MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyŁykam jeszcze femibion 2 oczywiście, tam niby są witaminy. Położna zalecała popijać je czymś kwaskowym, żeby lepiej się przyjmowało. Nie zawsze miałam taką możliwość, ale w wiekszosci to była woda smakowa cytrynowa dla dzieci, wcześniej soki pomarańczowo grejfrutowo naturalne, porzeczkowy lub herbata owocowa. Ostatnio to już tylko troszke wody, aby tylko popić.
Wonderwall to może być, że mi przepiszą coś mocniejszego w poniedziałek na podniesienie. Bo nie chce łykać zwiększonej dawki i tak prawie że co godzine coś łykam -
U nas w nocy było zawsze ustawione na ok 21C-22C i zakładałam pajacyk i pod to bodziak na krótki. Przez pierwsze tygodnie spała w cienkim otulaczu a potem jak chciała mieć swobodne rączki to już nie chciała być niczym przykryta.
Wszystko zależy od temp w domu. Wiadomo że jak ktoś na 18C to 2 rękawki trzeba i ciepły otulaczmisia_, Mimi86 lubią tę wiadomość
-
Czarnuszka wrote:Ja bym chciała z czarnym stelażem, biały wydaje się być pało praktyczny. Chciałabym by spód gondoli również był czarny. W przyszłym tygodniu jadę z mężem pooglądać wózki bo tak w ciemno z neta nie ma co brać, na żywo trzeba zobaczyć koniecznie.
Dziś zrobiłam ketchup z cukinii, robiłam go pierwszy raz i wyszedł pyszny
Poprosze o przepis
-
czirisz wrote:My bedziemy taki mieli maxi cosi cabrio fix akurat po kuzynce męża
. Jest też popularny wśród mam, ktore znam, wiec uwazam, że sprawdzony, bo zadna jeszcze sie nie skarżyła
Okanao1 zaczniemy sie rejestrowac pod koniec tyg
Czekamy jeszcze na kilka osób
Ja moge pojsc za Wamiale jak zdjecia nie bede musiala robic(ewentualnie nie musze miec dostepu do Waszych prywatnych zdjec, bo zdjecia wozkow bym poogladala
hehe ) ale to bedzie Wasza decyzja
-
Wonderwall wrote:Czirisz to ja brałam Tardyferon na recepte tam w jednej tabletce jest 80 mg zelaza. Ale pewnie dlatego ze miałam 9.9. Więc musiałam szybko podnieść.
Teraz mam 11,5. I lekarz nic nie mówił o zelazie. Myślę ze to jeszcze ładny poziompocieszam się ze na tym etapie w pierwszej ciazy miałam minimalnie niżej
-
A na Waszym żelazie też jest napisane żeby brać dwie godziny po posiłku lub godzinę przed? Pewnie to też ma znaczenie dla wchłanialnosci. Jak brałam to było mi mega trudno coś takiego zrealizować bo ze względu na moje kłopoty żołdkowe muszę choćby suchara zagryzac. Dwie godziny bez jedzenia to dla mnie zbyt wiele.
Teraz wcale nie łykam i pewnie będzie nadal niski wynik.
-
Wczoraj mnie za bardzo nie było bo u lekarza spędziłyśmy pół dnia a później nie było czasu
Ja na początku ubieralam do spania małą w body na długi rękaw i w rożek a później sam pajacyk w zimie cieplejszy.
Ja chętnie poszła bym za Wami na forum ale nie wiem czy mogę bo chyba mało się udzielam -
Malaczarna omnomnom
Dzien dobry, ja dzis znowu sobie pospalam,jeszcze w wyrku jestem, szok, nie spodziewałam sie mogę tyle spać -
Ja na noc ubierałam bodziak + pajac, na dzień bodziak + leginsy, jak chłodniej to na to jakiś sweterek . na wyjścia rajstopy, bodziak i sukienka. Dla mnie pajac to piżama, ale widziałam ludzi na świętach, imieninach z dziećmi w pajacach, więc jak komu wygodniej
co do jedzenia, to odrzuciło mnie całkowicie od mięsa i ryb, tak jak z Jagodą jem same produkty mleczne , słodkie i owoce. A niby ma być chłopakWiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2016, 09:00
-
Fipsik wrote:Mam zapalenie krtani i nie mogę słowa wypowiedzieć
mój mąż by pewnie uznał ze dobra sytuacja wkoncu przestanę gadać :p
kr0pka, malaczarna07, kark, Natka9029 lubią tę wiadomość
-
MatyldaG wrote:Współczuję
mój mąż by pewnie uznał ze dobra sytuacja wkoncu przestanę gadać :p
Haha moj pewnie teżMatyldaG lubi tę wiadomość