, nawet bez tygodnia przestoju.. ile bylo problemow i stresow to nie zlicze..
Zarobki może i gorsze ale praca jest wiec nie ma co narzekać.
Trzymam kciuki ze i u Was się tak pozytywnie skonczy, w 2 tygodnie moze nie przeskoczy od razu do nowej ale licze, ze szybko cos znajdzie :* -
Ja nie imprezowaMatyldaG, Anita12, Klarcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej. Ja właśnie dzisiaj zamówiłam na allegro pieluchy tetrowe i flanelowe i gaziki, zaszalałam . Musze już powoli zacząć cos kupować i rozłożyć zakupy na razty bo ciężko byłoby naraz kupić wszystko.
Co do second hand nie mam oporow, jak młoda się urodziła to wiadomo pierwsze dziecko miałam dużo nowych rzeczy ale miałam tez rzeczy używane kupione w secon hand i od koleżanki. Wystarczy wyprać porządnie i potem wyprasować wiec uważam, ze nie ma tragedii a sa naprawdę czasem perełki w takich sklepach. Często ubranka np body, śpiochu itp sa o niebo lepszej jakości w ciuchu niż kupione nowe. Także w listopadzie mam zamiar skoczyć do jakiegoś lumpka i cos upolowac. Troche nowych kupie ale używanych tez.MatyldaG, Fedra lubią tę wiadomość
-
A i sobie tez dogodziłam kupiłam sobie na allegro 5 części harrego pottera (mam w sobie ukryte dziecko;)). Używane ale w idealnym stanie. Czytałam już jak byłam młoda ale ja lubie mieć książki na własność. Lubie gdy leżą na mojej polce.
taka_ja, Fedra lubią tę wiadomość
-
kr0pka wrote:Ja dziś dostałam swoje spodnie z H&M Mama, założyłam jeszcze w pracy i tez jestem bardzo zadowolona, tylko mi ten pas siega az pod cycki
Ale brzuch przynajmniej zaczal wygladac bardziej ciazowo
Malaczarna wiem, że latwo powiedziec nie martw sie ale w zeszlym roku tez chyba w pazdzierniku jakos, zwolnili mojego meza, z dnia na dzien jak i Twojego.. ile ja przeryczalam i to jeszcze w pracy w kiblu.. kredyt, badania, starania..i zero zabezpieczenia bo wszystko wpakowane w mieszkanie..
problem byl tym wiekszy ze firma z siedziba w innym kraju, wg umowy obowiazywaly ich zasady a my zostalibysmy na lodzie.. pojechal do prawnika, okazalo sie ze nie maja racji, udalo sie przeciagnac umowe do konca do roku, w miedzyczasie znalazl prace i zaczal od stycznia, nawet bez tygodnia przestoju.. ile bylo problemow i stresow to nie zlicze..
Zarobki może i gorsze ale praca jest wiec nie ma co narzekać.
Trzymam kciuki ze i u Was się tak pozytywnie skonczy, w 2 tygodnie moze nie przeskoczy od razu do nowej ale licze, ze szybko cos znajdzie :*Dominik
-
Malaczarna wspolczuje Ci strasznie. Moj maź pracował kiedyś w firmie która mu płaciła wypłatę w ratach 100-200 zl. Czeasem druga powinna być już a jeszcze stara nie była cala wyplacona. No i w końcu się zwolnił i pracuje już dwa lata w firmie co prawda musi dojeżdżać do drugiego miasta kawałek ale nie jest le z wyplata. Wiadomo zawsze mogłoby być lepiej ale jak zrobi nadgodziny to nie jest zle. Także niech się nie załamuje i szuka. Bedzie dobrze. Moj po studiach inz tech chemiczna i nie pracował nigdy w zawodzie bo albo dają minimalna albo nie ma ofert. Twój maz znajdzie prace tylko musisz go wspierać i popychać do działania. Moj rzucił tamta prace tylko dlatego ze dałam mu ultimatum albo rzuca prace albo ja z dzieckiem odchodzę bo szefowie się nigdy nie zmienia. I w końcu rzucił i w ciągu dwóch tygodni znalazł nowa. Twój tez znajdzie
-
Emilianel wrote:A ja mam takie, moze głupie pytanie, ale to moje pierwsze dziecko i nie mam doświadczenia wybaczcie. Do czego używa sie pieluch flanelowych? Dzis byłam w pepco i je widziałam i teraz jedna z Was o nich napisała i mi sie przypomniało:D
Mart_, Emilianel lubią tę wiadomość