MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam nowe dziewczyny
Te skarpeteczki są słodkie .
Laktator będę mieć pożyczony na wszelki wypadek, bo może się przydać, butelki pewnie kupię, fajnie by było mieć też podgrzewacz do butelek. Bardzo chcę karmić dziecko piersią, zobaczymy jak to wyjdzie w praktyce.
Mi też trochę spadła hemoglobina i gin przepisała żelazo. Zaczęłam brać, boję się, bo mam zaparcia, a branie żelaza jeszcze bardziej nasila zaparcia. -
Płatne są bardziej indywidualne zajecia i jest praktyka na lalce z ubieraniem, przewijaniem, higiena malucha, kapiela, cwiczenia, czyli konkretnie i rzeczowo przekazana informacja i duzo probek. Zobaczymy jeszcze. A co myślicie o tych komórkach macierzystych, jutro jest spotkanie na ten temat.
To jest ponoć drooogie, ale rozmyślam taka opcje. Jutro się dowiem o co w tym chodzi. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKolejny dzień przed nami. Nie wiem jak Wam, ale mi strasznie szybko teraz mijają dni. Teraz bardzo się z tego cieszę bo jedyne o czym marzę to przytulić już swoją córeczkę, choć wiem, że jeszcze zatęsknie za tym błogim czasem lenistwa, ciszy i odpoczynku jak teraz...
Przez tą burzę hormonów miewam takie sny, że psychiatrzy mieliby spore pole do popisu..
Miłego dnia! -
nick nieaktualnyWitam
Nadii, ja tak samo już bym chciała synka przytulić. Teraz póki co pocieszam się spaniem, odpoczywaniem, bo potem tego nie będzie . Sny zawsze miałam porąbane, tej nocy śniło mi się, że szłam gdzieś i chwycił mi taki ból brzucha, zaczęłam krzyczeć, żeby dziecku się nic nie stało, żeby ktoś do szpitala mnie zabrał , obudziłam się przerażona tym snem brrrNadiii lubi tę wiadomość
-
Mama M. wrote:I jak tam z wasza waga i dieta? zmienilyscie cos w jadlospisie w czasie ciazy?
Piję codziennie kakao (mleko pomaga mi na zaparcia) i staram się jeść dużo owoców. Moja hemoglobina 13,4.
Wiecie jakie powinny być prawidłowe przyrosty masy? W pierwszym trymestrze schudłam, nadrobiłam to, ale od dwóch tyg wagę mam na stałym poziomie.29.06 criotransfer - 4 podejście. Mamy serduszko ❤
25.02.2017 urodził się Tymon.
10.04.2018 ostanie podejście. Mamy serduszko ❤ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mama M. to mnie pocieszyłaś, że nic nie przytyłaś, bo już się martwiłam że coś za mało przybieram:)
Ja biorę Euthyrox 50. Wysoki masz poziom, bo powinien być ok. 2. Mój to 1,97 ale nie martw się za dwa tygodnie będziesz już mieć mniejsze Tsh, a po tabletkach będziesz się zdecydowanie lepiej czuć, będziesz mieć więcej energii:)29.06 criotransfer - 4 podejście. Mamy serduszko ❤
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Moja koleżanka po ciąży zapomniała brać Euthyrox i podskoczyło jej do 12. Więc to już chyba tabletki na całe życie.
Po poronieniu przez kilka dni tez nie brałam podskoczyło mi do ponad 3, potem jadłam żeby zbić, miałam znów za niski bo 0,49 ale odkąd jestem w ciąży to się utrzymuje na stałym poziomie, ale co chwilę kontroluje.
29.06 criotransfer - 4 podejście. Mamy serduszko ❤
a ja dzisiaj idę na szkołę rodzenia do szpital;a w którym planuję urodzić... niestety idę bez męża..
jak będę miała jakieś gadżety to też się pochwalę i oczywiście zdam relacjęNadiii, Malwinka lubią tę wiadomość
miały być sukienki będą spodenki będę miała synka
21 marca 2017 -
nick nieaktualnyO rany pół dnia mnie tu nie było a już tyle czytania... he he faktycznie coraz więcej nas tutaj
ja też zamierzam kupić laktator po porodzie, wszyscy doradzają elektroniczny
a co do wózka to wiecie co... myślałam o jakimś stonowanym kolorze szarym albo beżem a wczoraj zobaczyłam to oto coś i jak pokazałam w domu to przyszli dziadkowie orzekli zgodnie że wreszcie coś dla dziecka kolorowy i wesoły a nie tylko te burasy... no i namieszali mi w głowie, a wy co sądzicie?
yyyy no i pupa... nie umiem wstawić zdjęcia POMOCY !!!