MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyA co do L4 to jak narazie kontrole z zus ma tylko mój lekarz i to po każdym wystawionym L4, na wniosek pracodawcy. Śmieje się z tego, kto mnie zatrudnia, że tak sprawdza, ale wiem, że dla niego to dodatkowa robota papierkowa. Koleżanka z pracy miała tego samego lwkarza i kontrole do samego końca ciąży..
-
ja zaszalałam, nie mogłam nic na wyprzedażach upolować i się wkurzyłam. Stwierdziłam, ze muszę ładnie wyglądać, mimo grubej dupy kupiłam nowe w c&a i powiem, że jestem BARDZO zadowolona. Są solidniej uszyte niz h&m. panel mają wszyty do takiej jakby zakładki z dżinsu poniżej pasa a nie d samej góry pasa jak w h&m, materiał panelu też solidniejszy, nie taka szmatka (tyle, że sięga mi pod biust ) Generalnie lubię ich spodnie, bo mają rurki na mnie w innych sklepach zwykle rurki zatrzymują mi się na wysokości kolan, a tu wszystko git pasuje, nawet długość. Także, jak ktoś nosi rozmiar bliżej 40 to polecam. Czuję się świetnie i dobrze wyglądam
edit: i mają jeszcze regulowany pas- gumką na guzikiWiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2016, 18:11
-
Fedra wrote:Z ta cesarka to nie jest tak do konca tez pierwsza miałam cesarke i pytałam teraz na wizycie o cesarke z Młodą i on sie zapytał ile bedzie od porodu ja mowi że gdzies 2 lata i ze 2 miesiace to mi powiedział ze nie ma wskazań do cesarki moge rodzic dołem to był cytat
Wiec sie dopytaj dokładnie jak bedzie u Ciebie bo ja tez mówiłam o plecach i mówił że jesli były ortopedyczne wskazania przy pierwszej to on wypisze skierowanie na cesarke
-
Karolina12345 wrote:Moje dwie kolezanki pierwsze dzieci rodzily cc a pozniej sn.
Lepiej miec skierowanie i wpisane w ksiazeczke bo moze byc tak ze np odejda wody 3 tyg wczesniej i co wtedy...tłumacz sie ze mialas miec cc bo to czy tamto
-
Fedra wrote:Mi gin powiedział że wypisze po 30 tyg skierowanie na cesarke a do szpitala na kwalifikacje mam sie udać około 34 tygodnia... Moj gin robic mi nie bedzie cesarki bo juz nie przyjmuje w szpitalu
-
nick nieaktualnyfantasmagoriia wrote:ja zaszalałam, nie mogłam nic na wyprzedażach upolować i się wkurzyłam. Stwierdziłam, ze muszę ładnie wyglądać, mimo grubej dupy kupiłam nowe w c&a i powiem, że jestem BARDZO zadowolona. Są solidniej uszyte niz h&m. panel mają wszyty do takiej jakby zakładki z dżinsu poniżej pasa a nie d samej góry pasa jak w h&m, materiał panelu też solidniejszy, nie taka szmatka (tyle, że sięga mi pod biust ) Generalnie lubię ich spodnie, bo mają rurki na mnie w innych sklepach zwykle rurki zatrzymują mi się na wysokości kolan, a tu wszystko git pasuje, nawet długość. Także, jak ktoś nosi rozmiar bliżej 40 to polecam. Czuję się świetnie i dobrze wyglądam
edit: i mają jeszcze regulowany pas- gumką na guziki
Też byłam w c&a i babki mówiły, że w ogóle nie mają ciuchów ciążowych . Chciałam kupić właśnie na regulowany pas na guziki, a nie było takich wrr -
Anita12 wrote:O matko, ale mnie nastraszyłas. A ja nie mam nigdzie wpisane, to nie wiem co teraz zrobię
Spokojnie masz jeszcze czas. Mysle ze okolo 30 tygodnoa mozesz sie przypomniec i poprosic zeby wpisał zeby pozniej nie bylo niespodzianek.
Trzeba zkladac ze urodzi sie w terminie ale bywa tez tak jak u mojej kolezanki ze w 37 tc prasowala a tu nagle zaczelo lac sie po nogach i wody odeszly. Pojechala do szpitala, nie miala wpisane rodzila caly dzien naturalnie a na koncu zrobili ccAnita12 lubi tę wiadomość
Karolina12345 -
nick nieaktualny
-
Anita12 wrote:Co to są kwalifikacje i dlaczego około 34 tygodnia? Ten lekarz nic takiego mi nie powiedział.
W poprzedniej ciazy moj gin wszystko załatwił ponieważ to on mi osobiście ja robił wiec to on szedł do dyrektora i to załatwiłAnita12 lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny