MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak czytam co piszecie o krzywej cukrowej i się zastanawiam co to jest, a to przecież glukoza.
Coffee no to jeszcze troszke musisz doczytać, żeby być na bieżąco.
Nadiii ja mam to samo, jak pochodzę trochę dłużej to plecy, i kości w pupie mnie bolą.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2016, 22:26
-
nick nieaktualnyI mamy dziś 20t0d. Strasznie lubię te niedzielne poranki kiedy belly pokazuje nowy tydzień. Co niedziele jesteśmy o tydzień dalej.. Wyleguję się jeszcze pod kąderką, a mężuś robi śniadanko. Miłego dnia dziewczyny!
Malwinka, Anita12, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMnie w piątek mama zabrała do sklepu, w sumie nie wiedziałam po co, aż nie wciągnęła mnie do h&m i smyka. I już ciuszkową wyprawkę dla malucha mam niemal całą
A dla odmiany, leżę cały weekend pod kocem bo znów się przeziębiłamNadiii lubi tę wiadomość
-
Kliknij na suwaczek np u mnie i tam sobie możesz wybrać jak będzie wyglądał. Skopiujesz kod i wejdziesz w ustawienia ( na górze po prawej stronie- tam gdzie moje belly) potem przejdź na społeczność i wklej jako twój podpis.
Nadiii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymalotka wrote:Mnie w piątek mama zabrała do sklepu, w sumie nie wiedziałam po co, aż nie wciągnęła mnie do h&m i smyka. I już ciuszkową wyprawkę dla malucha mam niemal całą
A dla odmiany, leżę cały weekend pod kocem bo znów się przeziębiłam
-
nick nieaktualnyMalwinka wrote:Kliknij na suwaczek np u mnie i tam sobie możesz wybrać jak będzie wyglądał. Skopiujesz kod i wejdziesz w ustawienia ( na górze po prawej stronie- tam gdzie moje belly) potem przejdź na społeczność i wklej jako twój podpis.
Dzięki, wystarczyło trochę poczytać, ale lenistwo.. Stworzę później -
Nadiii wrote:I mamy dziś 20t0d. Strasznie lubię te niedzielne poranki kiedy belly pokazuje nowy tydzień. Co niedziele jesteśmy o tydzień dalej.. Wyleguję się jeszcze pod kąderką, a mężuś robi śniadanko. Miłego dnia dziewczyny!
Dziś zaczynam 21 tydzieńMagdzia88, Nadiii, Malwinka, Fedra lubią tę wiadomość
-
tinaa22 wrote:Ale tu cicho teraz... Czy któraś z was robiła może posiew moczu? Próbke oddaje się tak samo jak przy zwykłym badaniu moczu?
Tak, tak samo jak przy zwykłym oddawniu moczu. Tylko trzeba pamiętać, że pojemnik na mocz musi być jałowy koniecznie. Otwórz go sobie dopiero przed samym pobraniem moczu. -
m@rtynka dziękuję
Szukam jakiejś książki w której znajdę porady co do pielęgnacji, ubierania i wgl zajmowania się noworodkiem. Mam teraz trochę czasu i chętnie bym się dowiedziała czegoś nowego, może później byłoby mi łatwiej bo przyszły pierwsze wątpliwości czy na pewno sobie poradzę. Poleci ktoś coś?Nadiii lubi tę wiadomość
-
Tina22
Ja czytałam tę dwie książki "Pierwszy rok życia dziecka" Arlene Eisenberg, Sandee E. Hathaway, Heidi Murkoff, Sharon Mazel.
I "W oczekiwaniu na dziecko" tej samej autorki. Takie książki praktyczne jak dla mnie.Nadiii, ewa81, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnytinaa22 wrote:m@rtynka dziękuję
Szukam jakiejś książki w której znajdę porady co do pielęgnacji, ubierania i wgl zajmowania się noworodkiem. Mam teraz trochę czasu i chętnie bym się dowiedziała czegoś nowego, może później byłoby mi łatwiej bo przyszły pierwsze wątpliwości czy na pewno sobie poradzę. Poleci ktoś coś?
Mnie też zaczynają męczyć wątpliwości czy dam radę sam na sam z takim maleństwem.. Tu zaczynam zazdrościć mieszkania z rodzicami, tesciami- zawsze jest ktos w domu kto pomoze w razie wu.. Ja bede kompletnie sama, mąż bedzie mial wolne jakis tydz po narodzinach. Czasem ktos zajrzy, ale wiadomo nie często.. Niby powinnam pamiętać bo wychowywałam dwie siostry bliźniaczki, ale teraz to już pannice więc było tak dawno.. Może rzeczywiście dobra książka przypomni..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2016, 21:25
-
nick nieaktualnyWitam
W łóżku zostałabym najchętniej cały dzień, patrząc na pogodę, ale rano ma przyjść kominiarz z przeglądem kominów, do sklepu muszę wyjść.
Też bym poczytała książkę o noworodkach. Pójdę do biblioteki wypożyczyćWiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2016, 08:42
-
tinaa22 wrote:Ale tu cicho teraz... Czy któraś z was robiła może posiew moczu? Próbke oddaje się tak samo jak przy zwykłym badaniu moczu?
-
margerit@ dzięki
Faktycznie dziś taka pogoda że się nic nie chce a jak trzeba wyjść z domu to już wgl od kilku dni męczę się z gorszym nastrojem, nic mnie nie cieszy a nawet nie wiem sama o co mi chodzi, aż sie zaczęłam zastanawiać czy to normalne -
tinaa22 wrote:margerit@ dzięki
Faktycznie dziś taka pogoda że się nic nie chce a jak trzeba wyjść z domu to już wgl od kilku dni męczę się z gorszym nastrojem, nic mnie nie cieszy a nawet nie wiem sama o co mi chodzi, aż sie zaczęłam zastanawiać czy to normalne -
nick nieaktualnyJa też witam sie jeszcze z łóżeczka. Tak sobie leżymy z psiakiem popijając herbatkę. Mam wrażenie, że pies czuje, że coś tam jest w brzuszku bo często się do niego przytula.. Swoją drogą nie wyobrażam sobie jak to będzie jak mała się urodzi. Pies jest mały, ale jak każdy pinczer bardzo hałaśliwy. Po drugie jest zakochana w swoim panu i nie spuszcza go w domu na krok. Bedzie strasznie zazdrosna jak jej pan zamiast ją głaskać bedzie leżał na łóżku z jakimś małym osobnikiem... Czarno to widzę..