MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja kupowałam przeszło dwa lata temu kurtkę w Orsay'u taką pikowaną z gumkami, przez co jest rozciągliwa. Gdy nie ma brzucha jest dopasowana, a jak się brzuch pojawi to się rozciąga nawet na 9 mc. Jest bardzo praktyczna i w tej ciąży też przechodzę. Ponadto jest cieplutka. Może poszukajcie tego typu.
-
Mi został płaszczyk zimowy z poprzedniej ciazy jakos sie tak stało ze dziewczyna która chciał kupic sie wycofała to teraz dzieki temu mam w czym w zimę chodzic
A na razie chodzę w swoich normalnych kurtkach na szczescie nigdy nie kupowałam mega dopasowanych i teraz takie sie zrobiły...17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnywolfik25 wrote:Jeżeli macie ochote to na stronie Auchan jest aktualnie jest konkurs można wygrac 50 zł na zakupy.Polecam mi już sie udało
https://www.konkurs.auchan.pl
Wolfik daj znać czy odebrałaś bon czy to jakaś ściema. Dziś też dostałam wiadomość o wygranej.
wolfik25 lubi tę wiadomość
-
A ja jestem po połówkowych, dzidzia zdrowa, wszystko dobrze i dziś poznałam płeć... dziewczynka a byłam na 100% pewna, że chłopak - moja intuicja mi wywiodła w pole
Malwinka, Anita12, m@rtynka, Klarcia, karcia.wawa, severi, Vaina, Fedra, Fruzia85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dopiero doczytalam bo późno wróciłam do domu. Ja kurtkę kupiłam na olx i jestem mega zadowolona z firmy happymum. Po ciąży tez mozna nosić. Solidna i ładna. Nowa ponad 400 zł kosztowała! ! Spodnie 2 pary tez kupilam używki w dobrym stanie. W dumie ile sie je ponosi? Kupilam tez kilka bluzek typowo ciazowych ale nie wydalam na to majątku. I jak na razie starczy tylko musze zamówić rajstopy i jakies legonsy. Ja na l4 nie jestem to sie w ogóle nie wypowiem. Niezmiennie też nic jeszcze nie kupiłam ale obiecałam sobie wiec niedługo jakiś drobiazg zakupie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2016, 22:31
Fedra lubi tę wiadomość
-
No to mnie intuicja prawdopodobnie też zawiodła, wczoraj pierwszy raz coś tam siè pokazało i na 80% dziewczynka zobaczymy na połowkowych czy nic nie wyrosnie
Anita12, wolfik25, chloet, Fedra, Fruzia85 lubią tę wiadomość
-
Martap88 jaką konkretnie kupilas kurtkę tę z happymum? Bo ja jakos vzas temu na olx też znalazłam tylko bardziej plaszczyk i w końcu nie kupiłam bo obawialam się, że bedzie za cienki na zimę. Co prawda juź jej nie ma ale może znalazłabym inną
-
Odnośnie cc jeszcze wczoraj natknęłam się na informację, co prawda w sieci, że to kobieta decyduje jak urodzi po cc i teraz nie wiem na ile to prawda. Pisałyscie, że kobietom każą rodzić i mi się to kłóci:/ ale tak na logikę, jak sobie poczytałam o śmiertelnym niebezpieczeństwie matki i dziecka przy porodzie sn po cc to wydaje mi się to niemożliwe by tak zmuszali, bo to ogromna odpowiedzialność. A przecież kobieta decyduje o własnym ciele.
Powiem Wam, że już pomijając teraz mój chory kręgosłup to i tak nie zgodziłabym się na sn po cc bo nieźle się wystraszyłam. Mimo, że wiem, że się udaje to jednak ryzyko jak dla mnie zbyt duże.
Nie pamietam teraz pytań z wywiadu przy przyjmowaniu do szpitala ale możliwe, że tam podpisuje się jakąś zgodę na poród sn i tego trzeba dopilnować.
Jeszcze pomyślałam, że w razie czego przygotuję pismo, że nie wyrażam zgody na poród sn. Wtedy nie mogą postąpić wbrew mnie.
Podobnie zrobiłam, żeby nie zaszczepili mi dziecka i nie zaszczepili.
-
nick nieaktualnyAnita12 wrote:Odnośnie cc jeszcze wczoraj natknęłam się na informację, co prawda w sieci, że to kobieta decyduje jak urodzi po cc i teraz nie wiem na ile to prawda. Pisałyscie, że kobietom każą rodzić i mi się to kłóci:/ ale tak na logikę, jak sobie poczytałam o śmiertelnym niebezpieczeństwie matki i dziecka przy porodzie sn po cc to wydaje mi się to niemożliwe by tak zmuszali, bo to ogromna odpowiedzialność. A przecież kobieta decyduje o własnym ciele.
Powiem Wam, że już pomijając teraz mój chory kręgosłup to i tak nie zgodziłabym się na sn po cc bo nieźle się wystraszyłam. Mimo, że wiem, że się udaje to jednak ryzyko jak dla mnie zbyt duże.
Nie pamietam teraz pytań z wywiadu przy przyjmowaniu do szpitala ale możliwe, że tam podpisuje się jakąś zgodę na poród sn i tego trzeba dopilnować.
Jeszcze pomyślałam, że w razie czego przygotuję pismo, że nie wyrażam zgody na poród sn. Wtedy nie mogą postąpić wbrew mnie.
Podobnie zrobiłam, żeby nie zaszczepili mi dziecka i nie zaszczepili.
Ja czytałam gdzieś, że kobieta musi podpisać zgodę na kolejne CC i dopóki tego nie zrobi, to podejmuje się próbę SN.
Oczywiście jeśli nie ma innych wskazań do CC niż wcześniejsze CC.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2016, 09:57
Anita12 lubi tę wiadomość