MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Czarnuszka wrote:Klarcia moze coś sie rozciąga lub mały cie kopna w jakis nerw? Mnie czasami cos zakuje jak za szybko wstane z łóżka ale nie tak by zabraklo mi oddechu tylko jakby miednica.
-
Klarcia wrote:No tak tylko ja siedziałam bez ruchu i sikałam. Sorry że tak dosadnie.
-
Obiadek zrobioby, zjedzony (zupa krem marchewkowo porowa ), pora wyjśc w deszcz i wyspacerowac psa, brrr
-
Klarcia mnie sie też zdarza, że mnie cos zakluje i zaboli i to czasem nawet bardzo mocno.. ale wychodzę z zalożenia, że poki to się nie powtarza itp to nic groźnego..
Prawda jest taka, ze gdybysmy nie byly w ciazy to bysmy nawet na cos takiego nie zwrocily uwagi przeciez a i bez ciąży się zdarzaja jakies takie bole i zakłucia w roznych miejscachKlarcia lubi tę wiadomość
-
kr0pka wrote:Obiadek zrobioby, zjedzony (zupa krem marchewkowo porowa ), pora wyjśc w deszcz i wyspacerowac psa, brrr
Natka9029 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kr0pka wrote:Klarcia mnie sie też zdarza, że mnie cos zakluje i zaboli i to czasem nawet bardzo mocno.. ale wychodzę z zalożenia, że poki to się nie powtarza itp to nic groźnego..
Prawda jest taka, ze gdybysmy nie byly w ciazy to bysmy nawet na cos takiego nie zwrocily uwagi przeciez a i bez ciąży się zdarzaja jakies takie bole i zakłucia w roznych miejscach -
MatyldaG wrote:Kurde mój pies od wczoraj zachowuje się jak księżniczka - jak juz się ją uprosi żeby wstała i poszła na spacer to spaceruje tylko pod wiata kolo domu tam gdzie nie pada a dalej się zapiera i nie pójdzie. Tam siku i do domu. Juz myślałam że jakaś chora czy coś ale je normalnie, bawi się tylko moknac nie chce :p
Zazdroszcze bo mojemy to nawet ulewa nie przeazkadza.. tylko i wylacznie burza i fajerwerki -
Klarcia ja generalnie też ale szybko się sprowadzam na ziemię na szczeście.. a jak nie to moj maz to robi normalne, ze sie boimy ale nie ma tez co schizowac z powodu każdego uklucia bo to osiwiec mozna
Blekitna zazdraszam, my sie za kazdym razem jak kroliki zobaczymy to slinimy do szyby jak dzieci ale przy naszym psie nic innego malego i futerkowego raczej nie przejdzie bo by zezrec chcial
Jak by zareagowal na jakas agame/jaszczura/kameleona to nie wiem ale tez bym chciala mimo ze to nie futerkowe to lubie -
Mnie jak kluje to właśnie prawy bok zawsze na dole. Raz mnie kulo i wiem ze to bylo powiazane z jelitami, bo mialam wzdety brzuch. Minęło i się nie powtórzyło przez 2 tygodnie. Dziś jak mnie ukulo to czułam twardą macice a w tym miejscu gdzie zakulo gula była. Może dziecko jakoś się wypielo czy coś..i jakiś nerowbol miałam. Bo zawsze ją czuje właśnie po prawej stronie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2016, 17:21
-
nick nieaktualnyKlarcia nie przejmuj się kłuciami , też to czasem mam i zgadłam czemu, jak się położyłam na plecach to miałam wybrzuszenie po tej stronie gdzie mnie zakłuło. Malutki mi się tam umościł i naciskał na jajnik - stąd te ukłucie.
U mnie pogoda też paskudna brrr. Posprzątałam mieszkanie, przygotowałam ubrania na jutro - idziemy na ślub i przyjęcie. Właśnie maluję paznokcieWiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2016, 17:22
-
Dziewczyny, nie wiem, czy ten temat już był.
Robię przegląd ciuszków, które dostałam.
Bodziaki na krótki i długi rękaw ilościowo rządzą, póki co.
Mam kilka kaftaników. Widziałam też takie w sklepach.
Co myślicie o kaftanikach? Sprawdzą się? I tak naprawdę na co się je zakłada?
Chyba jestem zielona w tym temacie... -
Ata kaftaniki możesz zamiast body zakładać, albo na nie. Ja ich wgl nie kupuję.
Matylda mojemu znowu się odeminiło i w końcu wyszedł na deszcz, bo wcześniej zachowywał się tak jak twoja dziś
Dziewczyny oszalałam! Pojechałam tylko odebrać paczkę, a w sklepie z tanimi rzeczami było tyle pięknych świątecznych rzeczy normalnie nie mogłam się powstrzymać, najchętniej wziełabym wszystko! Dodatkowo kupiłam lampki do kącika małej potem wstawię zdjęcieMatyldaG lubi tę wiadomość
Aniołek 03.2016
Dziewczynka 23.02.2017
Trzecia ciąża - tp. 28 listopad 2018 -
Heh, poradnik dla naszych Mężczyzn
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4daea36336ad.jpg
... sama nie wiedziałam, co to "rampers"
widziałam takie cuda, ale że to się tak nazywa...
tutaj całość:
http://misjatata.pl/ubrac-dziecko-i-nie-zwariowac-krotki-przewodnik-po-niemowlecej-garderobie/
kr0pka lubi tę wiadomość