MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nataliad wrote:Monis cieszymy się że jest lepiej. Mam pytanie,być może pisałaś ale nie doczytałam. Z jakiego konkretnie powodu zakładali Ci szew?
-
Hej dziewczynki
My dziś zaczęliśmy 23 tydzień :*
Niestety jeszcze nie mam potwierdzonej płci, ale w 17 tyg wstępnie była córeczka !
jeszcze 126 dni a 18 tygodni do szczęścia !
brzuszek
a jak u was wielkość brzuszka ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2016, 15:31
Magdzia88, nataliad, m@rtynka, Nelus, wolfik25, Anita12, Fruzia85, kr0pka, Tosia 1981, Fedra lubią tę wiadomość
-
Oriaana wrote:
Nono już też spory masz! Ja też jestem w 23 tyg i mam taki! 8kg na plusie i czuję się już jak słoń!
m@rtynka, nataliad, Anita12, Fruzia85, kr0pka, Tosia 1981, Marrtusia, Fedra lubią tę wiadomość
-
Nelus wrote:Ma któraś przepukline pepkowa? Mi wyszedł mocno pępek, myślałam że to normalne a okazuje się że przepuklina i jak się powiększy to muszę mieć zabieg ehh
A czujesz jakiś dyskomfort ? Boli Cię ? Czytałam, że ten zabieg to dopiero po porodzie można zrobić ale nie wiem jak u was się praktykuje. -
A dała Ci na to jakieś leki? Kurdę oby obeszło się bez zabiegu no ale jeśli nie będzie już wyjścia to myślę, że oni jako lekarze wiedzą co robić.
Nelus odpoczywaj dużo i nie dźwigaj niczego.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2016, 18:24
-
nick nieaktualnyNelus wrote:Nie ma na to leków. To jest cześć pępka która mi wyskoczyła na zewnątrz i może boleć ale na szczescie dla dziecka to niegroźne
Miejmy nadzieję, że nie będzie się powiększać! Znajomej kazali nosić plaster tylko teraz nie pamiętam czy zwykły czy jakiś specjalny..Nelus lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam
Wzięło mnie przeziębienie, gardło boli i katar się zaczyna. W ruch herbatki, mleko z czosnkiem i miodem itd. Chyba jutro odpuszczę łażenie po grobach bo jeszcze dobiję się bardziej a cmentarzy do obejścia mamy 4.
Nelus masz śliczny, zgrabny brzuszek -
nick nieaktualnyCześć dziewczyny, kolejny dzionek przed nami. Ogarniam się pomału bo jeszcze do klepu po parę rzeczy muszę skoczyć. Poźniej mała hallowenowa imprezka dla dzieciaków, a wieczorem wpadną znajomi na chwilę. Na szczęście za niedługo wpadnie moja siostrzyczka trochę mi pomóc..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2016, 10:58