MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyewa81 wrote:Witam
Wzięło mnie przeziębienie, gardło boli i katar się zaczyna. W ruch herbatki, mleko z czosnkiem i miodem itd. Chyba jutro odpuszczę łażenie po grobach bo jeszcze dobiję się bardziej a cmentarzy do obejścia mamy 4.
ewa81 lubi tę wiadomość
-
Ja dopiero co przeszłam przeziębienie... można brać rutinoscorbin max 2tabl. dziennie, ziołowe tabletki na gardło, woda morska do oczyszczania nosa (absolutnie zadnych innych kropli do nosa), wywar z imbiru (kilka plasterków gotować w wodzie przez 20min i pić to z miodem)... no i prenalen syrop... równo po tygodniu przeszło. Ale człowiek docenia po takiej chorobie że istnieją gripexy, fervexy i inne leki które bierze się normalnie poza okresem ciąży
ewa81 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej Mamusie jeśli macie ochotę to zapraszam do dołączenia do nowej grupy na Facebooku dla mam z terminem porodu na pierwszy kwartał 2017 roku Ma być miło, rodzinnie i dość kameralnie, żeby dobrze się poznać i nawiązać znajomości nie tylko na czas ciąży
https://www.facebook.com/groups/1344211188936043/
-
nick nieaktualnyMamaLuty2017 wrote:Hej Mamusie jeśli macie ochotę to zapraszam do dołączenia do nowej grupy na Facebooku dla mam z terminem porodu na pierwszy kwartał 2017 roku Ma być miło, rodzinnie i dość kameralnie, żeby dobrze się poznać i nawiązać znajomości nie tylko na czas ciąży
https://www.facebook.com/groups/1344211188936043tv
Podaj nazwę grupy albo aktywny link -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRaczej nie odczuwam wahań nastroju, czasem po prostu zmęczenie. Kiedy coś pobolewa od razu zaczynam się martwić, ale to jest wpisane w uroki ciąży. Dziś spacerki po cmentarzach, dawno tyle nie byłam na świeżym powietrzu, a pogoda była dziś wiosenna.
Kurujcie się dziewczyny! -
m@rtynka wrote:Hej
Mikstrua pomogła na ból gardła ale i tak trochę czuję się chorobowo. Dlatego też dzisiaj siedzę w domku z córką.
A jak tam wasze sampoczucia? Odczuwacie wahania nastroju? -
nick nieaktualnyDziś mnie podbrzusze kłuło i bolało przy dotyku. Tak zaczęłam się tym martwić bo nie chciałam jechać do szpitala - mam traumę związaną ze szpitalem. Wzięłam paracetamol i chyba pomaga. Może to gazy, które nie chciały popuścić. Ile my musimy się nadenerwować się z powodu różnych objawów. Każda z nas by chciała mieć spokojną ciążę i nie martwić się o maluszka.
Katar i złe samopoczucie nadal mnie męczy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2016, 20:56
-
Ja mam straszne wahania nastrojów. Raz placze z byle powodu to smieje sie a za moment mam oretensje o wszystko. Leżąc w szpitalu nastroje trochę sie unormowaly. Jak wroce do domu pewnie znowu sie zacznie. Najbiedniejszych maz szczegolnie ze on tego nie rozumie i nie potrafi zaakceptowac:)
Nadiii lubi tę wiadomość
-
Martap88 wrote:Podoba wam sie imię Natan? Na innym forum dziewczyny nie skomentowały a tak chciałabym nazwać synka. Nie wiem czy to nie moje hormony ale z innymi imionami nie mozemy dojść do porozumienia.
-
ewa81 wrote:Dziś mnie podbrzusze kłuło i bolało przy dotyku. Tak zaczęłam się tym martwić bo nie chciałam jechać do szpitala - mam traumę związaną ze szpitalem. Wzięłam paracetamol i chyba pomaga. Może to gazy, które nie chciały popuścić. Ile my musimy się nadenerwować się z powodu różnych objawów. Każda z nas by chciała mieć spokojną ciążę i nie martwić się o maluszka.
Katar i złe samopoczucie nadal mnie męczy. -
Martap88 wrote:Podoba wam sie imię Natan? Na innym forum dziewczyny nie skomentowały a tak chciałabym nazwać synka. Nie wiem czy to nie moje hormony ale z innymi imionami nie mozemy dojść do porozumienia.
Hej Marta. No właśnie mąż chciałby dac naszemu synkowi Natan, a ja znowu Antoś albo Gracjan. Ale mamy jeszcze troszke czasu. Mały Natanielek, ładnie: ) -
nick nieaktualnyMartap88 wrote:Podoba wam sie imię Natan? Na innym forum dziewczyny nie skomentowały a tak chciałabym nazwać synka. Nie wiem czy to nie moje hormony ale z innymi imionami nie mozemy dojść do porozum
Mi bardzo się podoba! Zarówno dla maluszka jak i dla dorosłego. Pasuje w każdym wieku -
nick nieaktualnyewa81 wrote:Dziś mnie podbrzusze kłuło i bolało przy dotyku. Tak zaczęłam się tym martwić bo nie chciałam jechać do szpitala - mam traumę związaną ze szpitalem. Wzięłam paracetamol i chyba pomaga. Może to gazy, które nie chciały popuścić. Ile my musimy się nadenerwować się z powodu różnych objawów. Każda z nas by chciała mieć spokojną ciążę i nie martwić się o maluszka.
Katar i złe samopoczucie nadal mnie męczy.
Mam nadzieję, że przeziębienie szybko odpuści! Oj martwimy się każdym kłuciem, bólem.. Takie już chyba uroki. Weź nospę i odpoczywajewa81 lubi tę wiadomość